• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Akkat Akkat fatmacım benimde sağ bacağımda çok ağrı olur özellikle hamilelikle nirvana yapmıştı. Oturduktan sonra kalkınca ya da sabah yataktan çıkarken sağ bacağımın üstüne basamıyordum. Biraz yürüyüp açılınca basıyordum. Magnezyum vermişti doktor geçmişti ağrım.

Aaaaa hamilemısın sen ayy şok oldum ben :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına

Merhaba kızlar, kusura bakmayın neredeyse bir hafta oldu yazamıyorum. Sorunumla ilgili bir çıkış yolu arıyorum. Görüşmediğim kimse kalmadı, ama olmadı. Umudumu tamamen kaybettim, bu duruma alışmaya çalışıyorum. Bir haftadır annem ve kardeşim yanımda, bana yedirmedikleri kalmadı. Verdiğim kiloları da geri aldım sanırım, tartılmıyorum hiç. Siz ne yaptınız UstaM UstaM , LAydLiNe LAydLiNe , @ada81?
Canım benim hayırlısı olsun inşallah böylesi belki daha mutlu eder seni bilemeyiz bazen bilmiyoruz gelecek ne gösterir.💞💞💞
Sağlığın huzurun yerinde olsun da verirsin kiloyu.😘😘😘

Aynen bi gün yeseler 10 gün aç duruyorlar sanırım 😁Benim bugün ki menüyü yeseler 1 ay yemeden içmeden kesilirler :sus: :sus:
Canım çok abartmamisin olur öyle kacamaklar dyt bile hafta bi gün serbest diyordu o serbest gunde iki dilim baklava yemek hakkımız var seninkisi o hesap olsun bu hafta kaçamak yapma baska dengelersin

Canım çok abartmamisin olur öyle kacamaklar dyt bile hafta bi gün serbest diyordu o serbest gunde iki dilim baklava yemek hakkımız var seninkisi o hesap olsun bu hafta kaçamak yapma baska dengelersin
Yemeyeceğim canım hergünde Leslie yapacağım 5 aydır ilk defa böyle bi dengesizliğim oldu bakalım nolcak sonu 🤷🏻‍♀️

70 grlık kare fıstıklı çikolata yedim .:oha:
Daha doğrusu yuttum :110:
:dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:
Olsun canım arada yenilir vücutta şaşırsın demii ;)
Şimdi ben madem kaptan yardımcısı oldum 😀😀 bundan sonra menüsünde beyaz ekmek ,pirinç, kızartma, paketli şekerli gıda görürsem spor cezası verecem haberiniz olsun 😁😁
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Çok tatlısın demek elı sopalı olacan :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Sağol canim 🤗🤗duş aldim ama baş agrim gecmedi... iftari yapayim hemen bir agri kesici alayim...
Gecmiş olsun klima benıde carpar hemen inşallah geçer hemencik 🤗🤗🤗
Menüm
Kahvaltı : 1 dilim form ekmek , 1 bardak tarçınlı süt, 1 dilim beyaz peynir,5 zeytin, 1 salatalik

Aksam yemegi Saat 17
1 kase mercimek çorbası
1 parça tavuk göğsü ve 1 kabak tan yaptığım yemek türlü gibi
1 dilim form ekmek

2ltsu
Leslie yapacam en az 1 mil
Sanki akşam ki ekmek olmasa da olurmuş gibi. Çorba ekmek yerine geçiyor diye biliyorum.
selam menü yazıyorum ama gönderimiyorum tekrar deneyim

kahvaltı 10:00
peynir
zeytin
2 etimek
biber kavurması

ara 14:00
arkadaşta 3 dlm elma

akşam 17:00
2 tam ceviz
1 dlm tb ekmek
peynirli salata

10.000 adım
3 lt su
Adım sayına bayıldım. Zaten menünde bayağı az olmuş. Eksi gelir kesin ;)
Menüm
Sahur
1 dilim eti form
Beyaz peynir
1 ceviz
Yarım su b.sut

İftar: 1 kase tavuklu şehriye çorbası
4 yk cigerli bulgur pilavı
5 yk Mantarlı tavuk sote

Su 2 lt
Spor yapmadim haftada 5 gün spor yapsam yeter diye düşünüyorum hafta sonları off olsun 😉
Kv deyim oyuzden şimdi yazayım dedim iftardan sonra fırsatım olmaz belki
Afiyet olsun güzel beğendim 🤗🤗
Kahvaltı 09:00
3 mantar+1 yumurtayla omlet
2 parça kaşar domates salatalık
2 çatal kavun 2 kayısı

Öğle 13:30 6 ceviz kadar köfte +yarım sb yoğurt

17:00 1 hurma 10 fıstık
17:30 70 grlık fıstıklı çikolata
Akşam 19:45
2 yk salata
4 yk barbunya yemeği

3 lt su
İnşallah yakmışsındır canım hemen gitmiştir ;)

:dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:
Olsun canım arada yenilir vücutta şaşırsın demii :KK66:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Çok tatlısın demek elı sopalı olacan :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Gecmiş olsun klima benıde carpar hemen inşallah geçer hemencik 🤗🤗🤗

Sanki akşam ki ekmek olmasa da olurmuş gibi. Çorba ekmek yerine geçiyor diye biliyorum.

Adım sayına bayıldım. Zaten menünde bayağı az olmuş. Eksi gelir kesin :KK66:

Afiyet olsun güzel beğendim 🤗🤗

İnşallah yakmışsındır canım hemen gitmiştir :KK66:
AYnen bugün benim ki şaşırmayı bırak bi şoka girdi sanırım :KK70:
Ama kızlar 45 dk Leslie yaptım
Adımsayar hep yanımda değildi ama o da 3000 adım yazıyor erimiştir dimio_O

Back
X