• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bencede super olur bunlarin önü açık... mutlaka geçiş yap derim canim :KK66:
Evet kesinlikle bende o yüzden istiyorum hemde daha zevkli olur
Teşekkür ederim canim 🤗🤗 insallah diyetini uygularda düşürür sekeri :KK66:
İnşallah benim babamda şeker hastası önceden hap kullanırdı şimdi içmiyor bile düzenli yürüyüş yapiyo Benim anne tarafında da bana tarafında da şeker var cook iyi korumam lazım kilomu

Bende bugün çok yoruldum benim odamı ve kizlarimin odasını temizledim camları sildim perdeleri yıkadım vs temiz oldu
Ama ben bittim lütfen bugün çabuk akşam olsun şuan buz gibi içecekler içmek istiyorum 😣

Buranin iklimi cok sicak canim bulgurlari bile buzdolabina koymak zorunda kaliyorum yazin yoksa kötü oluyor.. ozellikle sicak yerlerde yasayanlara 2 dolap şart valla...
Bende herşeyimi dolaba koyarım çabuk tuketemiyorum kötü oluyor ama dolapta uzun sürede kalsa hiçbir şey olmuyor

Bende bugün çok yoruldum benim odamı ve kizlarimin odasını temizledim camları sildim perdeleri yıkadım vs temiz oldu
Ama ben bittim lütfen bugün çabuk akşam olsun şuan buz gibi içecekler içmek istiyorum 😣
Ellerine sağlık canim , ıstanbul orucunu actiginda ben cayimi iciyor oluyorum.. wayyy simdi yiyorlar diyorum herseferinde ;))
Canakkaleyi cok istiyorum tayin icin ama her ramazan vazgeciyorum 😂😂😂

Sabah kahvaltı 7:15
1 kase nesfit, 1 avuç kiraz

Öğlen 12:40
1 kase nesfit tarçınlı zerdeçallı
1 Kase erik

Akşam 17:00
10 kaşık kıymalı kabak ve patlıcan yemeği, 4 kaşık kinoa pilavı

2 lt su
Spor yok

Vereyim yine de 🐒

Sabah kahvaltı 7:15
1 kase nesfit, 1 avuç kiraz

Öğlen 12:40
1 kase nesfit tarçınlı zerdeçallı
1 Kase erik

Akşam 17:00
10 kaşık kıymalı kabak ve patlıcan yemeği, 4 kaşık kinoa pilavı

2 lt su
Spor yok

Vereyim yine de 🐒
Iyide bu menuyu niye vermek istemedin ki ?

Back
X