• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

koskocaman 9 günlük baram tatilini yazlık yerine evde geçiriyorum.
çünkü oğlumun finalleri başlıyor 17 haziranda, ve yazlıkta ders çalışamazmış paşam... arkadaşları rahat bırakmazmış... tabiki de onu bırakıp gidecek değilim... kafa dinleyeceğim ben de...
işin komiği, biz zaten buralı değiliz, ve tanıdığım herkes şehir dışına çıktı :KK70::KK70::KK70:
ben de balkonda kitap keyfi yapıyorum...

herkese iyi bayramlar bu arada LAydLiNe LAydLiNe ada81 ada81 @Anka @asya_01 @merryangel ve buraya yazmayı unuttuğum tüm hatunlar

teorik olarak saat itibari ile bugün bayram sonuçta
Sağol canim , sizinde bayramınız kutlu olsun... oğluna sınavlarında şimdiden başarılar... dogru yazlikta çalışamaz insani akli kayar :confused::confused::confused:

Bolu, Mengen’deyiz şu an. Az kaldı yedigöllere. Kamp yapacağımızı daha önceden söylemiştim. İnternetten okuduğum kadarıyla internet çekmiyormuş oralarda. Gelemezsem haberini olsun merak etmeyin. Baklavalardan uzak durun olur mu :bicak::KK53:

Menüm
Sabah 9 buçuk
4 kepekli galeta
1 su bardağı kefir
3 ceviz
3 kuru kayısı

Ara
1 kase erik ve kiraz

Akşam
2 kabak 2 patlıcan karnıyarık
4 kasap köfte ızgara 1 dilim mangal sucuk
1 kase yoğurt

Su 2

Şimdilik hiç baklava yemedim 🤣🤣

Sabah spor yapamadim ... şimdide her an birileri gelir diye spor yapamiyorum oyle suslu püslü oturuyorum... sporu ozledimmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sabah spor yapamadim ... şimdide her an birileri gelir diye spor yapamiyorum oyle suslu püslü oturuyorum... sporu ozledimmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bende sabah annemdeydim öğlen hala larda simdi de gorumcedeyiz gelsin baklavalar gitsin borekler allah affetsin aksam eve gidince detoks suyu yapicam ayaklarım şişti öğlen sıktı ayakkabılar bizim gezme işi bitti sayılır belki yarın anneme tekrar uğrarım ama belli olmaz evde de oturabiliriz

Bende sabah annemdeydim öğlen hala larda simdi de gorumcedeyiz gelsin baklavalar gitsin borekler allah affetsin aksam eve gidince detoks suyu yapicam ayaklarım şişti öğlen sıktı ayakkabılar bizim gezme işi bitti sayılır belki yarın anneme tekrar uğrarım ama belli olmaz evde de oturabiliriz
Nasıl yapıyorsun detoks suyunu

Eklentiler

• IMG-20190525-WA0003-1.webp
    IMG-20190525-WA0003-1.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG-20190424-WA0001-1.webp
    IMG-20190424-WA0001-1.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 37
Ohhh sefan olsun bayram sonrasi hepimizi bir telaş alacak 😂

Back
X