Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel canım tebrik ediyorum
Canım kabağı yağla fırına at çıkınca yoğurtla yersin en pratikeve gidip ne yesem bilenedim kabak var ama tost makinesinde yapsam uzun sürer gibi
en iyisı yumurta haşlayım ayranla
Canım kabağı yağla fırına at çıkınca yoğurtla yersin en pratik
Kabağı küçük küçük dograyip soğan domates biber ile pişirebilirsin
Ben kabağı sarmısak ve domatesle pişiriyorum birazcık pirinç atıyorum çok lezzetli oluyor ama soğan değil sarmısakhemen pişer mi? çok acıktım
200 ip atlamatamamdır
![]()
Yarım saathemen pişer mi? çok acıktım
Tebrikler canim
Ramazanda kilo vermek ne zormus yaEn sabıtım kaptan 64.9
Dıyete dikkat etmememe ragmen almıyorum sukur.. Sanırım sahur yapmamanında etkisi var..LAydLiNe
Neden öyle umutsuz oldun ki sen. Olsun bu haftada böyle olsun. Sen gayet iyi gidiyorsun zaten. Vereceksin. Lütfen üzülme.Ramazanda kilo vermek ne zormus ya![]()
Sağol canım desteğin içinNeden öyle umutsuz oldun ki sen. Olsun bu haftada böyle olsun. Sen gayet iyi gidiyorsun zaten. Vereceksin. Lütfen üzülme.
Benimde canım barbunya istedi ama evde yok almam lazımgeldim hemen yedim bişeyler yazarım
akşama
yarin yesilmercimek salatası yapayım kendime canım bakliyat istiyor
Canım olsun bu haftada böyle olsun haftaya güzel bir sonuç gelir inşallah vücudu sasirtmakmi lazım acabaEki Görüntüle 2272112
Gecen cuma : 58.800
Bugün : 59.100
Gelen +300
LAydLiNe canim ben yarin tekrar bildirim yapacam insallah sabit yada biraz olsun eksi ile gelirim....
Sağol canımCanım olsun bu haftada böyle olsun haftaya güzel bir sonuç gelir inşallah vücudu sasirtmakmi lazım acaba