• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence öğlen erişte çok kötü olmamış, ama keşke akşam pilav yemeseydin. Yemeğin içeriğini bilmiyorum ama akşam karbonhidrat fazla gibi geldi canım
Bulgur en sağlıklı karbonhidratlardan canım. Bildiğin salçalı tavuklu bulgur pilavıydı. Kalori hesabına göre sıkıntı yok yediklerim de ama normalde ben erişte ve makarna türü yiyeceklerin yenilmemesi taraftarıyım. En ince ayrıntısına kadar yazıyorum ki yediklerimi doğruyu yanlışı sizlerde görün. Birde yediklerimin saati de önemli. Menü değerlendirmesi yaparken öğün saatlerine de bakın lütfen.

Bulgur en sağlıklı karbonhidratlardan canım. Bildiğin salçalı tavuklu bulgur pilavıydı. Kalori hesabına göre sıkıntı yok yediklerim de ama normalde ben erişte ve makarna türü yiyeceklerin yenilmemesi taraftarıyım. En ince ayrıntısına kadar yazıyorum ki yediklerimi doğruyu yanlışı sizlerde görün. Birde yediklerimin saati de önemli. Menü değerlendirmesi yaparken öğün saatlerine de bakın lütfen.
Ogun saatleri ben de sıkıntı ya mesela.
Daha kahvalti yapmadım yeni uyandim. 10da anca yaparim aksam yemeklerim de gec

Kalkıp evi toparlamam lazim oglen kuaföre gidecem ...kuaförden gelip lesli yapmam lazim.. arkadas kahveye cagirabilir belki oraya giderim bakalim gun ne getirecek...

Tamam canım senin menüleri mutlaka görmek istiyorum ona göre tamam mı :KK39: Bayrama kadar senden iyi bir sonuç bekliyorum inşallah.
menü.png

son ara 20.30'da

Back
X