• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iki hafta üst üste kilo verince vücut kitle di bide herkesin regl dönemine geldi
evet olabiliyor bazen sağlık olsun önemli olan pes etmemek
Ne guzel bu cunlegi kurabilmek. Sıkı bir vücut 👏👏
Kilo vermekten sonraki bir hedefimiz de o olmali. Cunku sadece kilo verip bingil bingil olmak da guzel gelmez insana, yetmez.

Bazen kilo vermesen de sana olmayan bir kiyafetin olmasi ya da olcum-cm olarak incelmek de motive ediyor. Tarti tabi ki cok onemli ama her seu degil. Ozellikle son hedefe yaklasildiginda 👍

Ben de daha yeniyim ama hem takimi tanidikca hem de duzenli buraya girdikce yardim ederim spor listesine gonullu olarak :))

Telefona da baglaniyor .whatsap bildirimleri aramalari fln da gosteriyor.
Hayirli olsun kaptan yardimciligi:)

Menuyu cok begendim bennn

Kilona baktim da 55 kilo olan birine nasil motivasyon saglanir diye dusunmedim degil ilk.
Ama sonra en emek isteyen yerdesin diye dusundum. Gerilememek verdigin emeklerin zayi olmamasi icin cok onemli. Son zamanlar artik. Tekrar kendine gel ki koruma yapmak icin de zamana ihtiyacin olacak. Kendine yaptigin cok buyuk bi iyilik bu. Sakin simdi birakma. Yuzmus kuuruguna gelmissinn

Bakıcına guveniyorsan eger kesinlikle yapmalisin. Ve asla vicdan azabi duyma. Anne olarak senin kafan rahatlasin ki eve döndüğünde de inan cocuklarla geçirdigin vakitten sen de cocuklar da daha buyul keyif alirsiniz. Mutlu anne mutlu cocuklar demek. Esinle iliskiniz acisindan da cok iyi oluyor bu cocuksuz kacamaklar. Ben bu aksam çıktım ablamla cocuklari anneme birakip inan keyiften sütum cogaldi resmen. Tabi bakici olunca belki aklin kalıyordur belki ama gerekirse kamera tak eve . Anneler de insan . En cok dinlenmeye desarj olmaya bizim ihtiyacimiz varr
benim hep olduğum kilo ezelden beri 54 -55 idi gayet iyi görünüyorum aslında neden vermek istiyorum yaz geliyor tatiller başlıyor ve ben yiyip içeceğim haklı olarak :) hedefimdeki kiloya düşeyim ki 55 e kadar yolu olsun
B
Bir de cocuklar kac yasinda. Uyku aliskanliklari nasil. Aksam uykusuna gectikcen sonra birakip bile cikabilirsin belki?
çocuklar 2,5 ve 4 yaşında yanlarına yatıp uyutuyorum veya dokunmam laızm masaj öpücük temas gibi zor olmuyor uyutmak o açıdan zorluk çekeceğini sanmıyorum gece uyansalar bile hemen uyutabiliyorum. Evet uyutupta çıkabilirim aynen o gün parkta iyice yorulurlar erken yatarlar ;)
Iftardan aonra disari ciktik ablamla. Onum da cani bir suru sey cekiyordu. Onu mu yesek bunu mu yesek diye bir suru sey teklif etti ama ben hepsine hayir dedim . Sadece yedigi tatlıdan bir catal aldim tadina bakmak icin.

Sekersiz latte ictim sadece 💪
gerçekten tebrik ederim zaten birkaç kere böyle kendinle savaşıp galip geldin mi pek yapmıyorsun
Biz diyoruz canim buradan cok uzaklastin tekrar motivasyon icin sifirdan basla sanki takima ilkdefa gelmissin gibi ...listeye girmek icin uğraş.....
aynen adacım geri dönüyorum artık çünkü temmuzda muhtemelen tatile giderim dün biraz baktık neresi olsun diye endonozya ve Malezya ucuzmuş:) ama bizim için Türkiye tatili çok daha ucuz Euro yükseliyor bize yarıyor acı gerçekler
Eger guvenilir ise bence arada birak sende esinle nefes alirsin... ilk zamanlar aklin kalacak vs ama guveni tam sagladiginda ister istemez bu kadar evham yapmiyacan...
Evet canım başka şeyler yememek için hurma yedim saati geç oldu biraz.

