- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
- 208
Dakikayı bilmiyorsam:) adım sayar programına göre söylüyorum ama yine de illa dk derseniz tahmini bir süre yazabilirimCanım dk olarak söyleyebilirsin yukarıdaki listede o şekilde puanlandirilmis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dakikayı bilmiyorsam:) adım sayar programına göre söylüyorum ama yine de illa dk derseniz tahmini bir süre yazabilirimCanım dk olarak söyleyebilirsin yukarıdaki listede o şekilde puanlandirilmis
Ilk sayfa 'daki puanlamaya göre yapacaz o zaman dimiPuanlama bu favorilerinize ekleyin yada 1. sayfada mevcut puanlamayi bu şekilde yapabilirsiniz
Yaaniii :))Boşuna ugrasmi diyorsun![]()
Bölgesel dk 3 / 50 adet 20 p olurmuBazı takımlarda 100 bölgesel için puanlandirma var bizde yapsak ya mesela 1000 tane yapacam diyelim toplu hesaplarım
Evt kızlar siz hesaplayin olurmu bide hesaplarsam işin içinden çıkamamIlk sayfa 'daki puanlamaya göre yapacaz o zaman dimi
100 tanesi , 8puan olsun muBölgesel dk 3 / 50 adet 20 p olurmu
Olur 100 seklindede olur
Az degilmi ama yinede karar senin100 tanesi , 8puan olsun mu
Biz toplam şekilde yazarız önceki gibiEvt kızlar siz hesaplayin olurmu bide hesaplarsam işin içinden çıkamam![]()
Bence düz hesap 100 bölgesel 100 puan olsun
Vur dedik öldürdün ablaBence düz hesap 100 bölgesel 100 puan olsun
Düz hesapVur dedik öldürdün abla
Haksızlık olmazmi 45 dk leslie 135 puan 1000 hareket 1000 puan eder hepinizi geçerim o zaman![]()
Belli olmaz kilo verelim geçelimDüz hesapada bizi çiğ çiğ yicek zaten
siz karar verın bana her türlü uyar
Fena gaza geldimbilmiyordum aklimda olsun bi dahki sefere
Afiyet olsum guzel memu
Tesekkur ederim
:))) yenelim de değil direk ezip gecelim :)) ama rakipleriniz de fena degil
Ahahah gerek var mi ki buna. Birinci belli ikinci kim :))
Ada o kadar cok spor yapiyor ki onu gecebilecek olan var mi merak ettim
Tamam abla bugünden 300 puanım var o zamanKızlar herkes bu akşamki puanlarini yazabilirmi
zambak86 canım sen 90 dk üzerinden hesaplarsak 3 puan olarak =270 puan
aypare ackerman 100 adet bolgesele 50 diyelim o şekilde hesaplarsin
Hergun birbirimizi durtelim canim ben inaniyorum basaracagizAnlaştık kızlar adacim inşallah yüzünü kara cikarmam![]()
Himmm bilemedim ki