• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Öğleden bu yana berbat geçti kızlar yaa başıma güneş geçti. Başım catliyor midem bulanıyor. Oğlumun ateşi 39 şu an. Sirkeli suyapıyorum :KK12:

Canım vaktı gelmemiştir Allah doğru zamanda kolaylaştırır inşallah :anne::anne::anne: Vardır bunlarda da bır hayır
Sağ ol canım, inşallah🙏🏻 Bitmedi bir çilem, elimden de bir şey gelmiyor. Keşke bir mucize olsa, keşke hayatımda bir şey de yolunda gitse

Öğleden bu yana berbat geçti kızlar yaa başıma güneş geçti. Başım catliyor midem bulanıyor. Oğlumun ateşi 39 şu an. Sirkeli suyapıyorum :KK12:
Canim ateşli çocuğa sirkeli su cok önerilmiyor ince giydir... 39 ise ates düşürücü verebilirsin rahat uyusun......ben 38li bi rakam gördüğümde ates dusurucu veriyorum...

Sağol canım 😍😍 iyiyim şükür bir kac gun kuru meyve abarttim seker dengemle oynadim oda bugun beni kotu hissettirdi... artik kuru erik dışında kuru meyve yemiyecem...
anladım canım iyi bakalım 🤗
İyi akşamlar 💞💞💞💞

🎀🎀21 Mayıs 🎀🎀

🍅🍅Sabah 08:00🍅🍅
Domates Salatalık
1 parça örgü peynir
1 parça ekmek
Çay

🍊🍊Öğle 12:30🍊🍊
Kırmızı yeşil biber kabak patlıcan (fırında közlendi)
1 kase cacık

🍅🍅Akşam 17:30🍅🍅
4 domates 2 salatalık
Maydanoz peynir

🍵🍵Saat 19:30🍵🍵
Çay
2 hurma 3 badem

🍸🍸🍸 Su = 3 lt
⛹️‍♀️⛹️‍♀️⛹️‍♀️ Spor = 5 bin adım
biraz hafif olmuş ama afiyet olsun canım
Canım sirkeli su yerine ılık bi duş aldır daha iyi gelir çok geçmiş olsun

Canim ateşli çocuğa sirkeli su cok önerilmiyor ince giydir... 39 ise ates düşürücü verebilirsin rahat uyusun......ben 38li bi rakam gördüğümde ates dusurucu veriyorum...
Düşmedi hiç. Bezle tutuyorum şu an. Bu 1 haftadır hastalık düşmedi yakamizdan

Ben sahur yaptım şimdiden.. Hem erken oldu hemde regl gelse bile okulda olucam kahvaltı edemem çok erken gideceğim sınava kızlarla bakacağız. Şimdi sahur için bir bardak süt nesfit 1 salatalık biraz çiğ badem yedim

iyi geceler kızlar
eve yeni girdim
3 gündür kızımla uğraşıyordum... pat diye hastalanıverdi. ateş, boğaz ağrısı yutkunamama...burnu da tıkalı...gece o uyuyamıyor diye ben de uyuyamıyorum... sanırım asya_01 asya_01 nın da kuzusu hasta. geçmiş olsun canım

gelmişken menümü de vereyim LAydLiNe LAydLiNe

9.00
1 yağda yumurta
3 çatal tulum peynir
6 s.zeytin
domates salatalık
2 dilim kadar ekmek

12.30
küçük bir kasede az meyveli yulaf ezmesi-süt

16.00
1 muz

20.00
1 ızgara levrek
bol salata
1 dilim ekmek
1 kk kadar künefe

1 saat yürüyüş
2 L su

iyi geceler kızlar
eve yeni girdim
3 gündür kızımla uğraşıyordum... pat diye hastalanıverdi. ateş, boğaz ağrısı yutkunamama...burnu da tıkalı...gece o uyuyamıyor diye ben de uyuyamıyorum... sanırım asya_01 asya_01 nın da kuzusu hasta. geçmiş olsun canım

gelmişken menümü de vereyim LAydLiNe LAydLiNe

9.00
1 yağda yumurta
3 çatal tulum peynir
6 s.zeytin
domates salatalık
2 dilim kadar ekmek

12.30
küçük bir kasede az meyveli yulaf ezmesi-süt

16.00
1 muz

20.00
1 ızgara levrek
bol salata
1 dilim ekmek
1 kk kadar künefe

1 saat yürüyüş
2 L su
Cok geçmis olsun canim Rabbim şifa versin insallah...

Back
X