Daha sık gel takıma yazık olmasın ekmeklerine hemen alınıyor uyuz kılolar

Zemimi güzelce hazırlayıp bırakabilirsin.
Kendine zaman ayırmalısın daha kalıteli zsman geçirmek için cocuklarla. Yavaş yavaş başla yarım saat git sonra 1 öyle öyle alısırsınız🤗🤗🤗🤗

Merhaba hoşgeldin canım 🤗🤗🤗
Bende yeniyim insallah bolca eksılerımız olur.
Yorumlarının hepsine katılıyorum çok güzel yazmışsın :KK66:
. 170 im canım ama sanki yıllar geçtikçe çekiyorum gibi geçen kendim ölçmeye kalktım düşük çıktı şoka girdim sanırım yanlış ölçtüm :KK70: :KK53::KK70::KK70::KK70::KK70:
Betül çok güzel yazmış aynen katılıyorum. Ben daha önce bakıcıya değilde arkadaşa bıraktım. Hatta Gülce daha 2-3 aylıktı eşime bıraktım konsere gittim. Şimdi biri 13 diğeri 6 yaşında. Onların gidemeyeceği bir yer olunca eve bırakıp gidiyorum
Aslında üsttende alıyorum canım ama üst çok ince olunca belli etmiyor. Benim kilo almam orantılı oluyor. Diyet günlüklerinde bi topiğim var. Orada öncesi sonrası fotoğraflarım var. Görmediysen bi bak ne demek istediğimi anlayacaksın

Ben Hayrünisa küçükken öğle uykusuna yatırdım. Uykusuda düzenliydi uyanmaz kendi kendine. Eve çok yakın Pazar yerimiz vardı. Eşimle Pazar’a gittik geldik ama çok uzun sürmedi. Geldik ki uyanmış kapıya kadar gelmiş yeni yürüyordu. Nasıl ağlıyor anlatamam. O zaman üzüldüğüm kadar hiç üzülmemiştim. O yüzden uyurken yanlız bırakmayın çocukları sakın 😉
ay kıyamam kuzummmmm
Ben memlekete gittigimde ablam birak bana eşinle git gez derdi... ki ablama cok guvenirim ona ragmen rahat edemez 45 dk içinde eve geri donerdim....evlat iste baska hicbiseye benzemiyor....
Allah daha kötü şey vermesin de.. sanırım bel fıtığı var. Kalçamdan bacağıma, hatta topuğuma kadar şiddetli bir ağrım var.
Tamam canım, program yaparız ya biryerde buluşuruz ya da gelirim ben sana. İzne ayrıldım, çünkü kaçamak yapmama rağmen kilo veremiyorum bu da bende çok stres yapıyor. Ramazan’a güveniyordum ama Ramazan’da hiç veremedim. İzne ayrıldım ama hala buradayım. Burdan kopunca tekrar kilo alacağıma Emin’im.
evet örnek ben buradan koptum fazla almadım ama düzenim bozuldu ve sağlıksız şeyler yedim su içmedim
Çok sevinirim görüşürüz inşallah
Annemde de aynı şikayetler vardı oda bel fıtığı çıktı
Fiziksel olarak daha aktif olman gerekiyor sanırım Çok geçmiş olsun can sıkıcı ağrıdır Emin’im :(
Canım eğer çok güvenilir biriyse neden olmasın? Çünkü annenin de kendine zaman ayırmaya , eşlerin de birlikte zaman geçirmeye ihtiyacı var. Biz eşimle küçük kız doğduğumdan beri yalnız hiçbir aktivite yapamadık. Çünkü ben çocuk konusunda çok pimpirikliyim. Ama doğrusunun bu olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşlarım var öyle, ayda bir çocukları bırakıp baş başa zaman geçiriyorlar. Nefes alıyorlar. Ama burda en önemli nokta bırakacağın kişinin güvenilir olması.
Slm.kizlar ,benim izin isi belli oldu Allah nasip ederse temmuzun basinda gidicez ins acilen kilo vermem lazim 😅😅😅
LAydLiNe LAydLiNe ne zmn listeye dönebiliyorum ?😶😶
ohh ne güzel hani gitmiyordun bu sene ne yaptın ne ettin kopardın izni :)
Alisirsin canim ,ilkler zor olur hep sürekli telke kontrol edersin,imkanin varken degerlendir,cok seviceksin:KK66:
Değerleri fikirleriniz icin teşekkürler kızlar
Çocukları ayarlayıp bakıcıyı eve çağırıp bir plan yapacağım sinema ve yemek yapacağım biraz da gezeriz alışmaya çalışacağım kendim için ve evdekiler için deşarj olmam lazım 24 saat çocuklarla birlikteyim bira nefes almak herkese iyi gelecek biyorum
İlk önce azar azar başlayacağım 1 saat gibi sonra daha uzun bırakırım
Ben yeri geliyor eşime bile bırakırken tereddüt ediyorum aklım kalıyor hemen eve gelmek istiyorum
Biraz rahat olmak laızm ;)

