- 29 Mayıs 2010
- 31.271
- 84.609
- 1.123
Mutfak konusunda yanlış insanım hic hamarat degilim hic brownie yapmadim kiBir brownie yapsana abla sen güzel yaparsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutfak konusunda yanlış insanım hic hamarat degilim hic brownie yapmadim kiBir brownie yapsana abla sen güzel yaparsın![]()
Çok iradelisin canım maşallahBurda diyet yapmak çok zorluyor beni ya, her gün illa bişey oluyo patates kızartması, börek sutlc kektir odur budur. Kendime ya sütle yulaf yada pratik kabak ve patlıcandan yemek yapiyorum
AA bisküvili pasta yap o zaman o kolayMutfak konusunda yanlış insanım hic hamarat degilim hic brownie yapmadim ki![]()
Sizede iyi gezmeler canim.. acikinca once kocaman bir bardak su iciyoruz tamam mi bu hafta isi sıkı tutuyoruzEşim yok Bizde çocuklarla hazirlandik çarşıya gidelim diye yürüyerek gidelim dedim yürüyüş olur diye gokgurluyor kaldık gidemiyoruz kv ye gidicez
Size iyi gezmeler canım
Burda bi yağdı sagnak seklindeEşim yok Bizde çocuklarla hazirlandik çarşıya gidelim diye yürüyerek gidelim dedim yürüyüş olur diye gokgurluyor kaldık gidemiyoruz kv ye gidicez
Size iyi gezmeler canım
Offf ben çok güzel pastalar tatlılar cakepopslar yaparımMutfak konusunda yanlış insanım hic hamarat degilim hic brownie yapmadim ki![]()
Bir gün patlamam inşallahÇok iradelisin canım maşallah![]()
Ben daha oncede soylemistim canim o tarz ekmekler benim agzimda da şekerli tad birakiyor... o yuzden hic tercih etmiyorum... birde o ekmeklere koruyucu konuluyor normal bir ekmek en fazla 2 gun icinde bayatliyor ama bunlarin son tuketme tarihleri uzun...
Yapmışken ada ablaya da yolla beraber aynı anda yersinizOfff ben çok güzel pastalar tatlılar cakepopslar yaparım![]()
Burdada yağacak bekliyoruz telde yağmurlu gösteriyorBurda bi yağdı sagnak seklinde
Yokkk kanmam sana bu hafta ciss yokYapmışken ada ablaya da yolla beraber aynı anda yersiniz![]()
Yokkk kanmam sana bu hafta ciss yok![]()
Tamam ablacım bozuldu mu noldu şarj kablosunda sorun vardır belkiKizlar tel sarz olmuyor gelemzsem haberiniz olsun
Bende yapacam. Dizimin ağrısına rağmenBen bugun leslie yapacam sen ??
Tavuk aslında kabızlık yapmaz diye biliyorum ama senin bünyene demek ki iyi gelmiyor canımben yıne tavuk yedim ve yine kabızlık yaşadım ve yine artı geldim
![]()
Ay zorlama bence o zaman. Normal yürüyüş yapBende yapacam. Dizimin ağrısına rağmen![]()
Bugün aynı şeyi düşündüm cumaya kadar yemicem daha dedim kendi kendime. Sebze yemeği ve kahvaltı yapacam inşallah ogunlerdeAma diyette en iyi seçenek... bende haftada en fazla 2 gun yiyorum... bu hafta daha yemiyeyim diyorum ...