Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kaldi canim okul kapanir kapanmaz daha cok burada olursun inşallah...Tesekkür ederim canım gruba aşırı katkım yok yoğunum bu aralar karne okul sonu sınav işleri ramazan derken fırsat bulamıyorum ona uzülüyorum
Regliden olabilir canım...Cuma: 64.4
Bugün :64.8
Fark:+400 Gr
Dünkü bulgurun etkisi ve regl olacağım oda etki etmiş olabilir![]()
Harikaaa
Evt canım bu haftada pek uyamadimRegliden olabilir canım...
Canim bu arti 200 odem mi ? Bu hafta nasıl gecti diyet ?Kilo bildiirmi
Gecen hafta 69.2
Bugun 69.4
LAydLiNe kaptanim bazi sebeplerden kilo bildirimi yapamadim bu saate kadar
![]()
Cok guzel kilo vermissin tebrikler
Bu hafta regl oldum canim. Su anda da devam ediyor. Bir de arada tatli kacirdim misafirkte bir kac kereCanim bu arti 200 odem mi ? Bu hafta nasıl gecti diyet ?
Reglidendir o zaman canim hic moralini bozma bu ramazanda ister istemez tatlida yenildiBu hafta regl oldum canim. Su anda da devam ediyor. Bir de arada tatli kacirdim misafirkte bir kac kere![]()
Güzel menu canim afiyet olsunSahur 01:30
1 tereyağda yumurta
3 zeytin
Yarım simit yarım kk süzme peynir
Domates
İftar 19:52
1 kase mercimek çorba
3 yk kavurma
1 yk bulgur pilav
Salata
22:00 10 fındık 1 şişe maden suyu
2 lt su
Senin pideli menü de güzel beğendimGüzel menu canim afiyet olsun![]()
İnsallah canım ben de sabırsızlıkla bekliyorum okulun kapanmasınıAz kaldi canim okul kapanir kapanmaz daha cok burada olursun inşallah...
Merhaba kızlar
Geçen hafta 70
Bugün 69.5
Dün pek şu icemedim. Bu hafta daha iyi gecer inşallah
Gecen hafta 80.6
Bu hafta 78.9
Fark 1.7
Yuzde 2.10
Ramazanın son günleri beni çok sarsmaya başladı kızlar yaaaaa sizlerde durum nasıl. Eve gidince elim kolum kalkmaz oluyor resmen.
Bende oyleyim gun icerisinde 10 kere sayiyorum kac gun kaldi diye![]()
Tartildim ama iftara çokyakın saatler şu kaybı çok olacağı için ne kadar doğru olur bilemedim ama gine çıkanı yazayım
G cuma 60.40
Cuma58.90
Fark 1.5
Yüzde 2.48