Aynen katılıyorum bu söylediklerine. Hem fiziksel hem de ruhsal bir rahatlama yaşatıyor. Yerken yiyorum ama hep vicdan azabıyla yiyorum. Bilerek suç işlemek gibi. Aman boşver diyemiyorum hiç. Bu da psikilojik olarak insanı yıpratıyor. Hayatımda ilk kez ramazan ayını kilo almadan geçiriyorum. Öyle mutluyum ki. Başardıkça da insanın isteği motivasyonu artıyor.
Aynen aynen mis mis. Ben Çeşme Alaçatı aşığıyım.

Ben de o kemikleri çok seviyorum. Şükür uzun zamandır bende hiç kaybolmuyor.
Geçen hafta kaç kiloydun?
Ben evlendiğimde 50 kiloydum.
Amin canım inşallah

Biliyorum canım yeni bir karar olmadığını ama bence acele etme bu konuda Allah her şeyin hayırlısını versin ama yine de bazı kararlar senin elinde. Ola ki kazara olur ona hiçbir şey demem ama planlı olacaksa dikkatli olman lazım.
Geçmiş olsun canım.
Bana kaçış gibi geliyor bu durum. Neden kalıp başarmak yerine gidip pes ediyorsun? Biliyorsun ki bu hepimiz için geçerli. Buradan uzak kaldığımız zaman olmuyor. 3 verdiysek 5 alıp geri dönüyoruz. Hadi silkelen bir daha düşün bu konuyu.
Üzüldüm bu sonuca.
Ben senin o kıyafetlerin hepsinin içine gireceğine eminim. Sadece pes etme. Ben ilk diyet yaptığımda üniversite yıllarında çektirdiğim bir fotoğrafım vardı. Eve gidince çekip atayım size de. O fotoğrafı elbise dolabımın aynasına asmıştım. Odaya her girdiğimde o fotoğrafa bakıyordum. Çok motive emişti beni. Sende o beğendiğin kıyafetlerin içine girmeye çalışıbilirsin.