- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Evet listedesin çooook daha dikkatli olman gerekiyorgerçekten mi ? hiç okuyamadım ki geçmiş
çokta yemedim zaten bugün yolda geçer yarında iş var ödem falan olmuştur sanırim çok şu içmedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet listedesin çooook daha dikkatli olman gerekiyorgerçekten mi ? hiç okuyamadım ki geçmiş
çokta yemedim zaten bugün yolda geçer yarında iş var ödem falan olmuştur sanırim çok şu içmedim
Hoşgeldin.Kullanıcı Adı :deliyarim35
İsim (İsteğe Bağlı ):derya
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :37
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:izmir
Boyunuz :164
Kilonuz:75
Hedef kilonuz :65
Kilo alma hikayeniz :doğum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kendimi sevmek
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : katılmak için üye oldum ama sorunlarım nedeniyle devam edemedim
Evet sabah aç karnına ölçüm istiyor basliyacanmi yarinsoffty diyetisyen mezura ölçümü için sabah aç karna falan bişey dedimi. Tok karna 2 cm fazla çıkıyor ölçüm
Başlamayı düşünüyorum bide kuzenimin gittiği varmış online yine çok iyiymiş 1 ay ona 1 ay seninkine giderim zaten 2 aylık işimm kaldıEvet sabah aç karnına ölçüm istiyor basliyacanmi yarin
Hoşgeldin derya kilon çok değil kısa sürede verirsin yeterki isteKullanıcı Adı :deliyarim35
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : katılmak için üye oldum ama sorunlarım nedeniyle devam edemedim
Evt canım listedesin geçtiğimiz cuma bildirim olmadı bayramdan dolayı ,eğer olsaydı bildirim yapmaman grubu etkilerdi sanırım kaptan özelden telini istedi onu ver ki böyle bir durumda sana ulasilabilsingerçekten mi ? hiç okuyamadım ki geçmiş
Sende bu hafta filan girmelisin bence ,hiç tartıldın mı senin mi tartınin pili bitmişti hatırladığım kadarıyla. Yarın bir an önce al inşallah da bakalım kaç kilosunEvt canım listedesin geçtiğimiz cuma bildirim olmadı bayramdan dolayı ,eğer olsaydı bildirim yapmaman grubu etkilerdi sanırım kaptan özelden telini istedi onu ver ki böyle bir durumda sana ulasilabilsin
Sen geçen hafta girdin ben giremedim çok güzel gidiyorsun inşallah hep böyle gider kilocuklarin![]()
Kuzeninki ne kadarmis![]()
Başlamayı düşünüyorum bide kuzenimin gittiği varmış online yine çok iyiymiş 1 ay ona 1 ay seninkine giderim zaten 2 aylık işimm kaldı
Aynen canım herşey nikahı basana kadar. Vıcık vıcık ilişkileri sevmem zaten ama yürürken elimi tutabilirdi. Bugün dolaba girdim eski neyim varsa bir kısmını attım bir kısmını kestim toz bezi yaptım. HasedimdenAyy ipin ucunu kaçırmak gerçekten çok kötü. Ben diyeti bozup saçma sapan beslenince midem bozuluyor bayramdan beri midem bi tuhaf size de oluyormu öyle. Demek ki sağlıklı beslenmek vücut için ne kadar önemli. Bende evime dönüp diyetisyen listesine devam etmek istiyorum belki birebir uyamam ya da belki bi tık arttırırım ama genel olarak sağlıklı beslenmeye çalışacağım.
Canım ya böyle şeylere hiiiçç takılma. Bende 4 senedir evliyim. Hiç cicim ayı yaşamadım. Evlendiğimizin ertesi günü bambaşka biri çıktı adamın içinden ilk iki senem çok fenaydı hep sevgililik dönemindeki ilgiyi aradım ki 5.5 sene sevgililik dönemimiz oldu. İki seneden sonra alıştım bazı şeylere. Ne zaman ki alıştım ondan sonra mutlu olmaya başladım. Böyle şeylere takılmayıp hayatı akışına bırakınca mutlu olunuyor canım benim. Beraberken hiç güzel bi laf çıkmaz ağzından uzakta olunca aşka geliyor benimki de![]()
Senin bayram da seni daha zayıf görmesini istediğin birileri vardı. Naptin gordunmu onlarıSelam kızlar
Vücudumda acayip ödem var, 1 günde 2 kg ödem attım Nerdeyse ama daha var hissediyorum, eşimle diyete başladık (çok şükür) hep diyeti mi sabote ediyordu çünkü, 2 öğün besleneceğiz 2 beyazdan uzak durmaya çalışacağız(tuzu tamamen çıkaramayacağız maalesef) spora da başlarsam herşey güzel olacak inşallah, omzumun ağrısı azaldı ama sol elim hâlâ uyuşuk sağlığıma da kavuşursam daha süper olur herşey inşallah amin
Benimde esimin akrabası geliyor çaya.kisir milfoy börek yapicam yanına kek.Benimde bugün çaya görümcem geliyor ne yapayım kızlar
Ah canım hep öyle bende 11 yıllık evliyim bence kızları bu dizilerle filmlerle kandırıyorlar öyle aşk tutku yok evlenene kadar herşeyAynen canım herşey nikahı basana kadar. Vıcık vıcık ilişkileri sevmem zaten ama yürürken elimi tutabilirdi. Bugün dolaba girdim eski neyim varsa bir kısmını attım bir kısmını kestim toz bezi yaptım. Hasedimden![]()
Oda aynıKuzeninki ne kadarmis
Bizde eşimle temizlik yaptık kv aradı gözleme yapacakmış oraya gidicezNapiyorsunuz kızlar? Oğlumu yikadim uyutuyorum şimdi sonra akşam için hazırlık yapacağım inşallah. Dolaba girdim neyim var neyim yok döktümbu ay sonundaki düğün u düşünüyorum es dost herkes orda olacak. 3 kilo kadar versem şahane olacak
![]()
Ben yanlış hatırlamışım, e hayırlı olsun ne diyelim :)
Kullanıcı Adı :deliyarim35
Evt canım listedesin geçtiğimiz cuma bildirim olmadı bayramdan dolayı ,eğer olsaydı bildirim yapmaman grubu etkilerdi sanırım kaptan özelden telini istedi onu ver ki böyle bir durumda sana ulasilabilsin
Sen geçen hafta girdin ben giremedim çok güzel gidiyorsun inşallah hep böyle gider kilocuklarin![]()