Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım
Yok canım ben hesapladım 110 dk yapıyor 60 dk=6000 adım, 4000 adım =40 dk toplam 100 dk × 3 puan=300 puanKızlar herkes bu akşamki puanlarini yazabilirmi
zambak86 canım sen 90 dk üzerinden hesaplarsak 3 puan olarak =270 puan
aypare ackerman 100 adet bolgesele 50 diyelim o şekilde hesaplarsin
Güzel menü, beğendimHerkese selamm,
Sabah
1 cheryy domates
1 körpe salatalık
1 acı sivri biber
2 haşlanmış yumurta
Öğlen
İki dilim ekmek arasında hindi salam + ayran
1 avuç kuru üzüm
Akşam
Tavuk bonfile + 1 kase yoğurt+1 dilim ekmek
Benim bugün yemek işim bitti :)
Diyetisyenin verdiği listeye uymuşsun canım galiba, kaçamak yok, süperdünkü menüm
sabah 8.00 2 wasa, 1 yumurta, 1 dilim süzme peynir, 10 dal maydanoz, şekersiz çay
ara 10.00 sade türk kahvesi, 1 küçük muz
öğlen 12.00 3 dilim ekmek, 10 zeytin, domates, salatalık, biber, 75 gr kadar beyaz peynir, 1 bardak proteinli süt
ara 15.00 1yeşil elma, yeşilçay, şekersiz neskafe
akşam 19.30 200 gr ızgara et, yeşil salata, 1 baby kase şehriye çorbası, 1 yk köz patlıcan salatası, 500 ml ayran
ara yok maalesef
Has tavuk ne canım?Kızlar menum Sabah 10.30
2 has yum domates salatalık az peynir 2 dil form ekmek
Saat 15 de 1 sütlü kahve 3 dil karpuz
Saat 17.30
7 kaşık kabak
2 dil form ekmek
3 parça has tavuk
Su 2 lt
Spor 30 dk leslie
Şekerim İstanbul’a geldim annemlerdeyim internet biraz sıkıntılı hemde hiç vaktim olmuyor kilomu korumaya çalışıyorum Antalya’da epey bir tozuttum ama şimdi dengelemeye çalıştım sen nasılsın herkes iyi miGonul83 nerelerdesin yahu
Oh keyfini çıkar dönünce başlarsın yine hem listeye girersin.Şekerim İstanbul’a geldim annemlerdeyim internet biraz sıkıntılı hemde hiç vaktim olmuyor kilomu korumaya çalışıyorum Antalya’da epey bir tozuttum ama şimdi dengelemeye çalıştım sen nasılsın herkes iyi mi
Çok sevindim ben tatildeyim ya sanıyorum herkes saldı gitti .:) ama bakıyorum herkes ipini sağlam tütmüş tabi ki dönünce kilomu korumaya çalışacağım bir bakayım listeye kim kaç kg vermişOh keyfini çıkar dönünce başlarsın yine hem listeye girersin...iyiyim iyiyim takım iyi bu hafta ikinci olduk inşallah haftaya daha iyi olacaz spor listesi de yapmaya başladık tekrar
Ben de çok merak ediyorum senibenimde aklım sizlerdeydi bugün nasıl güzel tepkiler aldım kızlar... ben kolay kolay duruma resim koymam bugün kızımla çekilip koydum bütün arkadaşlar ada sen nasıl değişmişsin harika olmuşsun daha verme yeter dediler... bende diyet yöntemleri isteyenler oldu birazdan onlara yazacam hahaha
görümcem aradı ada yeterrr daha verme bunu koru dediama hedef 55
![]()
Kanatları derisiyle mi yiyorsun canım?bugün menü
sabah 10.45
2 yumurta yağda
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 salatalık
yeşillik
1 kızarmış form ekmek
ara
1 ç. bardağı kefir
7 kiraz
akşam 17.15
5 tavuk kanat
salata
1bardak ayran
ara
10 tane yer fıstık
2 lt su ancak içerim dışarda olunca pek su içmedim....LAydLiNe
spor
60 dk eliptik
45 dk tempolu yürüyüş
Güzel verenler var benim gibi 400 gramcık verwn varÇok sevindim ben tatildeyim ya sanıyorum herkes saldı gitti .:) ama bakıyorum herkes ipini sağlam tütmüş tabi ki dönünce kilomu korumaya çalışacağım bir bakayım listeye kim kaç kg vermiş![]()
Haftada 3 gün yapılacaksa beni de alın2 gündür pilates hareketi var etkili toplamda iki bacak için 650 tane yapıyorum iki gündür. Ama cardio olsun yağ yansın istiyorum abla
Bende 3 kesin yaparim
Öğlen de hem patates yemeği hem pilav pek olmamış canım. Patates yemeğinin yanına yoğurt bari yeseydinInternetim de sorun vardı ancak gelebildi
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 ince dilim peynir
Yarım domates
Şekersiz çay
Öğlen
7 kaşık patates yemeği
4 kaşık bulgur pilavı
Salata
7 den önce
1 dilim pasta
1 bardak light cola (oğlumun doğum günüydü)
Pasta yiyeceğim icin akşam yemedim
1 saat yürüyüş
2 lt su
OlurrrrHaftada 3 gün yapılacaksa beni de alın![]()
Tamam canım menü veremedim hiç haklısın yarından itibaren düzenli menü yazacağım sözwc etkiler canım , bu hafta düzenli menü ver olur mu görelim neler yiyorsun...
Protein gunu ne oluyor canim.Sadece sabah güzel olmuş. Yarın protein günü yap bence
Evet izgara seklinde yiyorum... kanatlarin derisinide alirsam kanattan bisey kalmaz ki... yiyorum vallaKanatları derisiyle mi yiyorsun canım?
Canim gune guzel bir kahvaltiyla baslasan diger ögünlerin daha guzel olur.... bugün ruyamda bende patates salatasi yiyordum ...papatesi de sevmem hayırdır insallahKızlar bugünkü menümü de yazayım,
Sabah (08:00)
1 sütlü filitre kahve
Öğle (12:30)
3 kaşık kadar patates salatası
Akşam (19:00)
2 haşlama yumurta
Biraz lor peynir
Su 1,5 olmuştur, spor yok. Bu hafta menülerim hiç güzel olmadı. Bayram sonrası iş çok yoğundu, bir türlü düzen oturtamadım. Oğluma normal yemek yapıyorum, kendime yapmaya vakit kalmıyor. Bir de sabah işe yetişmek için kahvaltıyı atlıyorum maalesef