• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlarrrrr tebrik ederim hepinizi :KK9:
aypare ackerman aypare ackerman soffty soffty sizi ayrıca tebrik ederim yüzdeler harika 😍
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen senin de mezuniyetini kutlarım 🥰🥰 inşallah bir daha kilo problemin olmaz canım 😍😍
Hepiniz harikasınız kızlar birinciliğinizi tebrik ediyorum :KK9::KK9::KK9:
:KK71::KK71::KK71:
:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

aypare ackerman aypare ackerman canım senin bireysel dereceni de tebrik ederim :KK9::KK9::KK9:

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen canım senin de mezuniyetin hayırlı olsun inşallah bir daha kilo almazsın :KK9::KK9::KK9:
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen canim tebrik ederim mezun oldun kaç ay sürdü merak ettim inşallah yaşamın boyunca kilo derdin olmaz
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen canim mezuniyetin hayırlı olsun.:KK200:.. aslinda senin icin gonlumden gecen izin hakkini kullanmandi....
Ayni seyleri gonul icinde düşünmüştüm beynim sizlerin mezuniyetini kabul etmiyor valla... bak senin mezuniyetinide gec farkettim o_Oo_Oo_O

Insallah hep kilonu korursun canim seni seven ada 🤗🤗😍😍😍😍
Çok güzel menü afiyet olsun pide de olsun artık yani :-)

Teşekkür ederim abla 💕💕

Teşekkür ederim Anka abla 💜💜💜

Afiyet olsun menüyü beğendim💕

💕teşekkür ederim abla 💕

Bu hafta çok güzel yarıştık inşallah 2 hafta sonra da biz birinci oluruuuzz💕💕🌸

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen
Mezuniyetini tebrik ederim abla inşallah hep kilonu korursun fit sağlıklı olursun😍😍
Hepinizin güzel dilekleri için teşekkür ediyorum
Çok sağolun kızlar hepiniz haklarınızı helal edin emek verdiniz sonuçta :KK36::KK36:

Gayet iyi canım tebrikler :KK9:

Harikasın canımmm :KK9::KK9::KK9:

Ay bende öyle ya bu zamana kadar ramazan nasıl geçti anlamadım ama bu son günler çok zorladı beni yaa hamileyim diye psikolojik mi bilemedim 🤷‍♀️

Bende öyle her kötü olmamda neyse 3 gün kaldı diye kendimi teselli ediyorum 😂

Normalde de akşam 6-7lerde yeme işini bitirip sabah mümkün olduğunca geç tartılıyoruz yani en az 12-13 saat aç kalıyoruz yani oruçlu da aynı şey bence. Gerçi hareketli olunca daha çok su kaybı oluyordur ama şuan çok bi terlemiyoruz da

Sonucun da çok iyi canım harika gidiyorsun :KK9::KK9::KK9:
Sen kaç kilosun canım tartıldın mı?

Hamilelikten değil canım son günleri kendi sabrımıza tutuyormuşuz ondanmış ☺️

aypare ackerman aypare ackerman benim gönlümün birincisi sensin. Kocaman tebrik ediyorum. Sınavlarında bitti. Haftaya da aynı performansı bekliyorum haberin olsun. Birinci olmadan mezun olmak yok.

soffty soffty canım senin de yüzden harikaydı seni de ayrıca tebrik ediyorum.

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen canım ikinci mezuniyetin hayırlı olsun inşallah bir daha kilo almazsın.

ada81 ada81 senin mezuniyetini de çok görmek istiyorum ona göre lütfen 🙏

papatya1994 papatya1994 , Mavikus_ Mavikus_ candy_candy candy_candy kızlar sizi de daha sık aramızda görmek istiyorum

zulal83 zulal83 canım artık ana listedesin tebrikler. Sana şimdi özelden numaramı yazıyorum. Ana listeye aldıklarımın numaralarını da alıyorum herhangi bir ihtimale karşı. Sende bana numaranı ister özelden yaz ister mesaj at

teşekkür ederim

bayramda gelsin tatlılar gitsin yemekler benim dyt bayrama bayram gibi bi liste verdi günde 1 kere serbest iki kerede tatlı hakkımız var ama sonrasında çok kisaacak eminim ki bayramdan sonra 3 g7nluk arinma diyeti olacak ki kacamaklar gitsin diye hızlı gelen hızlı gider diyor:KK76:😞😞😞

Senin diyetisyeni beğeniyorum canım. Hem listeleri hem dengelemesi güzel. Sabit fikirli değil gibi. Yaşantımıza uygun düzenliyor menüleri :KK9::KK9::KK9:

Sen kaç kilosun canım tartıldın mı?

Hamilelikten değil canım son günleri kendi sabrımıza tutuyormuşuz ondanmış ☺

Yok tartılmadım tartı yok yanımda. Bildirim yapacak olsam alacaktım ama hamilelik durumu olunca biraz tartıdan uzaklaşıyım dedim 🤗

teşekkür ederim

bayramda gelsin tatlılar gitsin yemekler benim dyt bayrama bayram gibi bi liste verdi günde 1 kere serbest iki kerede tatlı hakkımız var ama sonrasında çok kisaacak eminim ki bayramdan sonra 3 g7nluk arinma diyeti olacak ki kacamaklar gitsin diye hızlı gelen hızlı gider diyor:KK76:😞😞😞
Yani yarisamam ada yiyecem diyorsun 😂😂😂

aypare ackerman aypare ackerman benim gönlümün birincisi sensin. Kocaman tebrik ediyorum. Sınavlarında bitti. Haftaya da aynı performansı bekliyorum haberin olsun. Birinci olmadan mezun olmak yok.

soffty soffty canım senin de yüzden harikaydı seni de ayrıca tebrik ediyorum.

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen canım ikinci mezuniyetin hayırlı olsun inşallah bir daha kilo almazsın.

ada81 ada81 senin mezuniyetini de çok görmek istiyorum ona göre lütfen 🙏

papatya1994 papatya1994 , Mavikus_ Mavikus_ candy_candy candy_candy kızlar sizi de daha sık aramızda görmek istiyorum

zulal83 zulal83 canım artık ana listedesin tebrikler. Sana şimdi özelden numaramı yazıyorum. Ana listeye aldıklarımın numaralarını da alıyorum herhangi bir ihtimale karşı. Sende bana numaranı ister özelden yaz ister mesaj at
Insallah canimmmm 😊😊

Back
X