Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anneme de aynı şeyi söyledi. Geçmiş olsun canım.dün benim annemede teşhis koyuldu şeker hastası diyetisyene yönlendirmiş dr... annem şuan 77. 400 kilo 67.00 kilo olman lazım demiş.... 3 ana öğün 3 ara öğün vermiş.. ben aylardır anneme diyorum anne sende şeker var git baktır diye yooook bi türlü kabul etmedi... en son ablam almış götürmüş dr hastanede 2 gün yatırabilirim demiş... tabii annem kabul etmemiş yediklerime dikkat ederim söz demiş ....
dr ablama siz şuan çok fitsiniz demiş ablam 56,500 kilo ama dikkat edin ilerde kilo almaya başlarsanız kesin sizlerde de çıkar çünkü anne tarafınızda şeker var demiş... doğru teyze, dayılarda hepsinde şeker var...
çook dikkatli olmak lazım..
1 patlıcan 1 kabak ve kiymadan yemek yapıyorum bende kendime. Yarına da çıkar. Yanına da kinoa pilavı hazırladım glutensiz protein deposuAkşama yemeğim yok eve gidip yemek yapacağım![]()
Ne okuyorsun. Ogrenci olmayi ozledim yaa. Takimimjzin en genc uyesi sensin galibaEn son dün kıyafetli wcye çıkmadan tartıldım kalkınca eksiydim cumaya kadar hiç tartılmayacam ama perşembe günü bildirim yaparım çünkü cuma 3 tane sınavım var 8.30 da okulda olmam lazım 3.sınav 17 30 da bildirim zmanına yetişemem
Gecmis olsun annene.dün benim annemede teşhis koyuldu şeker hastası diyetisyene yönlendirmiş dr... annem şuan 77. 400 kilo 67.00 kilo olman lazım demiş.... 3 ana öğün 3 ara öğün vermiş.. ben aylardır anneme diyorum anne sende şeker var git baktır diye yooook bi türlü kabul etmedi... en son ablam almış götürmüş dr hastanede 2 gün yatırabilirim demiş... tabii annem kabul etmemiş yediklerime dikkat ederim söz demiş ....
dr ablama siz şuan çok fitsiniz demiş ablam 56,500 kilo ama dikkat edin ilerde kilo almaya başlarsanız kesin sizlerde de çıkar çünkü anne tarafınızda şeker var demiş... doğru teyze, dayılarda hepsinde şeker var...
çook dikkatli olmak lazım..
teşekkür ederim canım .buralar çok sakin , ramazan ve bayram sessziligi miada81 annene geçmiş olsun
benim evde en üst kat tepemde güneşBu ara İstanbul'da çok sıcak şöyle tüm camları açıp cereyan ettiricen de çocuklari çarpar diyede açamıyorum evimde güney cephe sıcak![]()
aynen öyle canım çok dikkate tmek gerekiyor... beyine sağlıklı besleniyoruz diye msj göndermek lazım...zayıf kilolu dinlemiyor.. ailede varsa incecik de olsan sağlıklı beslenmen şart![]()
teşekkür ederim canım sizede geçmiş olsunAnneme de aynı şeyi söyledi. Geçmiş olsun canım.
Kimya okuyorum ama dikey geçişle değiştirecem bolumumuNe okuyorsun. Ogrenci olmayi ozledim yaa. Takimimjzin en genc uyesi sensin galiba
Gecmis olsun annene.
Benim de anne tarafında var. Dikkat etmem lazim
biz bu akşam eşime ve bana menemen yapacam... babamla kızım da mantı istedi hava çok sıcak en iyi mantı gider .....Akşama yemeğim yok eve gidip yemek yapacağım![]()
hangi bölümü düşünüyorsun ?Kimya okuyorum ama dikey geçişle değiştirecem bolumumu
teşekkür ederim canım... şimdiden kızımdan korkuyorum hem annesi tarafında var hemde babası tarafından kv insülin iğnesi yapıyor hergün kendineNe okuyorsun. Ogrenci olmayi ozledim yaa. Takimimjzin en genc uyesi sensin galiba
Gecmis olsun annene.
Benim de anne tarafında var. Dikkat etmem lazim
Ben bugün günlük işleri yaptım yine yemek bulaşık çamaşır .. akşama yine bir yere gidiyoruz bugün çok acıkıyorum yine yaSelâm kızlar. Napiyorsunuz? Bir iki cam sildim. Oglusu yikadim yatiriyorum. Sonrası leslie yapicam inşallah
benimde buzdolabıma da artık bişey sığmıyor eşime dün konuştum bu böyle olmaz bana ikinci buzdolabı al.. bende herkes gibi yazdan herşeyi hazırlayıp dolaba koymak istiyorum dedim agustos böceği olmak istemiyorumBen dun giremedim. Oruçluyken rejim yapmak cok kolay geliyor bana. bugun oruclu degilim ne yiyecegimi sasiriyorum . Evde malzeme yok su anda. Olsa yaparim kolay da buzdolabi bombos . 6 yillik evliyim hala yemek mutfak alisverisi düzenim yok :/
Cocuga mercimek corbasi yapmistim ondan yedim. Aksama da kendimize misafirlige gidecek yer ariyoruz![]()
bende şuan çok acıktımBen bugün günlük işleri yaptım yine yemek bulaşık çamaşır .. akşama yine bir yere gidiyoruz bugün çok acıkıyorum yine ya
hayırlı olsun simdiden :))Kimya okuyorum ama dikey geçişle değiştirecem bolumumu
Aksama evde olmayinca yemek derdi olmuyor butun gun sana kaliyor ister is yap ister dinlen... tabi cocuklardan firsat kalana..Ben bugün günlük işleri yaptım yine yemek bulaşık çamaşır .. akşama yine bir yere gidiyoruz bugün çok acıkıyorum yine ya
:))benimde buzdolabıma da artık bişey sığmıyor eşime dün konuştum bu böyle olmaz bana ikinci buzdolabı al.. bende herkes gibi yazdan herşeyi hazırlayıp dolaba koymak istiyorum dedim agustos böceği olmak istemiyorumkarınca olmak istiyorum dedim
![]()
Buranin iklimi cok sicak canim bulgurlari bile buzdolabina koymak zorunda kaliyorum yazin yoksa kötü oluyor.. ozellikle sicak yerlerde yasayanlara 2 dolap şart valla...hayırlı olsun simdiden :))
Aksama evde olmayinca yemek derdi olmuyor butun gun sana kaliyor ister is yap ister dinlen... tabi cocuklardan firsat kalana..
:))
Bn de tasininca derin dondurucu almayi dusunuyorumm
Nerd oturuyorsunuz.Buranin iklimi cok sicak canim bulgurlari bile buzdolabina koymak zorunda kaliyorum yazin yoksa kötü oluyor.. ozellikle sicak yerlerde yasayanlara 2 dolap şart valla...