• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kahvaltı 10:00
2 haş yumurta
1 burgu peynir+yarım kk süzme peynir
Domates
1 dilim Eti form ekmek
7 zeytin

14:45 3 hurma+1 kayısı +2 yk yoğurt
16:00
közlenmiş 1 patlıcan ve 3 kapya biber
Maydanoz ve soğanla salata

Akşam 19:52
1 kase mercimek çorba
3 yk salata
1 yk et sote
el ayası kadar pide

2 lt su

Kahvaltı 10:00
2 haş yumurta
1 burgu peynir+yarım kk süzme peynir
Domates
1 dilim Eti form ekmek
7 zeytin

14:45 3 hurma+1 kayısı +2 yk yoğurt
16:00
közlenmiş 1 patlıcan ve 3 kapya biber
Maydanoz ve soğanla salata

Akşam 19:52
1 kase mercimek çorba
3 yk salata
1 yk et sote
el ayası kadar pide

2 lt su
Afiyet olsun canim ;)

Bu ara İstanbul'da çok sıcak şöyle tüm camları açıp cereyan ettiricen de çocuklari çarpar diyede açamıyorum evimde güney cephe sıcak 😫
Şu iki günlük sıcaklar beni fena carpti bütün eklemlerin ağrıyor acaba susuzluktanmi

Bizde iyiyiz cok şükür.... sen iyilestin mi o sureci atlattin insallah...kilo ne alemde ?
Çok şükür iyileştim canım.ama kiloyu hiç sorma.moral bozukluğu. Hareket edememe derken 4 kilo almışım bu 3 aylık süreçte. Şuan 60 kiloyum malesef.buraya gelmeye de yüzüm yoktu.girsem mi deyip tel.i elime alıp vazgeçtim hep buaksam dedim yinede bi gireyim..biraz kilomu toparlamaya calisicam öyle gelicem araniza inş. Toparlayamazsamda gelicem toparlarsamda bakalım...

Çok şükür iyileştim canım.ama kiloyu hiç sorma.moral bozukluğu. Hareket edememe derken 4 kilo almışım bu 3 aylık süreçte. Şuan 60 kiloyum malesef.buraya gelmeye de yüzüm yoktu.girsem mi deyip tel.i elime alıp vazgeçtim hep buaksam dedim yinede bi gireyim..biraz kilomu toparlamaya calisicam öyle gelicem araniza inş. Toparlayamazsamda gelicem toparlarsamda bakalım...
Bence direkt bizlerle basla kendim toparliyayim dedikce olmuyor...

Menüm
Sahur
1 dilim eti form

İftar : 1 kase tavuk sulu şehriye çorbası
7 yk yumurtalı fasulye kavurması
3yk bulgur pilavı
5 yk çoban salatası

Su 2 lt
Spor temizlik 😆

Bugün menü
Sahur 23.30
Semizotlu cacik
2 kuru erik
7 findik

Aksam iftar 19.53
2 kuru erik
Menemen
3 yeşil zeytin
2 yk manti
2 adet kızarmis form ekmek
4 yk yogurt

Ara
1 avuç kiraz

2 lt su LAydLiNe LAydLiNe

Spor
45 dk tempolu yürüyüş yapildi...
Güzel hafif bir menü afiyet olsun canım sporun da var daha ne olsun 🥰

Gittikçe vücud direnci düşüyor sanırım...artik benimde hic halim yok bugun zorla 45 dk tempolu yürüyüş yapıldı...cunku burada hava cook sicak suan cok terliyorum...
Ya bence sicaklardan iki gun oncesi boyle degildim ne zaman sıcaklar başladı gücüm düştü

Gittikçe vücud direnci düşüyor sanırım...artik benimde hic halim yok bugun zorla 45 dk tempolu yürüyüş yapıldı...cunku burada hava cook sicak suan cok terliyorum...
Aynn benimde öyle vücudum düştü iyice bayram tam bayram olacak 😂😂

Ebru ya koptum gittim bir türlü motivasyonu sağlayamıyorum
Birde tatile gitme düşüncemiz var birkaç güne belli olacak o yüzden ayaklarım yerden kesik hiçbirşey konsantre olamıyorum
Kendime şöyle birşey yaptım en azından geç yemiyorum suyumu yeşil çayımı ihmal etmiyorum şimdilik bu kadarını oturtabildim tatile kadar kg korumak amacım 55 kg bu arada
En son 54 degilmiydin canım sen.bende mezun olmussundur diye düşünüyordum. Hedefini mi aşağıya çektin. Nasılsın bu arada.

Bakalım canım. Önce kendimi bi test edeyim de.hazir olmam lazım.bayramdan sonra devam ederiz inş...mezun olan oldumu bu surecte. Merveyle gönül olmuştur diye tahmin ediyorum.
Evet onlar mezun oldu canim... bende 55 olursam bende mezun olacam...

Back
X