Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de başka bir şey sandım, doğal tavuk falan
![]()
Yeşilçay içben yıne tavuk yedim ve yine kabızlık yaşadım ve yine artı geldim
![]()
Yoö yoooo biz bitti demeden bitmeezHarikasin ortimbiz kazanacagiz bende sporumu yaptim simdi kahvaltiya geciyorum
Pek bı superiz yaaHarikasin ortimbiz kazanacagiz bende sporumu yaptim simdi kahvaltiya geciyorum
Şu an sabah kahvemi içiyorum öğlen içerim yesilcayi bugün akşam i hafif yicem. Wc tartiyi inanılmaz etkiliyor yaaYeşilçay iç![]()
Tmm canım öyle yaparım ama emziriyorum yeşil çay icebilirmiyimzeyneppk bu hafta aksam yemegi saatini 17.00 -17.30 da kapatalim o saatten sonra agzimiza 1 findik bile atmayalim bol su icelim.. beyaz cay ve yesil cay icelim...
))
Kayısı ye canımben yıne tavuk yedim ve yine kabızlık yaşadım ve yine artı geldim
![]()
Evett çok etkiliyorŞu an sabah kahvemi içiyorum öğlen içerim yesilcayi bugün akşam i hafif yicem. Wc tartiyi inanılmaz etkiliyor yaa
Yok içme o zamanTmm canım öyle yaparım ama emziriyorum yeşil çay icebilirmiyim
Haaa içme sakın .... rezene kimyon cayi yap ic hem sutunu artirir hem bebiste rahat eder...Tmm canım öyle yaparım ama emziriyorum yeşil çay icebilirmiyim
Bende dun tavuk yedim bugun wc yokŞu an sabah kahvemi içiyorum öğlen içerim yesilcayi bugün akşam i hafif yicem. Wc tartiyi inanılmaz etkiliyor yaa
Rezenem var onu içerim öyleyseHaaa içme sakın .... rezene kimyon cayi yap ic hem sutunu artirir hem bebiste rahat eder...
Evt canımzeyneppk abla 100 tane 50p demi
Tanesi 10 tanesi 1 puan olsun ayrıca adımın puanı vardıkaptanım dün spor listesi yapmaya karar verdik tekrardan. 100 bölgesel hareket kaç puan olsun? 600 700 yapacam hergün