• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar nasılsınız biz bugün evdeyduk hiç bir yere gitmedik listeme uydum ama canım çok tatlı (çikolata)ıstiyor

Kızlar nasılsınız biz bugün evdeyduk hiç bir yere gitmedik listeme uydum ama canım çok tatlı (çikolata)ıstiyor
Ayyy bugünlerde bende oyleyim canim acayip tatli istiyor tamam regli olacamda ama cok fazla bir istek var... ramazanda ara ara yiyince tekrar vücud seker istiyor... bi an once eski duzene dönmek istiyorum... babam pazar gunu gidecek... pazartesi sabah sporlarıma başlıyacam bi duzen kurmaliyim .. boyle olmayacak 😖😖😖

Misafirlerim vardi bugün onlara servis et topla simdi oturdum.... bayramda gurbette olmak zor bi misafir geldi cok sevindik... 🤗🤗

Ayyy bugünlerde bende oyleyim canim acayip tatli istiyor tamam regli olacamda ama cok fazla bir istek var... ramazanda ara ara yiyince tekrar vücud seker istiyor... bi an once eski duzene dönmek istiyorum... babam pazar gunu gidecek... pazartesi sabah sporlarıma başlıyacam bi duzen kurmaliyim .. boyle olmayacak 😖😖😖
Benimde gözümün önünde ya baklava ya bayram şekeri habire bi şeyler yiyorlar benimde canım cekiyor

Misafirlerim vardi bugün onlara servis et topla simdi oturdum.... bayramda gurbette olmak zor bi misafir geldi cok sevindik... 🤗🤗
Bayram kalabalıkta güzel bende bugün bayram mi degil mi anlamadim

Benimde gözümün önünde ya baklava ya bayram şekeri habire bi şeyler yiyorlar benimde canım cekiyor
[/QUOTE
Bayram kalabalıkta güzel bende bugün bayram mi degil mi anlamadim
Aynen oyle bayramda kalabalık olacak boyle kös kös evde oturmak cok sıkıcı... gençken hic sevmezdim bayramda gidip gelmeleri bu ne yaaa evcilik gibi derdim... ama yaş kemale erince insan evcilikte oynamak istiyor.😂😂😂

Bizim evde oyle herkes bisey yiyip içiyor birde cok misafir gelecekmis gibi...sekerpare , pogaca , biskuvili pasta , birde patatesli börek yaptim... esimle babam her mutfaga gittiklerinde agizlarina bisey atip yiye yiye odaya geliyorlar 😂😂😂😂 ne yediniz ne yediniz diye soruyorum 😂😂😂

Günaydın kızlar. Eşimin memleketine geldik. İç Anadolu’da bir köy. İnternet sorunu var burda. Herkes ağzıma su böreği tıkıştırıyor. Artık gluten alerjim çıktı diye yalan söylemek zorunda kaldım. Sadece iki dilim ev baklavası yedim. Kilomu çok merak ediyorum.

Günaydın kızlar
Bende kötü besleniyorum bide regl oldum tartiyi merak ediyorum
Bende abimi aylardır görmüyordum bana çok zayiflamissin dedi önceden bana çok takilirdi tombikligimle dünde ben ona takıldım 🤣🤣

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen bugun ruyamda seni gördüm... boyle iri yari bi hatunmussun guya 😂😂 beyaz tenli kapali bi bayandin... elin kolun boynun altin doluydu şıkır şıkırdin....
Boyle kocaman bi evin vardi ... kahvalti salonu işletiyormussunuz ailece bizde konuk olmusuz... esime diyorum bak bizim takimdan arkadas 😂😂😂😂
Birde deveniz vardi ...sasiriyorum deve yanima geliyor oyunlar yapiyor.. ama eviniz dag başında yuksek bi yerdeydi heryerde ara ara kar vardi... burada kar eksik olmaz diyorsun... oyle uyandim ;))😂😂 hayir olsun insallah.

Şimdi kahvaltı ettim nesfit içine chia kiraz ve Ceviz süt koydum ,kahvaltıda krep vardı kızartma ve et vardı yesem kalkamazdım 😀

Oturursam kalkamam çok doluydu sofra 😁
Bak rumeysa hanım ailenizi ve kendiniz diyet yapıyorum diye kısıtlamayin hayattan zevk alarak yapin diyor mesela sofrda et dedigin kavurmadir diye tahmin ediyorum 1 dilim peynir 2 3tane kavurma yumurta varsa yumurta yeşillik domates salatalık boregin Yarisi yada çeyreğinden alırsın ekmek yazsın zeytin almaz in yağ olduğu için böyle bu tabak yapıp bayram sofrasına dahil olabilirsun

Gunaydin canim 🤗 bende kötü besleniyorum cuma tartilmayacam moralimi bozmak istemiyorum... benim regli bugun gelecek bekliyorum :KK66:)
Benim bayramın birinci günü geldi canım tatlı krizlerinin tam ortasında kaldım 🤣🤣

gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen bugun ruyamda seni gördüm... boyle iri yari bi hatunmussun guya 😂😂 beyaz tenli kapali bi bayandin... elin kolun boynun altin doluydu şıkır şıkırdin....
Boyle kocaman bi evin vardi ... kahvalti salonu işletiyormussunuz ailece bizde konuk olmusuz... esime diyorum bak bizim takimdan arkadas 😂😂😂😂
Birde deveniz vardi ...sasiriyorum deve yanima geliyor oyunlar yapiyor.. ama eviniz dag başında yuksek bi yerdeydi heryerde ara ara kar vardi... burada kar eksik olmaz diyorsun... oyle uyandim :KK66:)😂😂 hayir olsun insallah.
Çok güzel bir ruya hayrolsun
Altın deve çok güzel gulenyuzumsunsenin müjdeli güzel rahat bir hayatı olacak

Bak rumeysa hanım ailenizi ve kendiniz diyet yapıyorum diye kısıtlamayin hayattan zevk alarak yapin diyor mesela sofrda et dedigin kavurmadir diye tahmin ediyorum 1 dilim peynir 2 3tane kavurma yumurta varsa yumurta yeşillik domates salatalık boregin Yarisi yada çeyreğinden alırsın ekmek yazsın zeytin almaz in yağ olduğu için böyle bu tabak yapıp bayram sofrasına dahil olabilirsun
Evet doğru diyorsun

Back
X