- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Bu hafta gülecek hissettimBelki yesek sabit cikariz boyle az az yiyoruz tarti yüzümüze gülmüyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta gülecek hissettimBelki yesek sabit cikariz boyle az az yiyoruz tarti yüzümüze gülmüyor![]()
Sabah öğle aynı ya ondan nesfitIyide bu menuyu niye vermek istemedin ki ?
Olsun guzel bence bende tatli hamur isi var sandım..Sabah öğle aynı ya ondan nesfit
Yok yok artık öyle Şeyler hedefe kadar 1 lokma dahi yok 55 olunca 1 gün istediğim ne varsa yerim öyle motive ediyorum kendimiOlsun guzel bence bende tatli hamur isi var sandım..
Tonbalik salata![]()
Ebru ya koptum gittim bir türlü motivasyonu sağlayamıyorum
canım naçizane fikrim.. her geçen gün sağlığından gidiyor. Doktor işini erteleme. Dünyadaki ölüm sebeplerinin ilk sırası Şekermiş..aslında iki gün falan dinlenince geçiyormuş.. bir haftadan uzun sürerse doktora gidin diyorlar. şeker de tetikliyormuş bu ağrıyı.. bu aralar her yerde karşıma çıkıyor bu şeker de![]()
bence de kalorisi değişmez. Ama tam katı Kıvamlı yumurta ben de yiyemiyorum, Boğaz’ımı tıkıyor sanki.Yumurtayı haşlama süresi kalorisini etkiler mi diye bi soru geldi aklıma![]()
Ben su kaynadıktan sonra 4-5 dk daha kaynatıyorum yarı pişiyor sarı kısmı,
2 tane yiyince daha az doyuyorum .
Ama yumurta tam pişince 2 yumurtayla tıkanıyorum , ama öyle pişince de sevmiyorum sizde de oluyormu ?
benim büyük kız da tatlıyı seviyor. Şimdilik kilo problemi yok ama bu alışkanlığı değiştirmek için mücadele ediyorum sürekli.teşekkür ederim canım... şimdiden kızımdan korkuyorum hem annesi tarafında var hemde babası tarafından kv insülin iğnesi yapıyor hergün kendineçok şükür şuan bişey yok ama tatlıyı seviyor .... ekmek hiç yemez sevmiyor...
güzel canım, öğrencisin sen. Kaçamaksız atlatmışsın.Sabah kahvaltı 7:15
1 kase nesfit, 1 avuç kiraz
Öğlen 12:40
1 kase nesfit tarçınlı zerdeçallı
1 Kase erik
Akşam 17:00
10 kaşık kıymalı kabak ve patlıcan yemeği, 4 kaşık kinoa pilavı
2 lt su
Spor yok
Vereyim yine de![]()
Bende hic sevmem ama diyette bazen yerim...ay ben hiç yemem torbalık ada
çocuklar çok sever ama![]()
Ben kizima su siniri koydum cok şükür uyuyor... sadece aksamlari yemek sonrasi 1 adet istediği bi tatli yiyebilir... sirf onu yemek icin aksam yemeğini bitiriyorcanım naçizane fikrim.. her geçen gün sağlığından gidiyor. Doktor işini erteleme. Dünyadaki ölüm sebeplerinin ilk sırası Şekermiş..
bence de kalorisi değişmez. Ama tam katı Kıvamlı yumurta ben de yiyemiyorum, Boğaz’ımı tıkıyor sanki.
benim büyük kız da tatlıyı seviyor. Şimdilik kilo problemi yok ama bu alışkanlığı değiştirmek için mücadele ediyorum sürekli.
güzel canım, öğrencisin sen. Kaçamaksız atlatmışsın.
Ay sahimi ne güzelEllerine sağlık canim , ıstanbul orucunu actiginda ben cayimi iciyor oluyorum.. wayyy simdi yiyorlar diyorum herseferinde)
Canakkaleyi cok istiyorum tayin icin ama her ramazan vazgeciyorum![]()
dün benim annemede teşhis koyuldu şeker hastası diyetisyene yönlendirmiş dr... annem şuan 77. 400 kilo 67.00 kilo olman lazım demiş.... 3 ana öğün 3 ara öğün vermiş.. ben aylardır anneme diyorum anne sende şeker var git baktır diye yooook bi türlü kabul etmedi... en son ablam almış götürmüş dr hastanede 2 gün yatırabilirim demiş... tabii annem kabul etmemiş yediklerime dikkat ederim söz demiş ....
dr ablama siz şuan çok fitsiniz demiş ablam 56,500 kilo ama dikkat edin ilerde kilo almaya başlarsanız kesin sizlerde de çıkar çünkü anne tarafınızda şeker var demiş... doğru teyze, dayılarda hepsinde şeker var...
çook dikkatli olmak lazım..
Benim annem de babaannemde şeker hapı kullanıyorlar annem ben diyete başladığımdan beri kendiside dikkat ediyor ve benden tüyolar alıyor bu sene ilk defa ramazanda kilo verdim diyorNe belirtiler vardı canım çok geçmiş olsın
benim annem de şeker hastası
Ama birden çıktı , üzüntülü anında açığa çıktı.2 hap kullanıyor kilo vermek , diyete dikkat etmek nerdeeeee hiç dinlemiyor beni![]()
Cok guzel masallah.. benim hatam sahura kalmamak oldu yoksa metabolizmam durmaz kilo vermeye devam ederdim... seneye ramazan kismet olursa sahura kalkacamBenim annem de babaannemde şeker hapı kullanıyorlar annem ben diyete başladığımdan beri kendiside dikkat ediyor ve benden tüyolar alıyor bu sene ilk defa ramazanda kilo verdim diyor
Afiyet olsun güzel menüBugün menü
Sahur 23.30
Semizotlu cacik
2 kuru erik
7 findik
Aksam iftar 19.53
2 kuru erik
Menemen
3 yeşil zeytin
2 yk manti
2 adet kızarmis form ekmek
4 yk yogurt
Ara
1 avuç kiraz
2 lt suLAydLiNe
Spor
45 dk tempolu yürüyüş yapildi...
Çok sağol canım merak edip sorduğun için. Elhamdülillah.cok iyiyim.hersey yoluna girdi şükür atlattım hayırlısıyla. Ama epey kilo da aldım malesef bu arada.kendimi düzenekoyup veremiyorumda bakalım. Bayramdan sonra toparlarim ins.kendimi.siz napiyrosunuz.@UstaM @Neredeyimben @sisyphos @zambak86 Kızlar nerelerdesiniz? Bi ses verin bakayım. Bildirimde yapmadınız bugün.
3oglanannesi Canım seninde sesin soluğun çıkmıyor. İyi misin nasıl gidiyor?
İyiyim canım siz nasılsınız...hosbuldum3oglanannesi canim hosgeldin nasılsin ?