- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Benim menümü gördün mü1 adet seker pare yedim(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim menümü gördün mü1 adet seker pare yedim(
Aksam cok olmus ama hepsi sağlıklı cıs değilMenüm
Sabah 9 buçuk
4 kepekli galeta
1 su bardağı kefir
3 ceviz
3 kuru kayısı
Ara
1 kase erik ve kiraz
Akşam
2 kabak 2 patlıcan karnıyarık
4 kasap köfte ızgara 1 dilim mangal sucuk
1 kase yoğurt
Su 2
Şimdilik hiç baklava yemedim![]()
Gördüm durumdan yesilin bütün tonları hakim bol oksijen iyi tatiller canimKıZlar burası bi muhteşem. İnternet var ama yine de çok gelemem öptüm hepinizi kaçamak yapmayın ben sizin yerinize yaparım![]()
Ama o 2 patlıcan 2 kabak bütün halde değildi yani 2 patlıcan toplasan 1 adet etmezdi 2 kabak da 1 kabak etmezdi boyut olarak küçüktüAksam cok olmus ama hepsi sağlıklı cıs değil![]()
Vay çok iyi anlatmışsın 1 lokum sadece süpersin asya ablaMenum kızlar
Sabah 9 da
2 has yum domates salatalık az peynir 2 dil form ekmek Çay
Saat 14.30
1 lokum ve sade türk kahvesi
Saat 17 de
1 bulgurlu patlıcan dolma
4 lahana sarma bulgurlu
Salata 2 parça tavuk
Su 2 lt Spor yok
Inanirmisin bugün o o kadar motiveydim ki her gittiğim yerde ne kadaar zayıflamış sın tepkisi aldım. 60 kiloyu gorucem Allah'ın izniyle. Çok iyi motive yimVay çok iyi anlatmışsın 1 lokum sadece süpersin asya abla![]()
Harika canimmmada81 hatırlıyor musun 27 beden pantolon almıştım içine giremedim. Bugün evde denedim onu içine girdim dardı ama girdim.68 kg bacağımda kalmıştı geçmemişti geçti şuan
Çok zayıflamışsın yüzün küçülmüş bacakların çok incelmiş daha verme dedilerHarika canimmmannenler ne dedi hic anlatmadin seni gören akrabalar ne dedi ? Tepkiler neler
![]()