• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Niye kendini 1 kaçamak diye şartlandırıyorsun ki? Bence bu zamana kadar yeterince kaçamak yapmışsın. Onlara say derim :KK39:

Zayıf olmanın, hafif olmanın verdiği hazzı, lezzeti hiç bir yemek vermiyor.
Öyle aslında...elimden gelenin en iyisini yapacağım :)

Hele de küçük acı biber tursusundan yiyin

Ben küçükken annemin tavukları vardı. Tombul tombul olurlardı bazen. O zaman yumurtlamazlardı. Annemde yemlerinin içine acı pul biber koyardı. Tavuklar zayıflardı ve yumurta verirlerdi. Olaya bakın yaaaaa. Bence acı metabolizmayı çalıştırıyor.

Ben küçükken annemin tavukları vardı. Tombul tombul olurlardı bazen. O zaman yumurtlamazlardı. Annemde yemlerinin içine acı pul biber koyardı. Tavuklar zayıflardı ve yumurta verirlerdi. Olaya bakın yaaaaa. Bence acı metabolizmayı çalıştırıyor.
Evet çalıştırıyor dyt gurupta geçen baharatlar anlattı vücudu hızlandıran
1 pul biber
2 zerdecal
3 zerdecali aktif ettiği için karabiber

Günaydın canım :KK36:

Ankaralılar çoğaldı takımda ben de Kırıkkale'deyim :KK39:

Ankara güzel şehir izmirden sonra tabi
ben izmiri çok seviyorum

Niye kendini 1 kaçamak diye şartlandırıyorsun ki? Bence bu zamana kadar yeterince kaçamak yapmışsın. Onlara say derim :KK39:

Zayıf olmanın, hafif olmanın verdiği hazzı, lezzeti hiç bir yemek vermiyor.

ya evet heleki kot üsütne bi bluz çekmenin verdigi ferahlık
mükemmell

önce ödem gider sonra kilo kaybı olur... belki sende ödem yoktur canım direkt kilo gitti.. çünkü menülerin çok hafifti ve harekette vardı çok iyi sonuç :KK73::KK73::KK73::KK6::KK6::KK9::KK9::KK9:

inş bakalım bayramda bile kendimi şartladım
diyete spora devam

LAydLiNe LAydLiNe ben bugün saat 19.00 da bildirim yapacam .. bugün ne yapıp ne edip eksi yada sabit çıkmaya çalışacam...
olmadı dr nowzaradana gidip deri aldıracam :KK70::KK70::KK70::KK70:

hahahah ay bende izliyorum onu üzülüyorumda
ama beslenmeleri çok kötü ya :(

Acı yiyin kızlar biraz acı wc ye fena iyi geliyor :KK70: :KK70: :KK70: :KK9::KK9::KK70::KK70:

evet evet bende onu test ettim

Back
X