• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şok tan ekmek almıştım tb ekmeğı içindekiler kısmında şeker yazmıyor ama sanki baya şekerli
Ben daha oncede soylemistim canim o tarz ekmekler benim agzimda da şekerli tad birakiyor... o yuzden hic tercih etmiyorum... birde o ekmeklere koruyucu konuluyor normal bir ekmek en fazla 2 gun icinde bayatliyor ama bunlarin son tuketme tarihleri uzun...

Burda diyet yapmak çok zorluyor beni ya, her gün illa bişey oluyo patates kızartması, börek sutlc kektir odur budur. Kendime ya sütle yulaf yada pratik kabak ve patlıcandan yemek yapiyorum

Bugün saat 10 gini kahvaltı ettim. 3de dişçiye gidecem orda 1 saat bekletirler. 5e doğru eve gelirim .gitmeden yemek yemeyi düşünüyorum. Eve gelince kahve içer spora başlarım, sonra da 3yk yoğurt yerim.sizce uygun mu?

Evi toparladim , saat 3 gibi disari cikacagiz...pazar avm carsi :KK66:) aksama kızımı parka götürecem bende orada basket oynarim azcik 🤗🤗
Eşim yok Bizde çocuklarla hazirlandik çarşıya gidelim diye yürüyerek gidelim dedim yürüyüş olur diye gokgurluyor kaldık gidemiyoruz kv ye gidicez
Size iyi gezmeler canım

Back
X