- 29 Mayıs 2010
- 31.269
- 84.605
- 1.123
Olur , bende persembe kabakli karniyarik yiyecem ayyy simdiden kafamda gunlerin menuleri varCanım değişik ama sağlıklı bişeyler istiyor mucver mi denesem fırında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur , bende persembe kabakli karniyarik yiyecem ayyy simdiden kafamda gunlerin menuleri varCanım değişik ama sağlıklı bişeyler istiyor mucver mi denesem fırında
Ayyy benim deeeeOlur , bende persembe kabakli karniyarik yiyecem ayyy simdiden kafamda gunlerin menuleri var![]()
Haklısın canım ama sabah zor yetişiyorum işe. O bir yumurtayı da ayaküstü yiyorum, öğlen de yemeğe gitmiyorum, akşam açlıktan ölmüş oluyorum ama yememeye çalışıyorumBol bol su içmelisin 2 2.5 lt
Menün çok az geldi kahvaltı zayıf olmuş zeytin 2 dilim tam buğday ekmek, salatalık yeşillik ekle bence.
Hoş geldin canım13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Ber ra
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: temizlik ve aşçılık
Yaşınız: 32
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir: Konya
Boyunuz : 160 cm
Kilonuz: 77
Hedef kilonuz : 58
Kilo alma hikayeniz : doğum ve cortizon kullanımı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : iyi hissetmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hatırlamıyorum
@LAydLiNe geldim canım
Öğle bakliyatli olmus ama cok degil... eger bakliyat sende siskinlik yapiyorsa canim carsamba ve persembe gunleri yememeye calis ki cuma arti gelmeyesin![]()
Merhaba arkadaslar
Benim icin kotu bir gundu
Dun oglumla bezi birakmaya basladik da.. sinir bozucu geçiyorgunler. Zaten kardesini kiskamiyor hala tam alisamadi surekli ilgi istiyor bi de ustune bez meselesi cok bunaldim 2 gundur. Hele bugun.. kucuk de uyumak bilmedi bi turlu hep agladi..
Sabah ve ogle iyi baslamisti ama öğleden sonra tok olmama ragmen sinir bozuklugundan kendimi kaybedip evde ne varsa yedim
Yazarim menumu
Gece gittim annemi aldim geldim dedim bizde kal bi kac gun :)) yoksa zayiflayamiycam :)
Benimki duygusal yeme bozuklugu resmen
Tabiki de seve seve yaparım.Canim sende herkesin menusune yorum yap emi![]()
Hosbuldum kuzum
Ben de ara öğünleri gereksiz buluyorum. Karatayın 3 kitabını da okudum . Cok haklı kadın kesinlikle. Biyoloji mezunu olduğum için de kesinlikle tasdikledim . Ama işime gelmediği için uygulayamıyorum o ayrı. Sadece ara öğün yapmaksızın herşeyden azar azar yemeye çalışıyorum. Yeme dediği şeyleri yerken de kendimi cok suclu hissediyorum ama inşallah onları da başarırım.Karatay haklı yani
En iyisi iki öğün ozaman peygamberimizin yaptığı gibi
Eskiden bende oyleydim sinirlenince yemeğe saldirirdim ozellikle tatliya.... tuvalet eğitiminde bende gerilmistim ama bi anda bitiyor sadece biraz sabır...Sabah 9-10 arasi
1 avakado
1dilim peynir
6 galeta (kucuk boy, kinoa ve keten tohumlu)
Oglen 16
4 kofte
3 yk bulgur
Salata
Sapittigim yer :saat 5 civari
Kac kasik bilmiyorum bulgur pilavi, 2 icli kofte, 1 kase dondurma , 2 avuc soslu misir
Oldu bi kere yapacak bi sey yok. Destek kuvvet aldim annemi yanima :)) yarin yeni gun cumaya kadar hala umudum var