• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bence de getir edepsiz terbiyesiz kocana çok sinir oldum kusurabakma mal aadam burnundan pişman et onu baktina
Dünden beri sınır kupuyum. Karşıdaki isterse yari çıplak isterse ne giyerse giysin sen adamsan gül gibi karın var yanında bir kere gözün çarpar ikinci defa bakarsan bilerek isteyerek 'tir o. Karina yaptığın assalayici birşey. Burnundan getirecem

Haklısın 1 kere sandım ben abaza gibi dönüp dönüp bakmış erkek dediğin ağır olur öylesi umrunda olmaz yani ey allahım ne devire denk geldik ya neden ya of bu devirde niye doğduk
Birde ağır abi kendileri. Dedim ki dün istediğin kadar ağır abi takil sen eğer karın yanindayken böyleyse ben yokken napiyorsun. Benim giyindigim etege kıyafete karışma hakkinida elinden alıyorum senin dedim.

Birin7 aylık dşğeri 2,5 yaşında

büyükleinde çok rahat edeceksin , sadece biraz sabır gerekiyor

Iki küçük cocuk birde çalışan anne olunca , hiçbirşeye vakit kalmıyor haklısın canim.... Allah kolaylik versin....

Benim kizim 6 yasinda hala esimle sohbet ettirmez bize .butun ilgi kendisinde olsun istiyor... 4-5 yaslarindayken esimle telde konusurduk konusacaklarimizi....eve geldiginde imkanı yok konusmaya... neyseki kizimin uykusu duzenli 21.30 da uyur ...ondan sonra sohbet ediyoruz esimle...
Ne kadar gezdirirsen gezdir oynatirsan oynat bitmeyen enerjileri var 😂😂😂😂 dun kizimi havuza götürdüm eve geldik oyun oynadi aksam uzeri sitenin aşağısına indirdik cocuklarla kostu bisiklet sürdü oyunlar oynadi.. aksam 8 de eve geldik ben sıkıldim diyor ...ayyyy artık sıkıl yapacak bisey yok dedim... benle esimin pili bitmis koltuga attik kendimizi kizim daha ne yapsam modunda...😂😂😂

bitmiyor ada ya enerji ve o sıkılma bizdede var sıkıcan iyidir diyorum bende ahahahah

Birasida yagmurlu kapali... bu sene mevsimlere ne oldu 🤔🤔 gecen sene burasi bu mevsimde yaniyordu simdi oyle olmasi lazimdi...

valla gri hava hep ama hep gri
:(

Günaydın kızlar dün geç saatte geldik eve biliyorsunuz kura vardı. Çıkmadı malesef. Kismetimizde yokmuş demek.

hayırlısı olsun kısmet degilmiş demekki.

ada81 ada81 adacim yarın güzel bir sonuçla geliyorum inşallah sayende 🤗

çok sevindim zeynep hep böyle olsun inş

Evet biraz pahali olacak ama o ucreti gözden cikarmak durumdayim.. yoksa ogrenemez... ablamda buraya gelsin biz öğretiriz dediler... olmazsa seneye ders aldirirsin dedi... bi gideyim memlekete bakayim...🤗

ada çocuklar daha kolay ögreniyor canım

Teşekkürler canım, gerçekten zor bir meslek. Yüksek lisans, doktorayı hallettim de şimdi de Doçentliğe çalışıyorum. Ben de doktoraya başladığımda hamile olduğumu öğrenmiştim. Çok zorladı o süreç beni. Bazen sabrım taşıyor ama idare etmeye çalışıyorum işte. Bir de diyet yapıyorum ya vücut alışmadı daha. Pek çok şeyi aynı anda iyi bir şekilde sürdürmek zor gerçekten. Kadınların işi zor😔

kuzenimde doçentlige hazırlanıyor yarın sınavı var çok dtres yaptı ,

bitmiyor ada ya enerji ve o sıkılma bizdede var sıkıcan iyidir diyorum bende ahahahah

