- 12 Nisan 2009
- 8.302
- 29.299
- 1.073
- 43
Boyun kaç canımÖnce 53 daha sonra da 50 ye düşmeyi planlıyorum. Ramazanda pek dikkat edemiyorum malesef. Ama ramazan sonrası sıkı bir diyete başlayacağım inşalllah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyun kaç canımÖnce 53 daha sonra da 50 ye düşmeyi planlıyorum. Ramazanda pek dikkat edemiyorum malesef. Ama ramazan sonrası sıkı bir diyete başlayacağım inşalllah
Regl olduğunda spor yapmak çok etkili fazla yağ yaktiriyormusAy sorma valla ama pes etmem bugün 1 2 mil Leslie yapacam, yada pilates yapıp arkasına ip atlarım. Karnım da sismis zaten ,dün regl olunca okul çıkışı 2 lahmacun 1 ayran yaptım, eve gelince de süt ve Nesfit bide kiraz yedim orta boy kase o kadar
At canım at. 3 günlük dünyada eşyanın kölesi olmaya hiç gerek yok.Bende diyorum hiç parana acimiyormusunbende atmazdim benide kendine benzetti
Ama evt atmayanda zor bir arkadaşımın eşi öyleydi yeni TV alıyordu çok iyi olmayan eski tvyi bile atmiyordu
Mutlaka yaparım o zamanRegl olduğunda spor yapmak çok etkili fazla yağ yaktiriyormus
Demekki sahiden sonlarda kaldın
156 canımBoyun kaç canım
bence dönme zaten o kadar fazla yaBen evlendiğimde 45 kiloydum mümkün değil bi daha o zamana dönemem![]()
Ben bilmiyorum ya ama bu son haftam olsun istiyorum kesin kararım ,Ay sorma valla ama pes etmem bugün 1 2 mil Leslie yapacam, yada pilates yapıp arkasına ip atlarım. Karnım da sismis zaten ,dün regl olunca okul çıkışı 2 lahmacun 1 ayran yaptım, eve gelince de süt ve Nesfit bide kiraz yedim orta boy kase o kadar
Birde şöyle bir durum var ebrum ben zaten kilo vermeyi isteme sebebimden biri 2. Çocuk tu. Burda sizede söyledim hattâ bir ara. Sadece 60 i görünce baslicam tedaviye diyordum. Bir kaç ay öne çektim aslında. Hani çocuk için verilmiş yeni bir karar değil buCanım böyle şeylere karışmak haddime değil de, eşinle aran sık sık bozuluyor ve sen böyle olduğu halde ikinci çocuk için uğraşacaksın. Sence doğru bir karar mı?
Benimde 157156 canım
Bugün leslie yapalım mı?bence dönme zaten o kadar fazla ya
Ben bilmiyorum ya ama bu son haftam olsun istiyorum kesin kararım ,
bu halimden memnunum squat mekik arada Leslie yapsam vücudum şekillense yeter .diyetten çok sıkıldım . Listeye olumlu bi katkımda yok. Sohbet muhabbet gitmek istiyorum bundan sonrasını .![]()
Ben isterim aslındabence dönme zaten o kadar fazla ya![]()
Günaydın akkat nerelerdesin hiç yoksun![]()
Kızlar teşekkür ederim merak ettiğiniz için. Bir kaç gündür kalçamdan topuğuma kadar ağrı var, canım çok yanıyor. Doktora gitmem lazım ama annemin randevuları sürüyor. Kilo veremiyorum, çok moralim bozuk. Psikolojim bu aralar hiç iyi değil anlayacağınız.Akkat Fatma 'cım nerelerdeydin? Merak ettim seni.
Normalde adetin 15-20 gün arası yumurtlama dönemidir benim 20den sonra oluyor. Birde ilk kızımda adetim iki gün geçmişti hcg 300lü bişey çıkmıştı. Şimdi 10 gün geçmesine rağmen 207 çıktı. Baya baya geç döllenme yani
yapalım canım inşallahBugün leslie yapalım mı?
Anladım canım çok geçmiş olsun kendini de ihmal etmeKızlar teşekkür ederim merak ettiğiniz için. Bir kaç gündür kalçamdan topuğuma kadar ağrı var, canım çok yanıyor. Doktora gitmem lazım ama annemin randevuları sürüyor. Kilo veremiyorum, çok moralim bozuk. Psikolojim bu aralar hiç iyi değil anlayacağınız.
Çok geçmiş olsun ama kendine de vakit ayırıp doktora gitmen lazım en kısa zamanda git mutlaka ❤Kızlar teşekkür ederim merak ettiğiniz için. Bir kaç gündür kalçamdan topuğuma kadar ağrı var, canım çok yanıyor. Doktora gitmem lazım ama annemin randevuları sürüyor. Kilo veremiyorum, çok moralim bozuk. Psikolojim bu aralar hiç iyi değil anlayacağınız.
ramazan sonrası daha sık gel kapışalımÖnce 53 daha sonra da 50 ye düşmeyi planlıyorum. Ramazanda pek dikkat edemiyorum malesef. Ama ramazan sonrası sıkı bir diyete başlayacağım inşalllah
wayyyyy maşallah 45 kilo ....... ben 45 kilo heralde 8. sınıfta falandımBen evlendiğimde 45 kiloydum mümkün değil bi daha o zamana dönemem![]()