• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3166F4A9-48AD-4017-95AB-CB878CB45D6C.webp
1 günde 700 gram süper :cool: :cool:
zulal83 zulal83 geçtim seni :KK53::KK53::KK70::KK70:

Bu arada ada81 ada81 mezuniyetini gönülden tebrik ederim.cok iyiydin.spor olsun beslenme olsun herkese örnek oldun azimli oldun takımın destekçisi oldun.azmin için ayrıca tebrik ederim o kadar spor yapmak herkesin harcı değil 😘😘iyiki varsın.insallah hayatın boyunca bir daha 60in üstünü görmezsin😘😍
Coook teşekkür ederim canim , iyiki sizlerde varsınız sizler olmasaydiniz bu kadar azimli olmazdim birbirimizi motive ettik bende herkese teşekkür ederim..😍😍😍😍🤗🤗🤗

Günaydın kızlar, ben çok hastayım, midemi üşütmüşüm galiba. Midem bulanıyor, sabah iki kere kustum. Hiçbir şey de yiyemiyorum, sadece su. Akşama da oğlumun yıl sonu gösterisi var. Ne yapayım, nasıl toparlarım?

Kızlar bende izne ayrilmayi düşünüyorum. Modum çok kötü yine bazı sıkıntım var odaklanamiyorum
Canım sıkıntılar için kendini ihmal etme Şen görenleri düşün yine eski haline dönersen yine konuşmaya devam edecekler bide sıkıntın gececekmi kimseyi sevindirme kendine bak bosverr

Back
X