- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
bizde artık senin menülerini görmek istiyoruz kaptanım....aman dikkat et 7ler çok pis rakamlar yapışıyor insanın üstüne.... şeker böyle bişey yedikçe yiyorsun ve daha çok acıktırıyor insanı dediğin gibi bir lokma dahi olsa ağıza sürmemek lazım ama bi yaz boyu hiç dondurma yememekte olmaz kiiiii .... ben 55 oluncaya kadar sınır koydum kendime ama ondan sonra az az olsada dondurma yemek istiyorum.....
Senin şu anki durumun çok farklı canım. Sen zaten şu an ideal kilona çok yakınsın. Dondurma yersin ama hemen arkasından telafisini yaparsın. Ama mesela kendimi örnek vereyim. Hedefim 60 ve ben şu an 70 li kilolarımdayım. Yani benim hiçbir bahanenin arkasına sığınıp yememem lazım. 37 yaşımdayım ve 37 yıldır yiyorum zaten. Yiyorsam da sırf iradesizliğimden yiyorumdur. Başka açıklaması olamaz. Eğer zayıf ve sağlıklı olarak hayatıma devam etmek istiyorsam bir lokma dahi cısı ağzıma sürmemem lazım. Birde şu an sen yarışmadasın hala mezun olduğunda haftada 1 yiyebilirsin bence. Ya da kalori hesabı yapıp dengeleyebilirsin.