• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrik ediyorum çok güzel sonuç ama maşallah de :nazar::nazar:

Diyetin başında bir iki değişiklikle kilolar gitmeye başlıyor evet ama sonra daha çok eksiklik isteye isteye ideal kiloya yaklaşıyor canım .
Teşekkür ederim canım. Şu anda sadece öğünde yarım ekmek yemeleri ve nutella, şerbetli tatlı v.s yemeleri kestim. İleriki günler daha zor olacak biliyorum. Umarım hedeflerimize ulaşabiliriz. :)

ilk bildirimi ben yapayım
geçen hafta : 73.8
bu hafta :72.7
giden : 1.100 gr

çok yiyordum ben azalınca bu kadar hızlı gitti sanırım umarım hep böyle gider
ben yüzde hesaplamayı bilmiyorum :KK43:
Tebrik ederim canım çok güzel bir sonuç 👏👏inşallah her hafta 1 kilo gider
17.05.2019= 79.2 kg
24.05.2019= 77.8 kg

Fark = 1.4 kg
Sadece ekmek ve tatlıyı azaltarak bu kiloyu vermek çok güzel bir şey :)
Süper bir sonuç tebrik ederim 👏👏

Günaydın herkese;

Menü bildirimi yapayım ben de;

Sabah 07.00

8 zeytin
1kk beyaz peynir
1.5 haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
Domates
2 ince dilim helva

Öğlen 12.30
6yk bulgur pilavı
6 yk patlıcan oturtma
Yarım kase Cacık
1 kase ezogelin çorba

Ara: 14.30 yarım poğaça ve şekersiz çay

Ara:17.00 1 kase yoğurt içine 2 yk yulaf

Akşam 19.00
1 dolma biber
1 kase yoğurt
1 dilim peynirli börek (kokusuna dayanamadım :KK43: )

Gece 21.00
Şekersiz türk kahvesi+2 ceviz

Spor:9000 adım
Su:2 lt
Karbon ağırlıklı bir menü olmuş poca dolma pilav vs
sporun güzel nacizane tavsiyem akşam öğünlerinde poca börek pilav yememen akşamı ne kadar hafif gecirirsen okadar iyi olur

Karbon ağırlıklı bir menü olmuş poca dolma pilav vs
sporun güzel nacizane tavsiyem akşam öğünlerinde poca börek pilav yememen akşamı ne kadar hafif gecirirsen okadar iyi olur
Teşekkür ederim canım. Akşam yulaflı yoğurt yiyince tıkandım biraz aslında. Sonrası nasıl gelişti hiç bilemiyorum :(

Gayet iyi canım ama fazla değil normal bir sonuç diyete yeni başladığın için :KK66:

Bugün bi arkadaşa iftara gidecez aynı zamanda sürpriz doğum günü yapacağız o yüzden evden erken çıkarım hediye falan bakacağız. Tekrar tartılırım ama eksi beklemiyorum bu hafta hep aynı sonucu gördüm.

Evet. İnşallah yarışma bitmez de doğum sonrası gelirim yine 🤗
izine de ayrılsan hep gel emiii :KK68::KK68:

Teşekkür ederim. Onları da düzene koyacağım inşallah. Haftada 1 kaçamak gibi :)

Niye kendini 1 kaçamak diye şartlandırıyorsun ki? Bence bu zamana kadar yeterince kaçamak yapmışsın. Onlara say derim :KK39:

Zayıf olmanın, hafif olmanın verdiği hazzı, lezzeti hiç bir yemek vermiyor.

cok teşekkür ederim kızlar
buraya geldiğimde olacağına inanıyordum zaten
@ADAM aslında metabolizmam çok hızlı değildir de kestim ekmeği falan birde çok hareket ettim ondan oldu sanırım

ödemde olsa insanı mutlu ediyor
önce ödem gider sonra kilo kaybı olur... belki sende ödem yoktur canım direkt kilo gitti.. çünkü menülerin çok hafifti ve harekette vardı çok iyi sonuç :KK73::KK73::KK73::KK6::KK6::KK9::KK9::KK9:

Evin içinde yürüyorum :KK51: Hâl çıkmadım wc ye akşama kadarda olsa bekleyim diyorum artıyım çünkü ama biraz başım dönüyor. Ama bişi yemeden bekleyeceğim

Back
X