- 9 Ocak 2011
- 3.714
- 1.564
- 133
Dereotlu salata yaptim .Canim süt icin,dere otu ve bakliyat öneririm özellikle bulgur
Bulgurla kisir yada bulgur pilavi dusunmustum ben de ama o da cok sisiriyor insanı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dereotlu salata yaptim .Canim süt icin,dere otu ve bakliyat öneririm özellikle bulgur
Pilav beni daha az sisiriyor kisirdan ziyadeDereotlu salata yaptim .
Bulgurla kisir yada bulgur pilavi dusunmustum ben de ama o da cok sisiriyor insanı
Cok gecmis olsun canim. Rabbim şifa versin ...Canım ben rahatsızdım canımın derdine düştüm hâlâ da iyileşmiş sayılmam da
Omuz boyun arası ağrım elimde de sürekli uyuşma var, kas romatizması vardı ya hani ben de
Gecmis olsun canim..günaydın akşam uyuya kalmışım bogazım agrıyor biraz hasta olucam sanırımm
Benim esimde hic sosyal degil ancaaa elinde kumanda yaninda cayi bir ömür boyle gecirebilir benim zorlamamla geziyor....Ay şimdi bi topige baktimda millet tatil planları yapiyo yerler bile ayrilmis ben en son 2016 senesinde kizimin arkadasinin yanina gittik 5 günlüğüne gerçi bizim adamın tatil anlayışı köye gitmek ki ben hiç istemiyorum deniz olmasa da havuzlu bi yer ne bileyim orman li dere kenarlı ya pikniğe bile gitmedim iki senedir ayyy con dertliymisim ya
Hangi liste canimBireysel listeler hala güncellenmedi ya
Herkesin tek tek verdiği kiloyu gösteren listelerHangi liste canim
Haa tamam kafa gitmis benim hatirladim...Herkesin tek tek verdiği kiloyu gösteren listeler
Bakayım listelere döneyim canım sana. Dün alıntılamışım. Anca cevaplama fırsatım oldu. Hastane ana baba günü gibi. Ramazanda rahat ederiz diye düşünmüştüm yanılmışım. Hiç boş kalmıyoruz yaaSlm.kizlar ,benim izin isi belli oldu Allah nasip ederse temmuzun basinda gidicez ins acilen kilo vermem lazim
LAydLiNe ne zmn listeye dönebiliyorum ?
![]()
Şimdi nasılsın canım? Geçmişi okuyamadım. Döneceğim geriye amaMerhaba kızlar, kusura bakmayın neredeyse bir hafta oldu yazamıyorum. Sorunumla ilgili bir çıkış yolu arıyorum. Görüşmediğim kimse kalmadı, ama olmadı. Umudumu tamamen kaybettim, bu duruma alışmaya çalışıyorum. Bir haftadır annem ve kardeşim yanımda, bana yedirmedikleri kalmadı. Verdiğim kiloları da geri aldım sanırım, tartılmıyorum hiç. Siz ne yaptınız @UstaM,LAydLiNe ,
ada81 ?
Nasıl gidiyor canım başladın mı şekersize?Kızlar nasılınız. Sürekli ruh halim değişiyor. Ben sabah yine şekersize başladım katılmak isteyen varsa beklerim. 1 haftada çok pis kilo aldım. Sanırım günde 10bin kaloriyi bulmuşumbayrama kadar şekersize devam edicem 10 gün yaparım herhalde ya
![]()
Yarım simit yiyordum canım ben ama sen 3/4 yiyebilirsin ilk başta. Sonra yarıma düşürebilirsin ama simit sert olandan olacak. Yumuşak açma gibi olan simitler olmuyor. Ankara simidi mi diyorlar ona bilemedim şimdi tam adını.Diyette sabah kahvaltısında simit yemek istediğinizde ne kadar yiyorsunuz?nasıl dengeliyorsunuz
Teşekkür ederim canım. Kızlara söz verdim derken kız arkadaşlarıma sözüm vardı. Bu akşam kendi kızlarımı çıkartacağım inşallahgeçmiş olsun canım ay çocuklara söz verme yeterki
ölsende yapacan :)
Teşekkür ederim canım sade soda içtim rahatlattı biraz.Cook geçmiş olsun canim , karbonatli su icseydin canim sisligi alirdi....![]()
Biz bayram tatilinde yedigöllere kamp yapmaya gidiyoruz çok eğlenceli olacak inşallah. Benim eşim İzmirli daha önce söylemiştim. O nedenle biz her yaz hem ziyaret hem tatil yapmış oluyoruz çok şanslıyız o konuda. Bir de İzmir' e giderken geze geze gidiyoruz. Kamp kuruyoruz beğendiğimiz yerlerde çok güzel geçiyor.Ay şimdi bi topige baktimda millet tatil planları yapiyo yerler bile ayrilmis ben en son 2016 senesinde kizimin arkadasinin yanina gittik 5 günlüğüne gerçi bizim adamın tatil anlayışı köye gitmek ki ben hiç istemiyorum deniz olmasa da havuzlu bi yer ne bileyim orman li dere kenarlı ya pikniğe bile gitmedim iki senedir ayyy con dertliymisim ya
Geçmiş olsun canım herkeste bir rahatsızlık var bu günlerde.Kızlar bugün berbat bir gün geçiriyorum bir okadar da hastayım. Başım catliyor koltuğa yığılıp kaldım
Kızlar bugün berbat bir gün geçiriyorum bir okadar da hastayım. Başım catliyor koltuğa yığılıp kaldım
LAydLiNe kızlar ikinize de geçmiş olsun. Beni de dün yediğim baklava mahvetti. Midem hala bulanıyor. Günlerdir ağzıma sürmüyordum tatlıyı ve beyaz unu, yediğime pişman oldum.
Berbat hissediyorum. Sıcaklar çöktü ondan sanırımGeçmiş olsun canım herkeste bir rahatsızlık var bu günlerde.
Keşke yemeseydin. Ben diyeti bozunca yedikten sonra ki ruh halinden nefret ediyorum.LAydLiNe kızlar ikinize de geçmiş olsun. Beni de dün yediğim baklava mahvetti. Midem hala bulanıyor. Günlerdir ağzıma sürmüyordum tatlıyı ve beyaz unu, yediğime pişman oldum.
Geçmiş olsun canim... niye boyle oldu ki...Kızlar bugün berbat bir gün geçiriyorum bir okadar da hastayım. Başım catliyor koltuğa yığılıp kaldım