• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar sizce Ağustos’a kadar kaç kilo verebilirim? Bu sabah tartıldım 64,7’ydim. 50’lerde bir yerlerde olmak istiyorum. İki hafta tatile gideceğim ve döndüğümde bir daha 60’ları görmek istemiyorum. Sizce mümkün mü?

Kızlar sizce Ağustos’a kadar kaç kilo verebilirim? Bu sabah tartıldım 64,7’ydim. 50’lerde bir yerlerde olmak istiyorum. İki hafta tatile gideceğim ve döndüğümde bir daha 60’ları görmek istemiyorum. Sizce mümkün mü?
Mesela ben şuan 62.8im . Ağustos 10nuna kadar 57 olup mezun olmam lazım. Tatile gidecem tatil değilde tura katıldım. 2 ay var hemen hemen 6 kg var. Kesin olurum

evet hatırlıyorum demiştin
bunda şeker yazmayınca dedim yok herhalde ama bariz şeker li form ekmeğe devam daha çok seviyorum zaten onu

çörekotlu buskivide güzel
Corekotlu bisküvi bende aldim oyle dolapta duruyor ... bi ara tadina bakayim..;))

Haftalık Hedefler gelsin miii ,bayramı atlattık artık eski halimize dönme zamanı birinci olma zamanı.

21 Haziran hedefi

1 MrsParanoid 61.8
2 ada81 : 56.300 ;)

Tatilde salma sakın. 1 ayda 5 kilo verebilirsin

Haftalık Hedefler gelsin miii ,bayramı atlattık artık eski halimize dönme zamanı birinci olma zamanı.

21 Haziran hedefi

1 MrsParanoid 61.8
2 ada81 : 56.300 :KK66:
3 asya_01:68

Sıkı tutarsan 58 olursun canim :KK66:)

Back
X