Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım ihmal etme strese bağlı olur diye biliyorum kendini üzecek şeylerden uzak durKızlar saçımda saç kıran çıkmış, bugün kuaföre gittim boyatmak için, orda fark ettik. Bayramdan önce randevu alabilirsem dermatoloğa gideceğim. Öyle bir zaman ki, 10 günlük bayram tatili var, sonrasında da gidiyoruz. Ancak 40 gün sonra doktora gidebileceğim, moralim çok bozuldu. Bu süre içinde yayılmasından korkuyorum.
Bizim yediğimiz yememiz gereken şeyler bebeklerin yediği sağlıklı şeyler oluyor bende yapayım pankekten bende arada yerimMenumu yazayim
Kahvalti
Ogluma keciboynuzu unlu pankek yapmistim sekersiz ondan biraz atistirdim. Tam miktari bilmiyorum.
Oglen
2 kepce mercimek corbasi
1 kase yogurt
Ara
2 hurma
Aksam
Yarim kase mercimek corbasi
3 kofte
2 yk patates puresi
2 dilim pide
Ayran
Kızlar saçımda saç kıran çıkmış, bugün kuaföre gittim boyatmak için, orda fark ettik. Bayramdan önce randevu alabilirsem dermatoloğa gideceğim. Öyle bir zaman ki, 10 günlük bayram tatili var, sonrasında da gidiyoruz. Ancak 40 gün sonra doktora gidebileceğim, moralim çok bozuldu. Bu süre içinde yayılmasından korkuyorum.
canım naçizane fikrim.. her geçen gün sağlığından gidiyor. Doktor işini erteleme. Dünyadaki ölüm sebeplerinin ilk sırası Şekermiş..
bence de kalorisi değişmez. Ama tam katı Kıvamlı yumurta ben de yiyemiyorum, Boğaz’ımı tıkıyor sanki.
benim büyük kız da tatlıyı seviyor. Şimdilik kilo problemi yok ama bu alışkanlığı değiştirmek için mücadele ediyorum sürekli.
güzel canım, öğrencisin sen. Kaçamaksız atlatmışsın.
Herkese günaydınnnnnn![]()
Günaydın mutlu günler![]()
Bana bol bol dua edin lütfen büte kalmıyayımmm geçeyim hep![]()
Ebru ya koptum gittim bir türlü motivasyonu sağlayamıyorum
Birde tatile gitme düşüncemiz var birkaç güne belli olacak o yüzden ayaklarım yerden kesik hiçbirşey konsantre olamıyorum
Kendime şöyle birşey yaptım en azından geç yemiyorum suyumu yeşil çayımı ihmal etmiyorum şimdilik bu kadarını oturtabildim tatile kadar kg korumak amacım 55 kg bu arada
az ama misafirlikteydim çocuklar huysuzlandı bir kase soğumuş çorbayı içtim sonra da çok canım istemedi canımAksam yemegin cok az degil mi :)
Aa o da yemek degil mi niye oyle diyorsun :)) benim en cok yaptigim yemeklerden biri olur kendileri:)
Etken görülürse Tedavisi var canım üzülme inşallah istediğin doktoru bugün bulursunBir bölgede saç dökülüyor tamamen. Benim kafamda 3 cm çapında bir daire tamamen boşalmış.
Bana bol bol dua edin lütfen büte kalmıyayımmm geçeyim hep![]()
Canim gecmis olsun eczanede bi karisim hazırlıyorlar veriyorlar surunce hemen iyileşmeye basliyor benim babamin sakalinda cikardi ...Kızlar saçımda saç kıran çıkmış, bugün kuaföre gittim boyatmak için, orda fark ettik. Bayramdan önce randevu alabilirsem dermatoloğa gideceğim. Öyle bir zaman ki, 10 günlük bayram tatili var, sonrasında da gidiyoruz. Ancak 40 gün sonra doktora gidebileceğim, moralim çok bozuldu. Bu süre içinde yayılmasından korkuyorum.
Canim gecmis olsun eczanede bi karisim hazırlıyorlar veriyorlar surunce hemen iyileşmeye basliyor benim babamin sakalinda cikardi ...Kızlar saçımda saç kıran çıkmış, bugün kuaföre gittim boyatmak için, orda fark ettik. Bayramdan önce randevu alabilirsem dermatoloğa gideceğim. Öyle bir zaman ki, 10 günlük bayram tatili var, sonrasında da gidiyoruz. Ancak 40 gün sonra doktora gidebileceğim, moralim çok bozuldu. Bu süre içinde yayılmasından korkuyorum.