• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

O sorunlar hep aynı ada'm. Eşim bu degistirebildigim kadar değiştirdim daha da bu adam bu yani. Oglumdan çalmak istemiyorum. Kardeşi olsun. Erkene çektim tedavi sürecini. 60 i gorim öyle düşünüyorum diyordum zaten hemen olacaginida sanmıyorum o zaman a kadar da kilo vermeye devam. Bugün öyle şeyler yasadimki oğlumun kardeşi olsun dedim
Hakkinizda hayirlisi olsun canim... rabbim gönlünüze gore versin...🤗

Herkese hayırlı geceler kızlar. Bugün bazı kararlar aldım. Bayram sonrası bir dr a gorunecem inşallah. Çocuk tedavisi ne baslicam. Eşim istiyorsan spor salonuna yazıl dedi. Ama evde bant var. Hergun mutlaka sporumu yapacam hamilelik sürecine kadar ne kadar kilo versem o kadar iyi. Rabbim hakkımızda hayirlisini versin. Sadece eşim biliyor ve size söylüyorum. Dua edin benim için. Herşey rastlantı değil bazı şeyler i Rabbim görelim diye karşımıza çıkarıyor

Canım böyle şeylere karışmak haddime değil de, eşinle aran sık sık bozuluyor ve sen böyle olduğu halde ikinci çocuk için uğraşacaksın. Sence doğru bir karar mı?

O sorunlar hep aynı ada'm. Eşim bu degistirebildigim kadar değiştirdim daha da bu adam bu yani. Oglumdan çalmak istemiyorum. Kardeşi olsun. Erkene çektim tedavi sürecini. 60 i gorim öyle düşünüyorum diyordum zaten hemen olacaginida sanmıyorum o zaman a kadar da kilo vermeye devam. Bugün öyle şeyler yasadimki oğlumun kardeşi olsun dedim

Bu konuda şuan çok sağlıklı düşündüğüne emin olamadım canım. Senin kardeşlerinle de sorunların var. Kardeş demek her zaman can ciğer olmak demek değil. Bence yanlış düşünüyorsun.

Back
X