:KK43:

Allah yardımcısı olsun canım, zor bir süreç

Insallah öğrenir canim...
Sıkı can iyidir bunu bende cok soylerim 😂😂

Sabah 8 40
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, 1 zeytin, 1 omlet, domates salatalık Biber

Saat 11 00
2 kepekli galeta1 yk kuru üzüm

Saat 13 20
80 gram ton balığı, 4 yk yoğurt, 1 dilim tam buğday ekmek

Saat 16 00
5 fındık 10 kiraz

Saat 18 00
6 yk semizotu yemeği, bol yeşillik salata,4 yk yoğurt

2 litre su
60 dk yürüyüş

Sağol Canim inşallah hep böyle devam ettiririm.

Sabah 8 40
1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir, 1 zeytin, 1 omlet, domates salatalık Biber

Saat 11 00

Saat 13 20

Saat 16 00
5 fındık 10 kiraz

Saat 18 00

2 litre su
60 dk yürüyüş
Menun çok güzel dolu dolu ama arada galeta yerine süt olabilirdi 1 çay bardağı çünkü öğünlerinde ekmekte var ya fazla gibi geldi sanki onun dışında herşey güzel

Menüm
Sabah 10.00
Lorlu yumurta 2 yumurta ile
Beyaz peynir bir çatal
Domates salatalık kapya biber
2 dilim organik t.bugday ekmeği

Ara:13.00
Sade türk kahvesi
2 hurma

Ara:14.30
3 kiraz

Akşam 19.00: 5 tavuk kanat fırında
5 yk semizotu salatası ( yoğurtlu)

Su 2 lt
Spor 100 dk yürüyüş 300 puan

Kendimi attım dışarıya bebek arabasıyla yürüdüm temiz hava aldı bebeğim banada iyi geldi

asya_01 asya_01 asyacim mesajları okudum da hakliymissin canım ama yapacak birşey yok degisirmi sence erkek nefsi işte

Kızlar tavuk kanat kaç adet yiyebiliyoruz yanına semizotu salatası yiycem yoğurtlu
Bence 3 Yada 4 iyidir
Menun çok güzel dolu dolu ama arada galeta yerine süt olabilirdi 1 çay bardağı çünkü öğünlerinde ekmekte var ya fazla gibi geldi sanki onun dışında herşey güzel
Abla süt bitmiş ya bugün aldık yoksa süt içecektim bensde yarın inşallah

Menüm
Sabah 10.00
Lorlu yumurta 2 yumurta ile
Beyaz peynir bir çatal
Domates salatalık kapya biber
2 dilim organik t.bugday ekmeği

Ara:13.00
Sade türk kahvesi
2 hurma

Ara:14.30
3 kiraz

Akşam 19.00: 5 tavuk kanat fırında
5 yk semizotu salatası ( yoğurtlu)

Su 2 lt
Spor 100 dk yürüyüş 300 puan

Kendimi attım dışarıya bebek arabasıyla yürüdüm temiz hava aldı bebeğim banada iyi geldi
Afiyet olsun gayet güzel 5. Kanat çok değil zaten iyi yemişsin gayet doyurucu

Sabah 8 40

Saat 11 00

Saat 13 20

Saat 16 00
5 fındık 10 kiraz

Saat 18 00

2 litre su
60 dk yürüyüş
Canım zeynep demiş süt diye ama süt yerine ayran varsa yoğurt oda yoksa yeşilçay bide ton balık yanına salata daha uygun olurdu

Sabah 8 40

Saat 11 00

Saat 13 20

Saat 16 00
5 fındık 10 kiraz

Saat 18 00

2 litre su
60 dk yürüyüş
Bugün menünü çok beğendim canım, her besin grubundan var ve dengeli dağılmış. Bu hafta ne kadar verdin merak ediyorum

Back
X