• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sağ ol canım, olur mu yazdıklarınla güç buluyorum, çok çok yaz😊 öyle gerçekten yorgunluklar, işler unutuluyor, sabırla üstesinden gelmemiz lazım. İdare etmeye çalışıyorum da işte ara ara çok bunalıyorum. İnşallah tüm emeklerimin karşılığını alırım bir gün diyorum

O zaman her bunaldığında yaz buraya biz seni rahatlatırız :KK200:

merhaba kızlar , daha yeni oturdum sabah kızımı yüzme kursuna götürdüm hiç memnun kalmadım çok kalabalıklar öğretmen yetişemiyor.. birinin tuvaleti geliyor onu götürüyor diğerinin tuvaleti geliyor sonra onu götürüyor... havuz içinde 3 öğrtemen 26 çocuk ... öğrtemen birine öğretmeye çalışırken hoop diğeri suya düşüyor tribünden veliler bağırıyor hocam koşun çocuk düştü diye... ne korkarsan başına o gelir ya kızımı öğretmen kucakladı öğrtemen bişeye takıldı düştü mü kızımda onunla birlikte suya düştü öğretmen tam çıktı kızımın üzerine doğru bidaha düştü... benim için kabustu tribünde beni düşün elim yüreğimdeydi.... toplu çocuklar yüzme öğrenemez bunu bi kere daha öğrendim çocuğa sıra gelmiyor ki 2 saat içinde kızım 10 dk bile havuzla buluşmadı ... öğrtemenin üstüne düşmeside bu süreye dahil :KK51::KK51::KK51:
birtane eğitmen bayan buldum birebir ondan ders aldıracam temmuz sonunda ... fiyatıda uygun saati 100 TL 8 saatte öğrenir diyor ...
abuk sabuk bir gün yaşadım beslenme düzenim bozuldu sabah çok erken kalktım 3 öğün yaptım bugün ...
Özel olmasına rağmen sayı çok olmuş. Kötü bir deneyim yaşamışsın. Özel hoca her şekilde öğretir. Birebir ilgilenir. Biraz pahalı oluyor ama yinede kesin çözüm. Bizim grubun sayısı en fazla 15 olacak. Umarım bende aynı sorunu yaşamam.

Özel olmasına rağmen sayı çok olmuş. Kötü bir deneyim yaşamışsın. Özel hoca her şekilde öğretir. Birebir ilgilenir. Biraz pahalı oluyor ama yinede kesin çözüm. Bizim grubun sayısı en fazla 15 olacak. Umarım bende aynı sorunu yaşamam.
Insallah boyle bi durum yasamazsiniz ..Grupla zor ebrum , en iyisi birebir egitim... yada anne baba ogretmeli ... zaten endiselerim vardi bide bunlari yasayinca cok gerildim.....

Insallah boyle bi durum yasamazsiniz ..Grupla zor ebrum , en iyisi birebir egitim... yada anne baba ogretmeli ... zaten endiselerim vardi bide bunlari yasayinca cok gerildim.....
Birebir eğitim çok pahalı olur
Ben belediyenin havuzuna vermiştim ama çok ozenlilerdi

Back
X