Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyette yenmiyor tuzlu olduğu için vücut su tutar diyeDiyette turşu yiyor musunuz arkadaşlar?bugün işyerinde çıktı da.ne olur ne olmaz diye almadim
Tursu tuzlu olduğu icin odem yapar canim.. diyette tavsiye edilmiyor...Diyette turşu yiyor musunuz arkadaşlar?bugün işyerinde çıktı da.ne olur ne olmaz diye almadim
Kolay gelsin canim...mesai bitti çok şükür
iki gündür çok yoğun geçiyor
Yok canım üniversitede boşanma sebep olmuyor. “Kişisel tercihin” diyorlar. Burada kadro da vermiyorlar. Bir sürü eziyet de cabası. Üstelik oğluma da yetişemiyorum, olduğum şehirde kimsem yok. İki yıldır o kadar çok dua ettim, o kadar uğraştım ki...Ya çok sinir oldum nedir bu kadınların çektiği. Onu da ona destek olanlarıda Allah'a havale ediyorum... Bosandıgın için tayin hakkın olmuyor mu can güvenliği için. Böyle bir kolaylık sağlanıyor memurlara ama üniversite için geçerli değil mi?
Bak eskıbılezık hamile olduğunu öğrendi beklemediği bir anda...
İnşallah seninde işlerin en hayırlı şekilde gelişir.. Okuyan herkes dua etmiştir eminim.![]()
Onlardan ayrı benim gözüm bugün misirlarda kaldı içim gittiÇoşalım inşallah
Az önce pazara gittim.
gözlerim böyle oldu. Kirazlar, çilekler, erik, karpuz, kavun, yeni dünya, kayısı, nektari, şeftali ve hele ki bide incir çıktımı
off offf. Ben yaz meyvelerini çok seviyorum ya yemeden duramam kiii
![]()
Aynen canim sabah ve öğle cok kötüydüm simdi spor yaptim kendime geldimada81 insan oturunca daha çok yoruluyor haklısın spor insani dinç tutuyor acayip uyku bastırmıştı uyumamın imkanı yok çocuklar varken ayaktayken spor yaptım gözüm açıldı :)
Afiyet olsun canim sporda var şahane regli geldi mi ?Saat 9 Kahvaltı
3 yk yulaf, 1 bardak süt, 1 filtre kahve, salatalık , bir elma
Ara
1 bardak kefir, 2 ceviz, 1 badem
Akşam yemeği 6
1 kase analı kızlı çorbası
1 tabak kıymalı kaşarlı kabak yemeği ( ada ablanın tarifi)
2 dilim form ekmek
2.5 lt su yatana kadar olur
1 mil leslie
250 ipsiz atlama
25 squat
100 mekik
200 bölgesel bacak hareketi
200 basen hareketi
Gelmedi keşke gelseydi boşu boşuna oruç tutamadım canım sıkıldı durumaAfiyet olsun canim sporda var şahane regli geldi mi ?
Sirf bu yüzden tutmamazlik yaptiysan oyle yapmana gerek yok canim geldigi anda bozarsin orucu ...bu regli ne zaman gelecegi belli olmaz bosu bosuna tutmamazlik yapmamis olursun...Gelmedi keşke gelseydi boşu boşuna oruç tutamadım canım sıkıldı durumagelmezse gelmesin aman ya
![]()
Evet haklısın ya..ben bugün kesin gelir dedim dün çok ağrım oldu. .nette bakınca şüphe varsa tutmayıp kaza edebilirsiniz diyordu....bu gece sahur yaparim en iyisi..Sirf bu yüzden tutmamazlik yaptiysan oyle yapmana gerek yok canim geldigi anda bozarsin orucu ...bu regli ne zaman gelecegi belli olmaz bosu bosuna tutmamazlik yapmamis olursun...
Hiç diyetle alakam kalmadı sadece yiyip içip yatıyorum
Olsun canim yinede gel...ramazan sonrasi toparlarsin...Hiç diyetle alakam kalmadı sadece yiyip içip yatıyorum![]()
Olabilir canım. Uğrarım inşallah aradaOlsun canim yinede gel...ramazan sonrasi toparlarsin...
Ramazan benimde istedigim gibi olmadi kilomu korusam yeter... sporda yapiyorum ama gitmiyor kilo... sanirim gec yemenin etkisi...
Sende ıstanbul dasin hangi ilceKolay gelsin canım İstanbul 27 ° bu bize fazla geliyor 39Allah kolaylık versin canım