• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende akşam batirdim yıne yaa modum düştü :KK43:
Ne yedin yaz bakalım
Evet yarin temiz bir sayfa açacam... 🤗🤗🤗
7 kiloda gider canim cok istikrarli ilerliyorsun :KK66:
Hadi inşallah abla
Benim midem küçülunce herseyden uzaklaşmıştım ramazanda cozuttum simdi tutamiyorum kendimi :KK43:(
Ben de böyleyim yaa.. Ya hep ya hiç benim olayım ..yarın mutlaka başla canın isteyince verdiğin emekleri düşün.. Ne yedin bugün yaz yine de

Esimlede limoniyim kızlar onunda etkisi var. Tüm gün tadim yoktu zaten. Dün arkadaşlarıyla çıktık akşam. Arkadaşı kız arkadaşını getirdi. Diğeri evliydi. Sevgilisi olan kızı yere göğe koyamiyor kol kola el ele. Bizimkisi tam bir odun fıstık gibi giyinmisim o kız bir kot bir bluz adam nasıl üstüne düşüyor bizimkide diyor biz evliyiz. Olurmu öyle saçma şey evlenince bitiyormu herşey. Çok gücüme gitti. Şu kızın gördüğü değeri hak etmiyormuyum yaa dedim kendime

Esimlede limoniyim kızlar onunda etkisi var. Tüm gün tadim yoktu zaten. Dün arkadaşlarıyla çıktık akşam. Arkadaşı kız arkadaşını getirdi. Diğeri evliydi. Sevgilisi olan kızı yere göğe koyamiyor kol kola el ele. Bizimkisi tam bir odun fıstık gibi giyinmisim o kız bir kot bir bluz adam nasıl üstüne düşüyor bizimkide diyor biz evliyiz. Olurmu öyle saçma şey evlenince bitiyormu herşey. Çok gücüme gitti. Şu kızın gördüğü değeri hak etmiyormuyum yaa dedim kendime
Oyyy asyam oyyyy canim evlendikten sonra o liseli aşiklar gibi olmuyorsun ... evlilik dizidekiler gibi olmuyor... hele romanlardaki aşk hic olmuyor canim... bence bunun icin esinle arani bozma ... bunun giyimle kuşamlada alakasi yok canim....
Benim esimde nisanliyken yada yeni evliyken daha farkli davraniyordu... simdi bir mekana gittigimizde aman kizim dur aman kizim dökme ay sunu sen tut yok birazda sen ilgilen vs yorgun argin eve dönüyoruz 😂😂😂😂...
Sen evlenmemis yeni ciftlere ne bakiyorsun onlarin ki normal 😂😂

Ya asya takma böyle şeyleri hangi kadının koynundaki adam kiymet bilmis varsa da muzeliktir ooo bizim gibi 18 seneyi devir kıymeti başka şeylerde ararsin

Oyyy asyam oyyyy canim evlendikten sonra o liseli aşiklar gibi olmuyorsun ... evlilik dizidekiler gibi olmuyor... hele romanlardaki aşk hic olmuyor canim... bence bunun icin esinle arani bozma ... bunun giyimle kuşamlada alakasi yok canim....
Benim esimde nisanliyken yada yeni evliyken daha farkli davraniyordu... simdi bir mekana gittigimizde aman kizim dur aman kizim dökme ay sunu sen tut yok birazda sen ilgilen vs yorgun argin eve dönüyoruz 😂😂😂😂...
Sen evlenmemis yeni ciftlere ne bakiyorsun onlarin ki normal 😂😂
..... gibi onlara bakana kadar karının elini tutsana alik. Cildirdim içten içe. Vıcık vıcık değil sadece yürürken elimide tutabilirdi. O kızında burnu nasıl kalktı kıymete bindi fallik. Diğer o evli çift olan arkadaşının eside tepki gösterdi kocasına o kadar gözümüze soktular kii. Ben orda ses etmedim âmâ eve gelince hirsimi çıkardım

