- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
- 683
Spor yok canım suyu o kadar çözemiyorum 8 bardak ancak bazen 10 na tamamliyorumGüzel bi menü olmuş.spor var mıydı? Bir de mutlaka gnde 2,5 litre su içiyor musun canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor yok canım suyu o kadar çözemiyorum 8 bardak ancak bazen 10 na tamamliyorumGüzel bi menü olmuş.spor var mıydı? Bir de mutlaka gnde 2,5 litre su içiyor musun canım?
Güzel bi menü olmuş.spor var mıydı? Bir de mutlaka gnde 2,5 litre su içiyor musun canım?Ben dun ki menüyü yazamadim yazayım
Sabah 11.45
1 sub yoğurt 3 yk yulaf ezmesi 2 hurma 7 fındık karıştırıp yedim
Ara 15
Sade t kahvesi 2 hurma
Akşam 18
1kase mercimek çorba
7 tane etli yaprak dolma(en büyüğü yüzük parmağı buyuklugunde)
1 yk yoğurtlu koz patlıcan 1 küçük kase yoğurt 3 küçük dilim karpuz
Ara 21.00
1sade soda 1 meyve
Olsun gayet iyi 8 bardak daSpor yok canım suyu o kadar çözemiyorum 8 bardak ancak bazen 10 na tamamliyorum
Çok teşekkürler evet göbek bölgemde toplandı tüm kilolar. Eski pamtalonlatım oluyor ama üste kocaman bi göbek fışkırıyor. O da gitse iyi olacak . Zaten hareketlerimi bile etkiledi. Eğilip kalkarken cocuklar peşimde koştururken iyi hissediyorum kısıtlandığımı. Herşey sağlık için . Bi ara hamileliğimde insülin direnci yaşamıştm genetik bi duruumumuz da var . Dengeli beslenmeyi hayat rutini haline getirmem gerekli diye düşünüyorum. Vee bu konuda siz arkadaşlarımla beraber motive olup elimden geldiğince motive etmek istiyorumHoş geldin canım aramıza. Ben Ebru. Aslında boyuna göre şuan çok bir fazlan yok. Ama zayıf olmak eminim çok keyif verecek sana. İnşallah bizimle birlikte istediğin kiloya ulaşırsın burada.
Ne kadar yedin ki ödem yapacakSucuk ödem yapıyor dimi artıyım![]()
Aynen yedik yiyeceğimizi bundan sonra fire yok inşallah. Bu arada ben 3 ay şeker diyeti yaptım. Ondan sonra yine yemeye başladım. Ama kalıcı kilo gitmiş heralde ki geri almadım. Şeker diyeti yapabileceklere şiddetle tavsiye ediyorum. Ben yeniden başlamaya niyet edicem gibiHafta sonu çiğ köfte ve kısır yedim. Üzerine turşu ve şalgam suyu da eklendi. Cumartesi akşam yemeğine ciğerciye gittik. Lavaşları saymadım bile. Üzerine bir porsiyon künefe yedim. Derken arada hatırlamadıklarımda vardır. Bir de dün kornet yedim. Yani yedimde yedim. İyice saçmaladım hafta sonu. Cuma 70.4 kiloydum. Bu sabah 71.4 çıktım. Yani itinayla nasıl kilo alınır gösteriyorum size. Bu sabah bütün her şeyi geride bırakıp yeniden başladım sağlıklı beslenmeye. Bu önümüzdeki bir hafta çok zorlanacağımı biliyorum ama yaz tatiline ince ve zayıf olarak gitmek istiyorsam zorluğa katlanmam gerekiyor. Çünkü yedikçe yiyesi geliyor insanın. Dün akşam canım öyle çok tatlı çekti ki anlatamam. Ama yemedim çok şükür. Eskiden hiç öyle canım tatlı istemezdi. Demek ki her zaman söylediğim gibi o bir lokma bir lokma olan kaçamaklar insanın diyet sürecini çok sinsi etkiliyor. Bu mesajımdan sonra hiç kimsenin menüsünde tek lokma kaçamak görmek istemiyorum. Sizlerde arkadaşlarınıza yorum yaparken aynı şekilde davranın lütfen. Bugüne kadar yedik zaten yiyeceğimizi bundan sonra yemezsek ölmeyeceğiz. Menülerinizi ona göre ayarlayın lütfen.