Kızlar bayram da ne yapmayı düşünüyorsunuz. Ikramliklari zorla nerdeyse ağzımıza sokuyorlar kv tarafında bir iki aile var yemeyince zorlarina gidiyor. Ben öyle boyle eşimin ağzına tikmayi düşünüyorum. Ona da dedim uzagimda oturma ağzına ativer hemen :KK70:
midem cok rahatsiz hastayim vs de illa aliniyorlarsa. Hastaliga da alinmazlar herhalde.:))

İnşallah canım bu sefer daha bilinçli davranacağımı düşünüyorum.

Afiyet olsun canım. Aynı bardaktan bende de var 😂

Evet canım hemen kesmeyeceğim. Görümcemin de 15 aylık kızı var ve o da şimdi yeni hamile doktor 5 ayına kadar emzirebilirsin demiş

Çok teşekkürler canım. Hala oruç tutuyorum iftarda fazla yiyemeyince ister istemez az da olsa gidiyor tabi emzirmenin de faydası var daha öncesi ramazanlarda kilo alırdım ben.

Bence hiç vicdan azabı çekme. Bakıcı tutmandaki amaç kendini kafanı biraz rahatlatmak değilmiydi zaten. Ben henüz yabancıya bırakmadım ama anneme kardeşime falan bırakıp çıkıyordum çarşıya. Şimdi çalışırken eşim bakıyor ihtiyacım varsa gezmeye de gidiyorum bırakıyorum eşime

Bende yıllardır kendimi 170 biliyorum ama bi diyetisyen 168 biri de 167 ölçtü bende çekiyorum galiba :KK70:

Ablamın arkadaşının ikizleri kadını banyoya kitlemişler. Kadının aklı çıkmış bağır bağır ortalığı yıkmış. İkizler daha tehlikeli organize çalışıyorlar. Ama hiç bir çocuk evde yalnız bırakılmamalı. Çocuklara güven olmaz ne yapacakları hiç belli değil. Ben iş yaparken bile 5 dk da bir gelip kızın kapısını dinliyorum uyanır da duymam diye ki zaten park yatakta yatıyor yataktan çıkamaz bile 😂
Canım dogurana kadar emziren bir kesim var doğduktan sonra da ikisini birden emziriyorlar

betuld betuld
36 yaşındayım aslen Adanalı olmakta birlikte İstanbul Kadıköy’de doğdum büyüdüm Almanya’ya gelin geldim :olamaz:
2,5 ve 4 yaşında iki oğlum var ve 1 yaşında erkek kedim var :KK70:
Memnun oldum Gonul. Ben de kadikoydeyim :)
Allah bagislasin yavrulari. Evde d3 kedi olmasi ne guzel. Cocuklar icin de bi sans 😍

betuld betuld
36 yaşındayım aslen Adanalı olmakta birlikte İstanbul Kadıköy’de doğdum büyüdüm Almanya’ya gelin geldim :olamaz:
2,5 ve 4 yaşında iki oğlum var ve 1 yaşında erkek kedim var :KK70:

