• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Valla duruyorum test yapmazsam hamile olmazmışım gibi geliyo 🤣
Aslında 3-4 gündür karnım regl gibi ağrıyo , normalde ağrıdığı gün hasta olurdum ama bilmiyorum ya devrelerim yandı hayırlısı bakalım 🤔

Benimde 10 gün geçti ve bu süreçte hergün adet olacakmışım gibi hissettim ama olmadı :anneadayı: :rolleyes:

Benimde 10 gün geçti ve bu süreçte hergün adet olacakmışım gibi hissettim ama olmadı :anneadayı: :rolleyes:
Ya sen git gebelik annelik vs başka topiklere yazsana :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Tam kendimi fikirden geri çekiyorum buraya geliyorum bi mesaj daha :KK70::KK70::KK70:

Şaka bi yana hayırlısı bakalım canım ya 😊

Dur testi Cuma günü yapayım artı gelirsem bi de hamileysem taşlanmadan güzel güzel ayrılırım :KK70:

Ya sen git gebelik annelik vs başka topiklere yazsana :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Tam kendimi fikirden geri çekiyorum buraya geliyorum bi mesaj daha :KK70::KK70::KK70:

Dur testi Cuma günü yapayım artı gelirsem bi de hamileysem taşlanmadan güzel güzel ayrılırım :KK70:

Akşama bekliyorum testi :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

O şart kesin gelmeli :KK70:

Bende yiyorum tatlı falan o yüzden ramazanda hiç menü vermedim :KK70: ama tartı eksi yönde gidiyor nasıl oluyor diye düşünürken şimdi anlaşıldı nedeni:anneadayı:

Bende ramazanda kilo alırdım genelde bu ramazanda da yiyorum ama veriyorum :KK70:

Birincisi bu kadar su içmiyordum. Birde herşeyden yiyorum ama az yiyorum. Çoğu zaman çorbamı kızıma yediriyorum bi tabak yemek ancak yiyorum. Sanırım mesele az yemek ve bol su bir de bebek :KK70: vücut şoka girdi :KK70:

Ye anam ye :KK72:

Bende çok rahat hamilelik geçirdim inşallah bu da öyle olur. İlk 3 ay ve son 2 ay hiç kilo almadım. 3 ay ve 7 ay arasında aldım o da düşük tehlikem oldu 1 ay yattım sonra da hareketlerimi kısıtladım diye sanırım.

Bunda daha dikkatli olmaya çalışacağım inşallah düşük tehlikem olmazsa yavaş tempoda yürüyüş de yaparım.

İyi yırttın valla dün menü kontrolüne başladım ki hem de yazılı bir şekilde. Akşama fırçalayacaktım niye menü vermiyorsun diye. Hadi yine iyisin :KK70::KK70::KK70::KK70:

Olmaaazz akşama bekliyoruzzz hadi bi güzel haber de senden gelsin. :KK70:

Nereye gittiniz ya :KK51:

Eve geldim kız anında paçama yapıştı anne anne onun hizmetine baktım. :emir_bebek:

İyi yırttın valla dün menü kontrolüne başladım ki hem de yazılı bir şekilde. Akşama fırçalayacaktım niye menü vermiyorsun diye. Hadi yine iyisin :KK70::KK70::KK70::KK70:

Azıcık şansım vardır :KK70::KK70::KK70:

Tartılmaya son 2.5 gün. Çok heyecanlı :) Bu arada kilo verme yüzdelerini nasıl hesaplıyorsunuz arkadaşlar?
Konu başlangıcındaki mesajlara baktım ama bulamadım.

konu hakkında çok bilgim yok ama şunu diyebilirim endişeni anlıyorum canım ama yapma olumlu düşün kanında güzellikler moraller aksın , bebişine mutluluklar gitsin ki olumlu şeyler olsun. Eline tesbihini al ya Allah de , biliyorsan Kuran'ı Kerim oku , inşirah suresi oku allaha tevekkül et , O na havale et ki herşey güzel olsun inşallah:KK200:
sinir bozucu ama keşke kimse kimseye karışıp can sıkmasa :KK51:
amin canım inşallah :KK68:
ay güldüm ya :KK70:
allahım havaya bak :KK70:
aynen öyle değil mi
Aslında çok takmam kim ne diyor olsa mutlu olurum bile ama düşün şu an olamıyorum demekki takıyormuşum :KK51:eşim çok istiyor benim rızamı bekliyor böyle düşündüğüm için istemediğimi duysa çok kızar valla 😊
belki o yüzden ayrılıyoruzdur :rolleyes: :KK30::KK30::KK70:

oKUYORUM canım tebareke amme yasin ne gelirse aklıma işte elimde değil :( yoksa içim ilk başlar daha rahattı baktım eşim annemler havalarda benide o geriyor değişik işte

Back
X