• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Herkese günaydın

Sizinle pazartesi kaçamaklarımla başlayan serüvenimde 58,8 ile başlamıştım. Bugün 57,8 olarak uyandım. Bu ödem atma sürecin biliyorum . Bundan sonraki dönemimde daha dikkatli ve istikrarlı olacağım.

Sabah 200 bisiklet sürdüm ( bacaklarjnj havaya kaldırarark) bunu cuma zayıflama yarışması mezunlarınd okumuştum. Aletsiz ve pratik bi egzersiz olddupu için tercih ettim. Göbek ve üst bacak çalışıyor baya yandı benimki:KK66: bu bölgelerde sorunu olana tavsiye ederim. Akşam da 200 adet yapacağım
Sevgilerle :)
güzel canım , bu hafta kaçamaksız ilerlersen daha iyi bir sonuç alırsın ;)

Günaydın arkadaşım o beşten sonra yemek yememek olayı erken yatanlar için bence ben bugün 3 yattım bu arada oluyor ama 12 1 den önce yatamıyorum o saatee kadar acikmamam imkansız hadi bi gun yemedim dayandım diyelim ama muhakkal acisi fena cikar
ben 5 gibi yiyiyorum 23:30 da yatıyorum beni de zorluyor ama dayanmaya çalışıyorum...:KK51::KK51:

Menüm
Sabah : Lorlu yumurta
Beyaz peynir
Domates salatalık
2 dilim t.bugday ekmeği

Öğlen 15:00: 1kase soğuk buğday çorbası

Akşam 19.00: 7-8 yk kıymalı kabak yemeği
4 yk yoğurt

Su 2lt
Spor: 20 dk yürüyüş
45 dk Leslie
15 dk Leslie
zeynebim buğday çorbası bu hafta menünde vardı bence o şişkinlik yapıyor sende bu hafta onu tüketme derim .... bilirim o çorbayı hemşerim şişkinlik yapıyor :rapci::rapci:

Back
X