• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Of dondurma evet ama ben 55 kilo olunca kendime fıstıklı yeşil baklava oluyor yarım Kilo ondan alacam yanına da kesme maraş bir gün boyunca yiyecem zayıfladımmı rahat rahat yerim
Ayni benim gibi hayaller bende 55 olunca kunefe ustu dondurma yiyecem 😂😂😂

Soyle haftada 2yi geçmeden bir top sade dondurma cok mu kotu. Paketliler cok kalorili ama acik dondurmalar o kadar kotu degil.
Esim de israr ediyor bazen . "Evet rejim yap ama arada benimle de bi top dondurma ye, o da keyfimiz olsun "fln diyor.
Eğer dediğin şekilde olursa bence sorın olmaz ama diyetine dikkat et mesela dondurma yediğin gün yarım saat yürüyüş veya. 100 ip atlama 100 mekik gibi o zaman yiyebilirsin zaten dondurma çok hafif
Ayni benim gibi hayaller bende 55 olunca kunefe ustu dondurma yiyecem 😂😂😂
Benim ahım var fıstık sarması yiyecem ahh bşr an önce zayıflayım da yiyeyim🤣

Of dondurma evet ama ben 55 kilo olunca kendime fıstıklı yeşil baklava oluyor yarım Kilo ondan alacam yanına da kesme maraş bir gün boyunca yiyecem zayıfladımmı rahat rahat yerim
Off kuzum naptın ya 😆 benim esimde bı marka var baklavaları olay ondan eve getirmişti yememistim kilo verince yiyecektim bı veremedim galiba hala yiyemedim 🤣

Soyle haftada 2yi geçmeden bir top sade dondurma cok mu kotu. Paketliler cok kalorili ama acik dondurmalar o kadar kotu degil.
Esim de israr ediyor bazen . "Evet rejim yap ama arada benimle de bi top dondurma ye, o da keyfimiz olsun "fln diyor.
Yenebilir bence en masum tatlı 🥰

allah bagışlasın canım şimdi zordur belki ama sonrası güzel olur :)
Amin canım hepimizinkileri inşallah kızlarım 9-7 yaşında biraz daha iyiyim onlar küçükken daha zor oluyordu
Ama evden çıkarken bı yere gidecegimiz zaman işte ozaman çok zor oluyor 😆😆 hepsini tek tek giydir evi topla o ara benim için en zor sınav 😂😂

Back
X