Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm gördüm :))Senin bayram da seni daha zayıf görmesini istediğin birileri vardı. Naptin gordunmu onları
Evett ınsan bekliyor yani. O digeride ilgiyi gördükçe ıyice vıcık vıcık oldu. Ayyy bee gıcık oldukAh canım hep öyle bende 11 yıllık evliyim bence kızları bu dizilerle filmlerle kandırıyorlar öyle aşk tutku yok evlenene kadar herşey
Bizde 1 yıl görüşüp evlendik evliliğin ilk yıllarıda güzeldi bana düşkündü bir yere gittigimizde ilgilenirdi en basiti kestaneyi acamazdim açar elime verirdi kv lerde , şimdi kizlarina veriyor
Kusersek eğer baristiktan sonra birkaç gün gözlerimin içine bakar sonra yine eski halini alır bende tek kızım ilgiye alakaya alışık büyüdüm ama erkeklerin tabiatı bu sanırım zamanla siradanlasiyor ilişki bende zamanla alisiyorum sanırım![]()
Ohh ne güzel kv bakBizde eşimle temizlik yaptık kv aradı gözleme yapacakmış oraya gidicez
Ne tepki verdiGördüm gördüm :))
Kızlar slm ben Antalya’ya geldim 4 gün buradayız sonra İstanbul’a geçeceğiz![]()
Cook gecmis olsun canim insallah suan daha iyidir...Kızlar merhaba, öncelikle hepinizin geçmiş bayramını kutlarım. Kusura bakmayın önce yaşadığım kötü şeyler sonrasında oğlumun hastalığı nedeniyle giremedim. Epey ihmal ettim buraları. Pazartesi tekrar diyetime ve eski düzenime dönmek istiyorum. Beni tekrar kabul eder misiniz?
Benimde oyle oluyor canim sacma sapan beslenince hemen midem tepki veriyor ... mide yanmalarim başlıyor....saglikli beslenmek vucuda yapilan en büyük iyilik... ammmmaaaa dondurmada mi yemiyekAyy ipin ucunu kaçırmak gerçekten çok kötü. Ben diyeti bozup saçma sapan beslenince midem bozuluyor bayramdan beri midem bi tuhaf size de oluyormu öyle. Demek ki sağlıklı beslenmek vücut için ne kadar önemli. Bende evime dönüp diyetisyen listesine devam etmek istiyorum belki birebir uyamam ya da belki bi tık arttırırım ama genel olarak sağlıklı beslenmeye çalışacağım.
Canım ya böyle şeylere hiiiçç takılma. Bende 4 senedir evliyim. Hiç cicim ayı yaşamadım. Evlendiğimizin ertesi günü bambaşka biri çıktı adamın içinden ilk iki senem çok fenaydı hep sevgililik dönemindeki ilgiyi aradım ki 5.5 sene sevgililik dönemimiz oldu. İki seneden sonra alıştım bazı şeylere. Ne zaman ki alıştım ondan sonra mutlu olmaya başladım. Böyle şeylere takılmayıp hayatı akışına bırakınca mutlu olunuyor canım benim. Beraberken hiç güzel bi laf çıkmaz ağzından uzakta olunca aşka geliyor benimki de![]()
Korktuğum kadar olmadi gerçekten gözümü kapatip tartiya oyle çıktımFazla bi zararın yokmuş cumaya kadar toparlar eksiye geçersin sen![]()
Hoşgeldiniz aramiza keyifle kilo vermeler... insallah istikrarla devam edersiniz..Merhaba arkadaşlar..aranıza yeni katıldım..164 boy 75 kilom var..doğumdan sonra kilolarımı veremedim..ama bildiğiniz 12 yıldır. 65 olmak istiyorum.. Aslında 80 dim..ama garip bir şekilde ramazan da 5 kilo verdim..artık 60 ları görmek istiyorum..desteğinizle inşallahh
Bende oyle yaptim kim gorduyse aaaa ada daha verme boyle cok iyisin dedikce ... bende sunuda yiyeyim bari dedim attim agzima coktan 57 rakami görürdüm tutmadim kendimi... birde evde misafir olunca duzen cok bozuluyor... artik duzenimi kuracam 12 temmuzda 55 olmam lazimGünaydın kızlar
Şu 9 gün tatilde acayip kaçırdım regl oldum tartimin pili bitti kilomuda bilmiyorum ama yarın diyete ful devam
Kızım kursa başlayacak onu getir götür yuruyuste yapmış olacağım bu sıcakta aldıklarım çabucak gider heralde
Herkes kilo vermişsin diyince saldım sanırım
Evet canim listedesingerçekten mi ? hiç okuyamadım ki geçmiş
çokta yemedim zaten bugün yolda geçer yarında iş var ödem falan olmuştur sanırim çok şu içmedim
Bende istikbal diyecektimTmm ozaman hiç kafami bulandirmiyim istikbal alayim
Gözleme mi offff offff tehlikeli sular zeynepp uzak durBizde eşimle temizlik yaptık kv aradı gözleme yapacakmış oraya gidicez
Iyi tatiller canimKızlar slm ben Antalya’ya geldim 4 gün buradayız sonra İstanbul’a geçeceğiz![]()
Evettt bizim takımdan 3 kişi ilk 10da çok güzel sende 4sünaypare ackerman canim bireysel liste hazırlanmış gordun mu ? 4. Olmuşum..
Benimde oyle oluyor canim sacma sapan beslenince hemen midem tepki veriyor ... mide yanmalarim başlıyor....saglikli beslenmek vucuda yapilan en büyük iyilik... ammmmaaaa dondurmada mi yemiyek![]()