• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yok bir ekmeğin yarısı :ıslık: ama ölçü olarak 4 dilim beyaz ekmeğe denk gelir. dur foto atayım en iyisi
Eki Görüntüle 2278300

bide bunun kıyısı vardı ikiye bölmüşler onu arkadaşıma vericem diye çekmemiştim o da kahvaltı etmiş meğerse ben yedim o yüzden onu da
Disardan aliyorsum herhalde
Tam bugday cavdar vs ekmek tercih etme şansın yok mu. Miktar olarak da cok ekmek cinsi de. Oglen de 2 dilim ekmek var. Gerçi kilona gorr normaldir belki bazi diyetisyenler gunde 6 dilim fln veriyo. Senin listende miydi

Kızlar bugün benim minik prensesin mezuniyeti var. O yüzden birazdan eve gideceğim. Dün eve gidince yemekten sonra uyuyakalmışım nasıl yorulduysam. Menümü yazayım kaçayım. Akşama gelirim.

Kahvaltı (07:50)
1 tane haşlanmış yumurta

Öğle (12:10)
1 kepçe arapaşı çorbası
1 tane etli biber dolması ve yoğurt
3 tane kayısı

15:00
1 avuç yeşil çiğ nohut

Akşam (18:00)
1,5 kase sütlü nesfit (Bununla doymadım maalesef)
3 tane kuru üzüm

18:30
1 dilim tam buğday ekmeği
7 tane zeytin
1 kk beyaz peynir

Suyu tam hesaplayamadım ama 1,5 litreden biraz fazla. Uyuyakalınca içemedim.

Dünün geçmişini gelince okurum. Kaçamak yapmayın tamam mı yarın cuma bildirim günü. Herkes bugünü hafif geçirsin lütfen. Kilolar ikiye bölünecek.

Kızlar bugün benim minik prensesin mezuniyeti var. O yüzden birazdan eve gideceğim. Dün eve gidince yemekten sonra uyuyakalmışım nasıl yorulduysam. Menümü yazayım kaçayım. Akşama gelirim.

Kahvaltı (07:50)
1 tane haşlanmış yumurta

Öğle (12:10)
1 kepçe arapaşı çorbası
1 tane etli biber dolması ve yoğurt
3 tane kayısı

15:00
1 avuç yeşil çiğ nohut

Akşam (18:00)
1,5 kase sütlü nesfit (Bununla doymadım maalesef)
3 tane kuru üzüm

18:30
1 dilim tam buğday ekmeği
7 tane zeytin
1 kk beyaz peynir

Suyu tam hesaplayamadım ama 1,5 litreden biraz fazla. Uyuyakalınca içemedim.
Afiyet olsun kaptanım beni bu hafta izne auırır mısınızz

Günaydin kizlar
12 haziran menü
Sabah 9.30
Yulafli yoğurt (1 sub yoğurt 3 yk yulaf 4cilek 1 dilim elma yarım kaşık k üzüm 12 fındık )
Ogle arasi 12.30
2dilim peynirle yeşil salata (yağ yok)
1dilim ekmek
Ara 15.30
5 hurma 1 maden suyu
17.00
1 sade t kahvesi
Akşam 18.45
10 yk domatesi bulgurlu semizotu yemeği
3 yk yogurt salata
Ara 22.30
1 fincan leblebi findik fistik karsimi
Şu 9 bardak spor yok

Kaptanım siz beni bu cuma izine ayırin ben 61 62 görünceyine girerim listeye daha İyi olur takım etkilenmesin regl de olacam hep sisicem biz en iyisi böyle yapalım ben yine normal burda menü verip aktiflile devam etcem LAydLiNe LAydLiNe

Kaptanım siz beni bu cuma izine ayırin ben 61 62 görünceyine girerim listeye daha İyi olur takım etkilenmesin regl de olacam hep sisicem biz en iyisi böyle yapalım ben yine normal burda menü verip aktiflile devam etcem LAydLiNe LAydLiNe
Ne izni hayirrrrr senin en son kilo bildirimim neydi ? Etaplar birlestirildigi cuma kac kiloydun suan tam kacsin ?

yok bir ekmeğin yarısı :ıslık: ama ölçü olarak 4 dilim beyaz ekmeğe denk gelir. dur foto atayım en iyisi
Eki Görüntüle 2278300

bide bunun kıyısı vardı ikiye bölmüşler onu arkadaşıma vericem diye çekmemiştim o da kahvaltı etmiş meğerse ben yedim o yüzden onu da
Canim beyaz ekmeği diyetisyen mi onerdi... ?

Günaydin kizlar
12 haziran menü
Sabah 9.30
Yulafli yoğurt (1 sub yoğurt 3 yk yulaf 4cilek 1 dilim elma yarım kaşık k üzüm 12 fındık )
Ogle arasi 12.30
2dilim peynirle yeşil salata (yağ yok)
1dilim ekmek
Ara 15.30
5 hurma 1 maden suyu
17.00
1 sade t kahvesi
Akşam 18.45
10 yk domatesi bulgurlu semizotu yemeği
3 yk yogurt salata
Ara 22.30
1 fincan leblebi findik fistik karsimi
Şu 9 bardak spor yok
Guzel canim afiyet olsun 👍

63.2 ydim bugün wc siz ince kıyafetle 63.9 geldim
Canim , menulerin cok guzeldi ... bence vucud duraklamaya girmis olabilir... sen kiiii icimizde bayramda en azimli ve iradeli olandin....
Izine ayrilma 2 gun vucudu sasirt soyle abartmadan saglikli seylerden fazla tuket vucud bi sasirsin.....

Back
X