• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar :KK200:

Bugün ben de çok telaşlıyım. Hem karne heyecanı, hem arabamı satıyorum onun işlemleri, hem iş hepsi birbirine girdi. Öğleye kadar gelemezsem merak etmeyin. Listemizi öğleden sonra hazırlarım.

Bir de biyokimya uzmanı dedi ki eğer beşten sonra yemezseniz otomatik olarak kilo vermye başlıyorsunuz ve vücut kendini yenilemeye başlıyor dedi. Beşten sonra yerseniz tam vucut kendini yenilerkem vücuda besin soktuğunuzda onun sindirilmesine odaklanan vucut yenilemeyi de erteliyor dedi.
Günaydın arkadaşım o beşten sonra yemek yememek olayı erken yatanlar için bence ben bugün 3 yattım bu arada oluyor ama 12 1 den önce yatamıyorum o saatee kadar acikmamam imkansız hadi bi gun yemedim dayandım diyelim ama muhakkal acisi fena cikar

Günaydın kızlar :KK200:

Bugün ben de çok telaşlıyım. Hem karne heyecanı, hem arabamı satıyorum onun işlemleri, hem iş hepsi birbirine girdi. Öğleye kadar gelemezsem merak etmeyin. Listemizi öğleden sonra hazırlarım.
Rabbim isini rast getirsin kolaylık versin

Back
X