Ya asya takma böyle şeyleri hangi kadının koynundaki adam kiymet bilmis varsa da muzeliktir ooo bizim gibi 18 seneyi devir kıymeti başka şeylerde ararsin
Çok zoruma gitti :işsiz: hani herşeyi soyleyemiyor ınsan yani demek evlenince nikahı basınca ne kıymetin kalıyor ne bir aman kırılır incinir düşüncesi... burnundan getirecem ama yarın elbise dolabina girecem ne kadar eski püskü varsa atacam giyinip boyanip gezecem bundan sonra

Çok zoruma gitti :işsiz: hani herşeyi soyleyemiyor ınsan yani demek evlenince nikahı basınca ne kıymetin kalıyor ne bir aman kırılır incinir düşüncesi... burnundan getirecem ama yarın elbise dolabina girecem ne kadar eski püskü varsa atacam giyinip boyanip gezecem bundan sonra
O işler öyle herşey alana kadar sonrası debelenip gidiyor ışte ben senin yerinde olsam ne güzel üniversite botirmissin 1 tane evladin var mesguliyetin çok yokken iyi çalış paranı kazan ınan yaş ilerleyince heveslerin amaçların değişiyor şimdi aklım olsa bi is tutardım kendime kocanın inisiyatifine kalmak çok kotu

O işler öyle herşey alana kadar sonrası debelenip gidiyor ışte ben senin yerinde olsam ne güzel üniversite botirmissin 1 tane evladin var mesguliyetin çok yokken iyi çalış paranı kazan ınan yaş ilerleyince heveslerin amaçların değişiyor şimdi aklım olsa bi is tutardım kendime kocanın inisiyatifine kalmak çok kotu
Daha dün mevzu geçti onada söyledim seneye oğlum 3 yaşına girecek bu yaz tuvalet eğitim 'ini verip onu krese yazdırıp çalışmayı düşünüyorum. Kesinlikle doğru. Erkeğin eline bakmicaksin.

Daha dün mevzu geçti onada söyledim seneye oğlum 3 yaşına girecek bu yaz tuvalet eğitim 'ini verip onu krese yazdırıp çalışmayı düşünüyorum. Kesinlikle doğru. Erkeğin eline bakmicaksin.
Senin branşın ne canim ?

Psikoloji grubu öğretmenliği. Ama öğretmen 'lik düşünmüyorum. Özel sektör de düşünüyorum
Ozel okullara basvuru yapsana canim... sen şimdiden bütün ozel okullara cvini yolla canim ..hakkinda hayırlısı olsun..

Bugünkü menü
Sabah 10.30
1 dilim karpuz (200gr)
15 fındık
2 dilim peynir
Ara 12 30
Sade t kahvesi
2 hurma
Öğlen 14.30
Bi kucuk tabak kıymalı taze fasulye
3 yi yoğurt 1dilim ekmek
Ara 16 30
1sade maden suyu
2 kayısı 3 çilek 1yk kuru üzüm
Akşam 20.00
1 kase yağsız tuzsuz ton balıklı salata
1 köfte 1 bardak naneli ayran
Ara 22.30
5 yi yoğurt 1 çayk zerdecal 1 cayk karabiber 1 cayk pulbiber az limon suyu 1 salatalık

Kızlar merhaba, öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutlarım. Kusura bakmayın önce yaşadığım kötü şeyler sonrasında oğlumun hastalığı nedeniyle giremedim. Epey ihmal ettim buraları. Pazartesi tekrar diyetime ve eski düzenime dönmek istiyorum. Beni tekrar kabul eder misiniz?

LAydLiNe LAydLiNe çok sağ ol canım, ara ara sormuşsun beni. Kusura bakma hiç giremedim. Yaşadığım olumsuzluklar, üstüne oğlum hastalandı. Annem ve kardeşim iki hafta bende kaldılar, sonra bayram vs. bir sürü şey girdi araya.

Kızlar merhaba, öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutlarım. Kusura bakmayın önce yaşadığım kötü şeyler sonrasında oğlumun hastalığı nedeniyle giremedim. Epey ihmal ettim buraları. Pazartesi tekrar diyetime ve eski düzenime dönmek istiyorum. Beni tekrar kabul eder misiniz?
Tabiiki sen nasılsın nasıl oldun.. Çook geçmiş olsun.. Gel ki bir an önce hedef kilona ulaş buradan uzak kalınca motivasyon bozukluğu oluyor.. Hoşgeldin 😊😊🌸

Back
X