• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese hayırlı geceler kızlar. Bugün bazı kararlar aldım. Bayram sonrası bir dr a gorunecem inşallah. Çocuk tedavisi ne baslicam. Eşim istiyorsan spor salonuna yazıl dedi. Ama evde bant var. Hergun mutlaka sporumu yapacam hamilelik sürecine kadar ne kadar kilo versem o kadar iyi. Rabbim hakkımızda hayirlisini versin. Sadece eşim biliyor ve size söylüyorum. Dua edin benim için. Herşey rastlantı değil bazı şeyler i Rabbim görelim diye karşımıza çıkarıyor

Sahur
Pide (tam miktarini bilmiyorum ama biraz kacti ucu)
Peynir domates salatalik
1 hurma 2 ceviz

Iftar
Sıkıcık çorbası mi neymis adi. Tarhanali bulgur koftesi var içinde. 1 kase o corbadan.
1 kase havuc salatasi
1 tavuk baget

Ara
1 kurabiye🙈
1 avuc kuru yemis 🙈
Sadece kurabiye olmamış onun yerine 1 sub süt olsaymis
1 kurabiye 100 kalori demek
1 sub süt 100 kalori demek biri yağ depoluyor biri yağ yakmaya yardımcı

Evet canım 🤗

😳o nasıl bir test öyle :KK64:

Maşallah canım çok iyi gidiyorsun :KK9:

Arada olur öyle canım moralini bozma ama vücudu şaşırtmak adına sahur yapmayı deneyebilirsin belki

:KK9::KK9::KK9: Şahane canım harikasın

:KK9:

Gözün aydın :KK66:
Ben 23.00 gibi yediğim sahuru kaldirayim diye dusunuyordum.... gece kalkamam canim yemek yersem mumkun değil uyuyamam bu seferde gunum kötü gecer.... zaten az kaldi bide sahursuz deniyeyim...

Herkese hayırlı geceler kızlar. Bugün bazı kararlar aldım. Bayram sonrası bir dr a gorunecem inşallah. Çocuk tedavisi ne baslicam. Eşim istiyorsan spor salonuna yazıl dedi. Ama evde bant var. Hergun mutlaka sporumu yapacam hamilelik sürecine kadar ne kadar kilo versem o kadar iyi. Rabbim hakkımızda hayirlisini versin. Sadece eşim biliyor ve size söylüyorum. Dua edin benim için. Herşey rastlantı değil bazı şeyler i Rabbim görelim diye karşımıza çıkarıyor
Canım hakkında hayırlısı rabbim kalbidekini hakkında hayırlı eylesin hakkında hayırlı olani da kalbine razı etsin

Hayırlı akşamlar kızlar

geçen hafta 65.8

Bu hafta 65.4

Fark 4000 gram
LAydLiNe LAydLiNe

:KK9:

Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Rabbim gönlünüze göre versin.

Canim hersey gönlünce olsun hayirlisi olsun...
Yanlış anlama ama evliliğinde sorunlar varken esinle butun sorunlari cozmeden ikinci cocuk düşüncesine biraz zaman ver derim...bazi seyler otursun tekrar gozden gecirirsin....

Ben 23.00 gibi yediğim sahuru kaldirayim diye dusunuyordum.... gece kalkamam canim yemek yersem mumkun değil uyuyamam bu seferde gunum kötü gecer.... zaten az kaldi bide sahursuz deniyeyim...
Pazartesiye kadr dene egr sanuc alirsan tamam ama almaz san muhakkak sahur yap

Yanlış anlama ama evliliğinde sorunlar varken esinle butun sorunlari cozmeden ikinci cocuk düşüncesine biraz zaman ver derim...bazi seyler otursun tekrar gozden gecirirsin....
Aslında bende öyle düşünüyorum ama dünya ya gelecek olan varsa kimse önünde durmaz sebepleri yaratan rabbim

Kilo bildirimi

Geçen hafta = 80,7
Güncel = 80,9 o_O
Fark = +200

Geçen haftayla bu haftanın farkı ne diye sorarsanız tek fark “Hareket”. Geçen hafta nerdeyse her akşam tatlı yemiştim ama sabah 8de kalkıp yatana kadar hiç oturup dinlenme fırsatım olmamıştı. Bu hafta daha az tatlı yedim ama yeterince hareket etmedim. :olamaz:

Ne güzel canım Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallah ilkidemi tedaviyle olmuştu tabi müminin mümine ettiği dua makbuldür inşallah

Aslında bende öyle düşünüyorum ama dünya ya gelecek olan varsa kimse önünde durmaz sebepleri yaratan rabbim
Elbette rızkı veren Rabbim nasipte varsa olur... ama asyanin suanki planli bi calisma yani cocuk icin tedavi vs... sorunlar varken benim kendi dusuncem biraz beklenilmeli... tabii herkesin kendi karari Rabbim hayirlisini nasip etsin...

Kilo bildirimi

Geçen hafta = 80,7
Güncel = 80,9 o_O
Fark = +200

Geçen haftayla bu haftanın farkı ne diye sorarsanız tek fark “Hareket”. Geçen hafta nerdeyse her akşam tatlı yemiştim ama sabah 8de kalkıp yatana kadar hiç oturup dinlenme fırsatım olmamıştı. Bu hafta daha az tatlı yedim ama yeterince hareket etmedim. :olamaz:
+200 de bebisin şişkinliğidir 🤗🤗

O sorunlar hep aynı ada'm. Eşim bu degistirebildigim kadar değiştirdim daha da bu adam bu yani. Oglumdan çalmak istemiyorum. Kardeşi olsun. Erkene çektim tedavi sürecini. 60 i gorim öyle düşünüyorum diyordum zaten hemen olacaginida sanmıyorum o zaman a kadar da kilo vermeye devam. Bugün öyle şeyler yasadimki oğlumun kardeşi olsun dedim

Back
X