• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Az önce Yeşilçay içtim bir kupa limonlu ısırganlı. 2 saat sonra maydanoz kaynatacam. Saat 5 gibi de akşam yemeği yerim ciğer yapmış annem 4 5 kaşk ciğer yicem
Yanına ne yapayım sizce?kabak olur mu? Salata yaparım yada bolca..

menü yazıyordum genelde, bayramdan beri biraz ihmal ettim
herkes yazın tatil moduna giriyor, bizde işler daha yoğunlaşıyor,
eylülde bir doktora, bir de yl tezi bitirteceğim... daha deneyler tamamlanmadı oysa....
yoğunken daha bi iştahım artıyor benim de...
dediğin gibi geçen yıl yaklaşık 5 kilo vermiştim...
sahi sen kaç kilo oldun
Sen de mi akademisyensin canım? Herkes yazın rahatlıyor, bizim daha yoğun oluyor😢

Bugün ki menüm
Kahvalti
1 haşlanmış yumurta
10 zeytin
Yarım dilim peynir
Sekersiz çay

Öğlen
10 yemek kaşığı menemen
7 zeytin
1 dilim ekmek

Ikindi
2 sekersiz çay
5 tane un kurabiyesi :KK43: (ikramdi yemek zorunda kaldım)

1 saat yürüyüş
1.5 lt su

Aksama yemek yemeyecem
Un kurabiyesi olmamış canım, en azından bir tane bari yeseydin

I
Az önce Yeşilçay içtim bir kupa limonlu ısırganlı. 2 saat sonra maydanoz kaynatacam. Saat 5 gibi de akşam yemeği yerim ciğer yapmış annem 4 5 kaşk ciğer yicem
Yanına ne yapayım sizce?kabak olur mu? Salata yaparım yada bolca..
Salata yeterli bence. Guzel de olur

Yanına ne yapayım sizce?kabak olur mu? Salata yaparım yada bolSalat

Salata bence👍🏻

Menüm.
Sabah : 1 haşlanmış yumurta
İki catal beyaz peynir
2 tk Lor peyniri
Domates salatalık fırında kapya biber bı kaç parça
2 dilim t buğday ekmeği
Küçük parça haşlanmış patlican

Ara:15.00 1 kase soğuk buğday çorbası

Akşam : 19.00
7-8 yk kıymalı kabak yemeği
Yoğurtlu semizotu salatası

Su 2.5 lt
Spor 30 dk Leslie
Gayet güzel olmuş canım

2 haftadır gitmedi😖 lise zamanı kilom 63 civarıydı sürekli bide kilo verdikçe kalan yağları atmak zorlaşırmış ama elimden geleni yapacam inşallah bu hafta kırarım bu zinciri
Birde verilecek kilo azaldıkça daha zor gidiyor rahat ol. Birazda sporu artır. Bak nasıl gidiyor artılar

2 haftadır gitmedi😖 lise zamanı kilom 63 civarıydı sürekli bide kilo verdikçe kalan yağları atmak zorlaşırmış ama elimden geleni yapacam inşallah bu hafta kırarım bu zinciri
Vücudun alıştığı kilolar var canım bence. Onlar biraz zor kırılıyor ama muhakkak kırılıyor sonunda. Merak etme vazgeçme devam et :KK39:

Back
X