- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Teşekkür ederim canım tarif içinben portakallı yapıyorum.
1 soğanı minik doğrayıp zeytin yağında hafif kavuruyorum.
İçine bezelye, küp doğranmış havuç, küp patates ekliyorum.(artık patates de koymuyorum)
2 dk daha kavuruyorum.
Enginarları içleri tavanın dibine bakacak şekilde diziyorum. Üzerine bir bardak portakal suyu. Bir limon suyu ve yarım bardak sucak su ekleyip tavanın ağzını kapatıyorum.
Enginarlar yumuşayınca sebzeler de pişmiş oluyor. Altını kapatıp soğutuyorum.
Enginarları ters çevirip garnitürü doldurup dereotu ile servis yapıyorum.
Ertesi gün daha lezzetli oluyor.
benim 6 lı rakamlar bile hayal olarak kalacak herhalde![]()

Kızlar cevaplamış canım tuzlu olduğu için ödem yapıyor. O nedenle tercih etmiyoruz mümkün olduğunca.Diyette turşu yiyor musunuz arkadaşlar?bugün işyerinde çıktı da.ne olur ne olmaz diye almadim
Geçmiş olsun canımÖğleden bu yana berbat geçti kızlar yaa başıma güneş geçti. Başım catliyor midem bulanıyor. Oğlumun ateşi 39 şu an. Sirkeli suyapıyorum![]()
Güzel olan kısmı almıyoruz canım. Ben her ramazan mutlaka kilo alırdım. Spor yapmıyorum yapsam vereceğim de çaktırmayayım iyi ki listede değilimBence gec yenilen yemekten kaynaklanıyor kaptanim eritemiyoruz üzerine uyuyunca yağa dönüyor... tarti oynamıyor..

Bana uyar valla bir gönüllü de spor listesi tutsa bayramdan sonra coşarız mutlakaKaptanimLAydLiNe bayramdan sonra menulerin tablosunu tutayim mi ama günlük o gun kim menu vermediyse ertesi gün sana ispiyonlayayim
boylece her gun kim menu vermedi görürüz... ve o kiside gerekli mazaretini bildirir... mazareti gecerli degilse takimca ceza veririz
![]()

Geçmiş olsun canım.iyi geceler kızlar
eve yeni girdim
3 gündür kızımla uğraşıyordum... pat diye hastalanıverdi. ateş, boğaz ağrısı yutkunamama...burnu da tıkalı...gece o uyuyamıyor diye ben de uyuyamıyorum... sanırım @asya_01 nın da kuzusu hasta. geçmiş olsun canım
gelmişken menümü de vereyimLAydLiNe
9.00
1 yağda yumurta
3 çatal tulum peynir
6 s.zeytin
domates salatalık
2 dilim kadar ekmek
12.30
küçük bir kasede az meyveli yulaf ezmesi-süt
16.00
1 muz
20.00
1 ızgara levrek
bol salata
1 dilim ekmek
1 kk kadar künefe
1 saat yürüyüş
2 L su
Aşağıda ismin görünüyor. Baktım orada durup duruyorsun. Kesin dedim geçmiş okuyor. Gün içi muhabbet çok oluyor o nedenle yetişemediğin yerlerde direkt gir muhabbeteNerden anladin gecmisi okudugumu :))
Bu aksamin iftar Menusunu yazayim .
2 kasik taze fasulye
3 kofte
2 kasik pilav
Salata
1 lokma pide