• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben annemdeyim çocuklardan birini iftardan once uyutmustum . Buyugu anneme verdim uyutsun doye ben mutfaggi topliycaktim guya size daldim ablam topluyor 😊😊
:-)
Korumayi bende nasil becerem acikcasi bilmiyorum canim.... spor hep olur onda sıkıntı olmaz tabii bi saglik sorunu olmazsa Allahin izniyle...
Yeme işini hep beraber cozeriz insallah...
Ben pirinc , patates , bezelye zaten diyette olmasamda yemiyorum... patatesi hic sevmem.... benim tatlilara karsi onlem almam lazim 🤔🤔🤔
pirinç makarna beyaz ekmek bende yemeyeceğim kesin , bezelyeyi bazen yerim diyorum . Benim de sorunum dondurma ve tatlılar. Yediğim gün Leslie yapsam yeter mi acaba :KK64:
ay altin saatler

bende iki dk bakayım dedim
kalkıp çamaşır katliycam
Aynen valla. Benim de 2 makine çamaşır var katlancak ama hiç niyetim yok ya 😊

hele şeker yiyince tatlı yani
ağzının içi zehir gibi oluyor insanın
insülindirenci biraz fazla idi benim ilaç ta kullandım ama daha çok pirinç patates ekmekten uzak durmaya çalışıyorum ama 2 yıldır çok haşır neşir oldum hepsi ile
Insulin direncini en iyi spor kırıyor canim... tabii tatlilardan uzak kalarak.... zamanla bi bakiyorsun eskisi kadar canin tatli istemiyor 2 hurma tatli isteğini kesiyor...

pirinç makarna beyaz ekmek bende yemeyeceğim kesin , bezelyeyi bazen yerim diyorum . Benim de sorunum dondurma ve tatlılar. Yediğim gün Leslie yapsam yeter mi acaba :KK64:

Yeter bence canim.. bide bu tatli işini 10 günde bir yapmamiz gerekiyor sanirim... cunku tatli yedikce yine yiyesi geliyor insanin ..araya mesafe koymalyiz diye düşünüyorum...

mecbur yapıcam kaldıkça kalıyor
nefret ediyorum çamaşır işinden :(

Insulin direncini en iyi spor kırıyor canim... tabii tatlilardan uzak kalarak.... zamanla bi bakiyorsun eskisi kadar canin tatli istemiyor 2 hurma tatli isteğini kesiyor...
evet bir dönem lesile yaptım çok iyi etki etmişti yine yaparım belki

getirirse yapayım inşallah canım 😊
bende okudum uyuyana kadar yanlarında durmazsam uyumuyor benimkiler de uyudular şükür 🙂İnce ince başım ağrıyor

Kaç aylık bebişin canım ?
6 aylik
Korumayi bende nasil becerem acikcasi bilmiyorum canim.... spor hep olur onda sıkıntı olmaz tabii bi saglik sorunu olmazsa Allahin izniyle...
Ben pirinc , patates , bezelye zaten diyette olmasamda yemiyorum... patatesi hic sevmem.... benim tatlilara karsi onlem almam lazim 🤔🤔🤔
Sporu oturtmus olman ne guzel. Tebrik ederim
Ramazan sonrasi hep beraber sporda cosariz insallah :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
Spor benim zayıfnoktam ya. Duzenli spor oturtamadim hayatimda hic

getirirse yapayım inşallah canım 😊
bende okudum uyuyana kadar yanlarında durmazsam uyumuyor benimkiler de uyudular şükür 🙂İnce ince başım ağrıyor

Kaç aylık bebişin canım ?
6 aylik
Ramazan sonrasi hep beraber sporda cosariz insallah :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:

6 aylik

Benim hayatim hep spor vardi 72.5 kiloda bile cok kilolu durmazdim vucudum sıkıydı.... ama bu diyetimde biseyi ogrendim spor ac karnina sabah yapilmali yag yakimi daha cok hizlaniyor....
Eylulde kizim 1. Sınıfa basliyacak artik daha erken uyanip kahvalti hazirlayacam okul eve cok yakin kizimi birakir gelir hemen spora başlarım diye simdiden plan yapiyorum....😎😎

😂😂😂 buradan kopmadikca hergun menu vermeye devam edersek başarıriz bence 👍👍👍 belki bi hafta arti oluruz diger hafta eksiye düşeriz.... 🤗
aynen demi😊 Nefsimize engel olamadık napalım yeriz .sonra telafi ederiz artık
6 aylik

Anladım canım daha küçükmüş bebeğin ama beyaz ekmek pirinç vs gibi şeyler sütüne de etki etmez , daha önce kilo vermişsin okuduğum kadarıyla , yine yaparsın inşallah 🤗

aynen demi😊 Nefsimize engel olamadık napalım yeriz .sonra telafi ederiz artık

Anladım canım daha küçükmüş bebeğin ama beyaz ekmek pirinç vs gibi şeyler sütüne de etki etmez , daha önce kilo vermişsin okuduğum kadarıyla , yine yaparsın inşallah 🤗
Sahurda salata yesillik tarzi seyler yiyorum genelde sut için ama tabi yanina bi takviye de koyuyorum

kendimi dıyete veremıyorum oluruna bıraktım bıraz saglık sorunlarım nedeniyle :KK43:

Canım baş ağrısından dolayı teli elime almıyorum yoksa bile telefonu alınca agrım oluyo ısık tetikliyor.. Oructan sonra bakcam caresıne.. Size sıkıntı oluyorsa oruc bitine kadar izine ayrılayım LAydLiNe LAydLiNe
Göz tansiyonu olabilir mi canim ?

Yeter bence canim.. bide bu tatli işini 10 günde bir yapmamiz gerekiyor sanirim... cunku tatli yedikce yine yiyesi geliyor insanin ..araya mesafe koymalyiz diye düşünüyorum...
Benim bugün saldırısım geliyor butun vucudum tatli istiyor sanki

Bugun ki menum
Sahur
1 bardak süt
1 dilim ekmek
1dilim.peynir
3 yk ıspanaklı yumurta
1 kivi domates salatalik
Iftar
Yarım akseden biraz fazla yoğurt çorba
1 tane lahmacun
2 tane çığ köfte
3 bardak ayran
Ara 22.00
Yarım kase sutlac (hepsini yiyesim var kendini zor tuttum)

Back
X