• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benimde gözlerim iltihaplanmış oğlanın olmuştu dr bulaşıcı dedi ve bulaştı resmen ağrıyor damla damlattım bira rahatladı
Burada da 1 günlük tatil babalar günüymüş okula gitmedi evdeyiz öğleden sonra parka götürürüm akşama kadar kalırız öyle iftar vakti gelir
Çocuklara yemek yapacağım ama ne yapsam bilemedim kıymamda kalmadı
Bende iftarda taze fasulye yiyeceğim soğuk soğuk

Dün sahurda bir güzel yedim, sabah regl oldum. Sahuru kahvaltının yerine saydım. doktora geldim.

Randevuları doluymuş, bekliyorum ne zaman müsait olursa bakacak.

Bu Arada, alkali beslenme deneyen oldu mu arkadaşlar daha önce?

Benimde gözlerim iltihaplanmış oğlanın olmuştu dr bulaşıcı dedi ve bulaştı resmen ağrıyor damla damlattım bira rahatladı
Burada da 1 günlük tatil babalar günüymüş okula gitmedi evdeyiz öğleden sonra parka götürürüm akşama kadar kalırız öyle iftar vakti gelir
Gecmis olsun canim benim kizim gecen sene iki kere gözleri oyle oldu...capak capak.. cayla temizledim cok iyi geldi...

Evi toparladim ev halkinin kahvalti faslini hallettim... kizimi yıkadim...birazdan esim gelir kizi alir gider.... babam gelir yemek hazirligi ... sonra aksam yemegi hazirligi var... salonu pazar temizleyecem... :KK66:) bende boyle
kolay gelsin canım 🤗
sen napıyorsun canım, ben doktorda sıra bekliyorum.
Bende bitmeyen günlük ev işleriyle uğraşıyorum canım , cumartesi günü memlekete gideceğim belli oldu bugün , evin işlerni bitirmeye çalışıyorum çocuklara bi duş aldırdım , akşama doğru da valizleri hazırlamaya başlayacağım öyle koşturuyorum .

Demlik poşet veya sallama siyah çay kullanıyorsan ılık ılık gözlerine koy canım , veya normal çaya pamuk batır .iyi gelir geçmiş olsun

kolay gelsin canım 🤗

Bende bitmeyen günlük ev işleriyle uğraşıyorum canım , cumartesi günü memlekete gideceğim belli oldu bugün , evin işlerni bitirmeye çalışıyorum çocuklara bi duş aldırdım , akşama doğru da valizleri hazırlamaya başlayacağım öyle koşturuyorum .
Aaa ne guzel degisiklik olur çocuklar için gule gule gidin canim 🤗

kolay gelsin canım 🤗

Memleket neresiydi?

öyle olcak inşallah hayırla gidip gelmek nasip olur canım 🤗Arabayla 5 saatte gideceğim iki çocuk hava sıcak biraz gözümde büyüyor ama bakalım 🤷🏻‍♀️
Canim cocukla zor ama ben igdirdan malatyaya arabayla 12.5 saatte geldigim icin nedemek oldugunu iyi bilirim ama oraya varinca herşeye değiyor....;))

Back
X