• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar
telefonumu kaybettim tam tatile girecegim gün sonra tatil oldu tel almadan memlekete gittim şimdi yola çıktık eve dönüyorum gelemedim burayada geçmiş bayramınız kutlu olsun
Canim günaydın , artik listedesin haberin var mi ? Daha dikkatli olman gerekiyor diyette ;)

Merhaba herkeseee ...
Moralim bozuk habire yiyorum... moralimin bozuk olmasinin nedenide habire yemem 😣😣😣 tartilmiyorumda kaçıyorum..😭😭
Yarindan itibaren sabah sporuna basliyorum...
Bugun babami gonderdim biraz evi toparladim pazara avmye gittik.. yaz icin kizimi satranç ve zeka oyunlari kursuna yazdiracam onlarla görüştük haftada 1 günmüş kurs......
Yarin genel temizlik yapacam... sabah 8 de kalkip spora basliyacam sonra temizlik .. 12 temmuza az kaldi 55 olmak istiyorum artikkkkk 😣😣😣

Ayy ipin ucunu kaçırmak gerçekten çok kötü. Ben diyeti bozup saçma sapan beslenince midem bozuluyor bayramdan beri midem bi tuhaf size de oluyormu öyle. Demek ki sağlıklı beslenmek vücut için ne kadar önemli. Bende evime dönüp diyetisyen listesine devam etmek istiyorum belki birebir uyamam ya da belki bi tık arttırırım ama genel olarak sağlıklı beslenmeye çalışacağım.

Esimlede limoniyim kızlar onunda etkisi var. Tüm gün tadim yoktu zaten. Dün arkadaşlarıyla çıktık akşam. Arkadaşı kız arkadaşını getirdi. Diğeri evliydi. Sevgilisi olan kızı yere göğe koyamiyor kol kola el ele. Bizimkisi tam bir odun fıstık gibi giyinmisim o kız bir kot bir bluz adam nasıl üstüne düşüyor bizimkide diyor biz evliyiz. Olurmu öyle saçma şey evlenince bitiyormu herşey. Çok gücüme gitti. Şu kızın gördüğü değeri hak etmiyormuyum yaa dedim kendime

Canım ya böyle şeylere hiiiçç takılma. Bende 4 senedir evliyim. Hiç cicim ayı yaşamadım. Evlendiğimizin ertesi günü bambaşka biri çıktı adamın içinden ilk iki senem çok fenaydı hep sevgililik dönemindeki ilgiyi aradım ki 5.5 sene sevgililik dönemimiz oldu. İki seneden sonra alıştım bazı şeylere. Ne zaman ki alıştım ondan sonra mutlu olmaya başladım. Böyle şeylere takılmayıp hayatı akışına bırakınca mutlu olunuyor canım benim. Beraberken hiç güzel bi laf çıkmaz ağzından uzakta olunca aşka geliyor benimki de :olamaz:

Gunaydin kizlar ,
Kilom 59.600
Bu sabah sporu yaptim artik eski duzenime dönüyorum..... sabah sporu iyi geldi simdi kahvaltiya geçiyorum...

Fazla bi zararın yokmuş cumaya kadar toparlar eksiye geçersin sen :KK66:

Kızlar merhaba, öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutlarım. Kusura bakmayın önce yaşadığım kötü şeyler sonrasında oğlumun hastalığı nedeniyle giremedim. Epey ihmal ettim buraları. Pazartesi tekrar diyetime ve eski düzenime dönmek istiyorum. Beni tekrar kabul eder misiniz?

Hoşgeldin canım. Oğluşuna çok geçmiş olsun. Sen nasılsın biraz toparlayabildin mi?

Merhaba arkadaşlar..aranıza yeni katıldım..164 boy 75 kilom var..doğumdan sonra kilolarımı veremedim..ama bildiğiniz 12 yıldır. 65 olmak istiyorum.. Aslında 80 dim..ama garip bir şekilde ramazan da 5 kilo verdim..artık 60 ları görmek istiyorum..desteğinizle inşallahh

Merhaba arkadaşlar..aranıza yeni katıldım..164 boy 75 kilom var..doğumdan sonra kilolarımı veremedim..ama bildiğiniz 12 yıldır. 65 olmak istiyorum.. Aslında 80 dim..ama garip bir şekilde ramazan da 5 kilo verdim..artık 60 ları görmek istiyorum..desteğinizle inşallahh
Hoşgeldiniz ilk sayfada katılım formumuz ve kurallar var kuralları bi okuyun kabul ederseniz formu doldurup kopyalayıp yazın hem sizi tanıyalım ;)

Günaydın kızlar 🤗
Şu 9 gün tatilde acayip kaçırdım regl oldum tartimin pili bitti kilomuda bilmiyorum ama yarın diyete ful devam
Kızım kursa başlayacak onu getir götür yuruyuste yapmış olacağım bu sıcakta aldıklarım çabucak gider heralde
Herkes kilo vermişsin diyince saldım sanırım

Selam kızlar
Vücudumda acayip ödem var, 1 günde 2 kg ödem attım Nerdeyse ama daha var hissediyorum, eşimle diyete başladık (çok şükür) hep diyeti mi sabote ediyordu çünkü, 2 öğün besleneceğiz 2 beyazdan uzak durmaya çalışacağız(tuzu tamamen çıkaramayacağız maalesef) spora da başlarsam herşey güzel olacak inşallah, omzumun ağrısı azaldı ama sol elim hâlâ uyuşuk sağlığıma da kavuşursam daha süper olur herşey inşallah amin

Kızlar birde birşey sormak istiyorum bı kaç ay sonra kendi evime tasinacagim eşya alıyorum TV sehpami istikbalden almıştım şimdide yemek masasi sandalyesi alacağım yine istikbalden ama mondide güzel gibi geldi
Onerebileceginiz mobilya markasi varmı

Kızlar birde birşey sormak istiyorum bı kaç ay sonra kendi evime tasinacagim eşya alıyorum TV sehpami istikbalden almıştım şimdide yemek masasi sandalyesi alacağım yine istikbalden ama mondide güzel gibi geldi
Onerebileceginiz mobilya markasi varmı
Mondinin cok kaliteli bi marka degil ama kendi içine kalitesi var mi bilmiyorum istikbalden şaşma tabi bütçe meselesi

Back
X