Alıştın mı Almanya ya, beni bu hayatta en korkutan şey gurbet :( oda üniversite de oldu alışamadım gitti başka şehire

midem cok rahatsiz hastayim vs de illa aliniyorlarsa. Hastaliga da alinmazlar herhalde.:))
Bende şimdi onu düşünmeye başladım kayinvalidemlerde bayramda yemek olmaz hep gelene ikram etmek için sarma börek tatlı olur gün içinde herkes onu yer sulu yemek pek olmuyor bende onları yiyemem kendime yemek yapıp goturucem

@ betuld kendimi tanitayim 37 yaşında 3 çocuk annesiyim değerler eğitimi ogretmeniyim büyük kızım 1 e baslayinca bıraktım ilgilenmek için kızlarım 9-7 yasindalar oğlum 10 aylık
İstanbul Kartal'da yaşıyorum aslen malatyaliyim

betuld betuld canım iyi dusundun bende geleli iki hafta oldu kimseyi tanımadan bodoslama daldım gruba 😂😂 bende şimdi senle taniycam 😀
:)) biraz merakliyim galiba :))
Bende şimdi onu düşünmeye başladım kayinvalidemlerde bayramda yemek olmaz hep gelene ikram etmek için sarma börek tatlı olur gün içinde herkes onu yer sulu yemek pek olmuyor bende onları yiyemem kendime yemek yapıp goturucem
Orda da yaparsin olmadi basit bi mercimek corbasi fln. Yada kahvaltida ekmeksiz peynir yumurta tuketip dengelersin. Aksam da bi salata yesen corbayla oglenki sarma borek miktarini abartmadıysandengelenir bence. En azından bayram icin
@ betuld kendimi tanitayim 37 yaşında 3 çocuk annesiyim değerler eğitimi ogretmeniyim büyük kızım 1 e baslayinca bıraktım ilgilenmek için kızlarım 9-7 yasindalar oğlum 10 aylık
İstanbul Kartal'da yaşıyorum aslen malatyaliyim
Meslektasmisiz ben de ogretmenim. Okul oncesi. Memnun oldum. Grupta evli ve cocuklular agirlikta sanirim :)

:)) biraz merakliyim galiba :))

Orda da yaparsin olmadi basit bi mercimek corbasi fln. Yada kahvaltida ekmeksiz peynir yumurta tuketip dengelersin. Aksam da bi salata yesen corbayla oglenki sarma borek miktarini abartmadıysandengelenir bence. En azından bayram icin

Meslektasmisiz ben de ogretmenim. Okul oncesi. Memnun oldum. Grupta evli ve cocuklular agirlikta sanirim :)
Oylemi memnun oldum😍
Evt öyle galiba yaslarda hemen hemen aynı gibi 😀

S sisyphos
Canım nasılsın bende giremedim sende yazmamışsın hiç iyisindir inşallah 💞💞💞
Merhaba kızlar, kusura bakmayın neredeyse bir hafta oldu yazamıyorum. Sorunumla ilgili bir çıkış yolu arıyorum. Görüşmediğim kimse kalmadı, ama olmadı. Umudumu tamamen kaybettim, bu duruma alışmaya çalışıyorum. Bir haftadır annem ve kardeşim yanımda, bana yedirmedikleri kalmadı. Verdiğim kiloları da geri aldım sanırım, tartılmıyorum hiç. Siz ne yaptınız UstaM UstaM , LAydLiNe LAydLiNe , ada81 ada81 ?

Back
X