Hafta sonu çiğ köfte ve kısır yedim. Üzerine turşu ve şalgam suyu da eklendi. Cumartesi akşam yemeğine ciğerciye gittik. Lavaşları saymadım bile. Üzerine bir porsiyon künefe yedim. Derken arada hatırlamadıklarımda vardır. Bir de dün kornet yedim. Yani yedimde yedim. İyice saçmaladım hafta sonu. Cuma 70.4 kiloydum. Bu sabah 71.4 çıktım. Yani itinayla nasıl kilo alınır gösteriyorum size. Bu sabah bütün her şeyi geride bırakıp yeniden başladım sağlıklı beslenmeye. Bu önümüzdeki bir hafta çok zorlanacağımı biliyorum ama yaz tatiline ince ve zayıf olarak gitmek istiyorsam zorluğa katlanmam gerekiyor. Çünkü yedikçe yiyesi geliyor insanın. Dün akşam canım öyle çok tatlı çekti ki anlatamam. Ama yemedim çok şükür. Eskiden hiç öyle canım tatlı istemezdi. Demek ki her zaman söylediğim gibi o bir lokma bir lokma olan kaçamaklar insanın diyet sürecini çok sinsi etkiliyor. Bu mesajımdan sonra hiç kimsenin menüsünde tek lokma kaçamak görmek istemiyorum. Sizlerde arkadaşlarınıza yorum yaparken aynı şekilde davranın lütfen. Bugüne kadar yedik zaten yiyeceğimizi bundan sonra yemezsek ölmeyeceğiz. Menülerinizi ona göre ayarlayın lütfen.
Aynen yedik yiyeceğimizi bundan sonra fire yok inşallah. Bu arada ben 3 ay şeker diyeti yaptım. Ondan sonra yine yemeye başladım. Ama kalıcı kilo gitmiş heralde ki geri almadım. Şeker diyeti yapabileceklere şiddetle tavsiye ediyorum. Ben yeniden başlamaya niyet edicem gibi
25 gram falan yedim çok susattı dün beniNe kadar yedin ki ödem yapacak
Önemli olan sağlıklı beslenmek zaten canım. Doğru yoldasınÇok teşekkürler evet göbek bölgemde toplandı tüm kilolar. Eski pamtalonlatım oluyor ama üste kocaman bi göbek fışkırıyor. O da gitse iyi olacak . Zaten hareketlerimi bile etkiledi. Eğilip kalkarken cocuklar peşimde koştururken iyi hissediyorum kısıtlandığımı. Herşey sağlık için . Bi ara hamileliğimde insülin direnci yaşamıştm genetik bi duruumumuz da var . Dengeli beslenmeyi hayat rutini haline getirmem gerekli diye düşünüyorum. Vee bu konuda siz arkadaşlarımla beraber motive olup elimden geldiğince motive etmek istiyorum![]()
Abla şeker diyetinde meyve kuru meyve falan yiyor muydunşeker orucu ben de 1,5 ay yaptım gerçekten de kalıcı kilo verdiriyor bıraktıktan sonra 3 ay köpekler gibi yememe rağmen almamıştım ama sonra danalar gibi yiyince şeker orucu da napsın garibim artık yani![]()
25 gram falan yedim çok susattı dün beni
Abla şeker diyetinde meyve kuru meyve falan yiyor muydun
Tamam kaptanım dün köfte de biraz tuzlu geldi bana ondan heralde cumaya düşerim mutlakaO kadardan bir şey olmaz canım. Takılma o kadar ödemin türlü türlü nedeni var. Totalde aldığın tuz miktarı da önemli dikkat etmek lazım.
Evet o liste benim not defterime kayıtlı ama kimisi hiç meyve bile yemiyor ya onu merak ettımYenileceklerin ve yenilmeyeceklerin listesi takımın ilk sayfasında var canım. Göz at oraya.
Abla şeker diyetinde meyve kuru meyve falan yiyor muydun
Kuru erik wcye birebircanım ben diyetisyen özge bezircinin şeker orucunu yaptım onda da meyve ve kuru meyve serbesti ama sınırlı posiyondaydı.. günde 2 adet taze meyve ve 1 meyve yerine 3 kuru kayısı/kuru erik/hurma yiyebilirsin. kuru erik yersem avuç içi kadar yedim sayıyla tam denk gelmiyor az oluyor diyezaten kuru erik sevmem de yaban mersişni seviyorum çok
![]()