Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25dk falan kadar. Evet Ağustosa kadar bende 59 görmek istiyorum. Başarabiliriz bence...Ben bugün daha tek bişey yemem. Yarın da düzgün beslenmeye başlayacağım yoksa böyle olmuyor kahvaltı edip 2 ana öğün yapacağım..Ben Ağustos iznine kadar 60 a inmeye niyetliyim canım. Tek korkum ramazandı. Çünkü ramazanda her yer tatlı. İmkanı yok kaçamıyorsun. Eskisi kadar çok yemiyorum ama neredeyse iki güne bir tatlı kaçamağım oluyor. Ramazan sonuna kadar hedefim 100-200 ne olursa vermek. Almadan bitirmeliyim. Ama ramazandan sonra 0 kaçamaksız devam edebiliriz seninle. Dediğim gibi benim hayatımdan hareket eksikti. İşe yürüyerek gidip gelmek hem sağlıklı oluyor, hem de tasarruf etmiş oluyorum. Bu sayede bugün 80 dk yürümüş oldum. Evle iş yerinin arası yürüyerek 20-22 dk sürüyor. Oruç olduğum için tempomu çok yükseltmedim ama yine de işe yarıyor. Bu benim için önemli. Sen de spordan ziyade hayatını hareketlendirmeye çalış. Okulla evin arası ne kadar mesela? Yürüme mesafesinde mi?
Nasıl gidiyorsun peki okula?25dk falan kadar. Evet Ağustosa kadar bende 59 görmek istiyorum. Başarabiliriz bence...Ben bugün daha tek bişey yemem. Yarın da düzgün beslenmeye başlayacağım yoksa böyle olmuyor kahvaltı edip 2 ana öğün yapacağım..
Arkadaşımın arkadaşı arabayla götürüyorNasıl gidiyorsun peki okula?
Arkadaşımın arkadaşı arabayla götürüyor![]()
Sana tavsiyem okula yürüyerek gidip gel. Sadece evden biraz erken çıkarsın. En kısa zamanda dene lütfen. O zaman ekstra spor yapmak zorunda kalmazsın.LAydLiNe ben de günlük minimum 5bin Adıma gayret gösterecem en az 5bin.. O pantolona girmem gerek farz oldu artık.. Oruç tutsam çok daha iyiydi boğazıma sahip oluyordum en azından
Olsun canım zaten bayağı kötü ortalamamız var. Bu hafta kimse kurtaramaz bizi. Haftaya birincilik istiyorum artık. Bugün listemiz çok berbattı.LAydLiNe canim kilom dunkunun aynisi
59.100 cok ugrastim düşmedi(...bugun wc yok onun etkisi olabilir...
Insallah canim haftaya birinci oluruz...Olsun canım zaten bayağı kötü ortalamamız var. Bu hafta kimse kurtaramaz bizi. Haftaya birincilik istiyorum artık. Bugün listemiz çok berbattı.
Canım çok etki etmeyecek bu bildirim listeye. O yüzden haftaya kalsın olur mu çünkü paylaştım listemizi. Haftaya faydası olur
Kaptanim ben listeye girebiliyormuyumOlsun canım zaten bayağı kötü ortalamamız var. Bu hafta kimse kurtaramaz bizi. Haftaya birincilik istiyorum artık. Bugün listemiz çok berbattı.
Ilk 3 ay hatta 5 ay kilo almadan gidebilirsin. Saglikli beslenmen sekerden hazir paketli gidalardan tatlilardan vs uzak durman bebeginin sagligi v icin de cok onemli. Bunlari yemediginde zaten meyve sebze et vs hem saglikli olursunuz ikiniz de hem de kilo almazsinBende boğayımevet zayıflama konusunda iyi gidiyordum kendimce ama artık kilo alma yönünde devam edeceğim
![]()
Zorlasmis. Izine ayrilmak icin caydirici bir kural olmusbetuld canım birde yarışma kuralları değişti. Senin zamanında yoktu galiba ama şimdi izne ayrılan üye izne ayrıldığı kilonun altına inmeden yarışmaya dönemiyor.
ben de adimsayar alacagim ramazan sonrasi icinLAydLiNe ben de günlük minimum 5bin Adıma gayret gösterecem en az 5bin.. O pantolona girmem gerek farz oldu artık.. Oruç tutsam çok daha iyiydi boğazıma sahip oluyordum en azından
Kacamaksiz sporlu guzel bir gunKızlar msnumu vereyim
Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık az peynir 1 koz biber çay
Ara
1 elma
1 bardak ayran
Akşam 17.15
10 kaşık yeşil fasulye
4 kaşık yoğurt
Semizotu salatası
Şu 2.5lt şu
45 dk leslie