• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : cupcake89
Mesleginiz: şu an ev hanımı
Yaşınız :30
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:bursa
Boyunuz :1.58
Kilonuz:58
1.Hedef kilonuz :54
2. Hedef kilom:50
Kilo alma hikayeniz :evlenmeden önce 48 kilo, evlendikten 2 sene sonra 52 kilo, ilk dopum sonrası 55 kilo ikinci doğum sonradı 58 kilo
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kendimi daha sağlıklı hissedeceğim. Bu zamana kadar hiö bu kadar kilolu değildim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :hayır
Hoşgeldiniz aramiza keyifle kilo vermeler 🤗🤗

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kilo alma hikayeniz :evlenmeden önce 48 kilo, evlendikten 2 sene sonra 52 kilo, ilk dopum sonrası 55 kilo ikinci doğum sonradı 58 kilo
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kendimi daha sağlıklı hissedeceğim. Bu zamana kadar hiö bu kadar kilolu değildim

hoşgeldin canım aramıza inşallah beraber hedefimize ulaşıcaz :KK5:

Bu arada sabah kahvaltısına hiç iyi başlamadım. Menümü yazarken sabah öğünümü yazmadan diğet öğünleri yazıyım mı? Gereksiz ve sağlıksız şeyleri canınızı çektirmek istemem:) ama öğleden sonra ve akşama toparlamak için çabalamak istiyorum ve tabi spor :)

canım ne yediysen bugün yaz zaten bundan sonra düzedltmiş olacaksın ama menünü tam bir şekilde yaz bence.. canımız çekse de yapacak bişey yok neler neler görüyoruz hatta yapıyoruz ama dayanmalıyız :KK51:

Günaydın herkese yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz candy sende yeniden hoşgeldin diyetisyen bugün gideceksin dimi

Selamlar kızlar. Gelebildim nihayet. 9 günlük tatilin ardından iş yerine gelmek hiç iyi olmuyor. Bir de geldiğimde yazıcım sıkıntı çıkarttı. Bir sürü sıkıntıyla uğraştım ama nihayet her şey yoluna girip rutine döndü. Hala kendimi oruçmuş gibi hissediyorum :KK70::KK70::KK70:

Ben dun ki menüyü yazamadim yazayım
Sabah 11.45
1 sub yoğurt 3 yk yulaf ezmesi 2 hurma 7 fındık karıştırıp yedim
Ara 15
Sade t kahvesi 2 hurma
Akşam 18
1kase mercimek çorba
7 tane etli yaprak dolma(en büyüğü yüzük parmağı buyuklugunde)
1 yk yoğurtlu koz patlıcan 1 küçük kase yoğurt 3 küçük dilim karpuz
Ara 21.00
1sade soda 1 meyve

Canım bebeğimi hayırlısıyla kucağına al inşallah . Ama hamileyken diyet değil de sağlıklı besleniyorsundur diye düşünüyorjm değil mi? Bebişine zararı olmasın :)

Hamile olduğumu öğrenince diyeti bıraktım ben canım. Öylesine takılıyorum buralarda şuanda

Bu arada sabah kahvaltısına hiç iyi başlamadım. Menümü yazarken sabah öğünümü yazmadan diğet öğünleri yazıyım mı? Gereksiz ve sağlıksız şeyleri canınızı çektirmek istemem:) ama öğleden sonra ve akşama toparlamak için çabalamak istiyorum ve tabi spor :)

Menünü tamamen yaz canım. Neler yediğini görelim

Selamlar kızlar. Gelebildim nihayet. 9 günlük tatilin ardından iş yerine gelmek hiç iyi olmuyor. Bir de geldiğimde yazıcım sıkıntı çıkarttı. Bir sürü sıkıntıyla uğraştım ama nihayet her şey yoluna girip rutine döndü. Hala kendimi oruçmuş gibi hissediyorum :KK70::KK70::KK70:

merhaba kaptanım tatil bitti işe dönüş zor oldu
bende pc açtım ama iş e başlayamadım henüz :(

liste için teşekür ederim :KK200:

hoşgeldin canım aramıza inşallah beraber hedefimize ulaşıcaz :KK5:

canım ne yediysen bugün yaz zaten bundan sonra düzedltmiş olacaksın ama menünü tam bir şekilde yaz bence.. canımız çekse de yapacak bişey yok neler neler görüyoruz hatta yapıyoruz ama dayanmalıyız :KK51:
Tamam o zaman yazıyorum akşama :)

Ben dun ki menüyü yazamadim yazayım
Sabah 11.45
1 sub yoğurt 3 yk yulaf ezmesi 2 hurma 7 fındık karıştırıp yedim
Ara 15
Sade t kahvesi 2 hurma
Akşam 18
1kase mercimek çorba
7 tane etli yaprak dolma(en büyüğü yüzük parmağı buyuklugunde)
1 yk yoğurtlu koz patlıcan 1 küçük kase yoğurt 3 küçük dilim karpuz
Ara 21.00
1sade soda 1 meyve
Güzel bi menü olmuş.spor var mıydı? Bir de mutlaka gnde 2,5 litre su içiyor musun canım?

merhaba kaptanım tatil bitti işe dönüş zor oldu
bende pc açtım ama iş e başlayamadım henüz :KK43:

liste için teşekür ederim :KK200:

Aynen canım dönmek çok zor oluyor. Artık listedesin. Daha dikkatli olman lazım. Telefonun için üzüldüm. İletişim numarası önemli o nedenle bana sana ulaşacağım bir numara ver lütfen. Dediğim gibi ana listede herkesin numarası var bende ve şimdiye kadar hiçbir sorun çıkmadı. O konuda kafana bir şey takılmasın. :KK39:

13. TAKIM KATILIM FORMU

Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Aslında boyuna göre şuan çok bir fazlan yok. Ama zayıf olmak eminim çok keyif verecek sana. İnşallah bizimle birlikte istediğin kiloya ulaşırsın burada.

Back
X